Eftersom mitt förra inlägg va ett långt klagoinlägg så måste jag ju självklart kompensera det med ett inlägg om allt bra och allt jag har att se fram emot =)

*Jag kommer få en bra fet lön av allt jag har jobbat och slitit, så jag kan shoppa extra mkt och kasta dom i gavleån, nej men så jag kan spara för utomlandsresa senare i mitt liv.

*Jag ska måla om mitt rum och köpa klädgarderob så man trivs i mitt rum och faktiskt kan sova utan att drömma om att få riva ner tapeterna.

*Miki ska komma upp i augusti och hjälpa mig med mitt rum om det är bra eller dåligt vet jag inte men lägger det i denna lista iaf.

*Jag ska ner till e-tuna en gång till även om det bara är 2 dagar så ska jag fan ner! Ska till mina söta kusiner, min söta farmor och fira kimman som fyller *hmm hmm* år ;D

*Jag har en asgrym HK serie att fördriva tiden med och jag har fått återfall på en av skådespelarna som jag va störtkär i när jag va ehm .. yngre!




Han är såååå snygg, ska drömma om honom ikväll.. Kan inte fatta att han fyller 40år i år! Det är ju sjukt, tror någon har fifflat med hans födelsedagsnummer ganska stenhårt.


Här är ett långt klagoinlägg från mig och hur piss jag mår!

*Mitt hår blev fult när jag färgade röda peek a boo highlights, va snyggare innan och sidecuten blev grymt fail.

*Jag jobbade hela förra veckan från när dom öppnade tills dom stängde och nu ska jag jobba hela denna vecka och sen hela nästa vecka. Snacka om att inte palla mer, jag är så jävlaaa trött men kan inte säga nej och jag orkar verkligen inte mer. Hoppas veckorna går snabbt för då börjar skolan och jag kanske får lite mindre att göra.

'Vad som suger ännu mer är att jag bara har haft ett 4 dagars långt sommarlov och snart tar hela lovet slut. Har inte haft nån chans att vila ut mig som jag borde ha gjort.

*Hinner knappt umgås med kompisar och när jag kan så passar det inte dom andra, kl 22 på kvällen är det inte många som vill umgås tydligen.

* Den 4 augusti ska jag ta yttligare en till livmodershalscanser spruta, hamnade i feber under en hel vecka och mådde asdåligt utav den första, var dock tvungen att jobba med feber och hosta då. Hoppas det inte blir en repition på det nu när jag ska ta sprutan igen för då pallar jag verkligen inte.

Kommer inte på så mycket mer just nu men det finns säkert en massa mer  orkar bara inte tänka efter hur mycket mer jag ska stå ut med.

Kom hem från jobbet vid 21.30 ställde mig i badrummet och klippte till en sidecut som blev fail sen plockade jag fram hårfärg. Rött ska det vara! Ska så klart inte färga hela håret, slingor lite grann bara. Dumt nog tänkte jag inte på att spara färg så jag slösar ungefär hälften av det som finns i en färgflaska och sen måste jag slänga resten.. Bara för att jag inte tycker om att slänga saker jag köpt för pengar så börjar jag kladda ner färg på kroppen ist x) Nu har jag allt möjligt skrivet på kroppen med röd hårfärg, tur att det försvinner och att jag inte ska till stranden något dom närmaste dagarna. Färgar lillebrors hår med, han får röda hårtoppar. Undra om det kommer se gay ut hmm hmm.. Hoppas

Övningskörde med mamma till Hille idag, dock har jag ingen aning om vart det ligger om någon ber mig åka dit igen. Imorgon ska jag köra till sandviken och så ska vi luncha med mammas kompis *reklam* (ägare till österns pärla i sandviken) Efter det blir jag nog tvungen att köra hem igen för jag måste jobba på lilla som vanligt.

Har börjat kolla på en asbra Hong kong drama, heter Burning flame |||. Var helt fast i HK filmer förr, satt uppe med mamma till 2-3 varje kväll fast jag hade skola dagen efter och kollade den ena serien efter den andra. Nu blir det väl 1 eller 2 episoder varje kväll innan jag måste lägga mig om jag överhuvudtaget ska orka kliva upp så jag hinner övningsköra innan jobbet. Kollade anime som en galning ett tag med, men det är en annan historia! Måste göra en lista över alla animén jag har sett nån dag men den kommer vara lååååång och jag kommer ha missat en massa för jag glömmer jämt bort namnen på animén jag sett.

Ska gå och skölja ur håret strax, hoppas det blir bra annars får jag väl snagga mig eller nå..

Shoppa, lätt det jag är bäst på! Helt grymt vad jag kan slösa pengar på kläder det är ju sjuuuukt.
Var ner på stan idag med mamma efter att jag hade övningskört, drog runt på stan för jag behövde en kofta men ge fan på att det inte finns när jag behöver. Kollade först på H&M, behöver en vanlig grå kofta med knappar så tänkte att H&M hade säkert nån på rea men inte fan heller. Det enda dom hade va xs-storlek och icke rea hmm hmm. Gick vidare till vero moda som inte heller hade någon kofta, eller dom hade men det va sömmar vid midjan. Not nice, vill ha en vanlig lite oversize kofta som man kan slänga på sig bara. Vidare till Gina Tricot tänkte att där måste det finnas men nä nä inte en enda vanlig grå kofta med knappar på så bara för att vi ändå va på gina passade vi på att kolla inne på MQ. Självklart så hittar jag massvis av saker jag vill ha på MQ, tur att det va 50% rea på allt jag hittade med men har fortfarande inte hittat den gråa koftan jag letade efter.


Ett linne 75:-                                            En T-shirt 150:-                                       En kofta 150:-

Drog till jobbet efter stan, jobbade 3h bara, stänger tidigt idag skönt som fan! Satt och fikade i 1h med cheferna, kaffe och wienerbröd. Känner mig inte direkt nyttig men nån gång måste man väl få vara onyttig med. Har slutat med att dricka läsk på lilla nu, inte bra att dricka 2l läsk om dagen. Blir kolsyrat vatten eller vanligt vatten och ungefär 1 glas lingondryck om dagen istället.

Yes, sista dagen på denna hemsk vecka! Har jobbat varje dag ungefär 10-11 timmar om dagen och det ska bli as skönt att gå tillbaka till ett lite mer normalt schema. Börjar klockan 17.00 måndag - torsdag, på fredag har jag fått en ledig dag och lördag jobbar jag hela dagen och söndag börjar jag 16.00, det anser jag vara ett relativt lugnt schema för min del iaf.

Nu har jag läst ut harry potter och dödsrelikerna, tog mig ungefär 6h. Börjar bli seg.. Det är ungefär 800 sidor så det är över average iaf, höll på att gråta vid vissa ställen och satt och garvade högt för mig själv på andra ställen. Vad ska man säga, jag är en trogen HP-Lover ;D

Nu sitter min bror bredvid mig och läser medans jag skriver vilket jag finner ytterst irriterande, när han samtidigt påpekar min stavfel och grammatiska termer som jag sedan ändrar så kastar han marsmallows på skärm så det ligger överallt i min säng, mysigt .. elr inte. Och så börjar marsmallows kriget, vi tar skydd bakom datorn och stol och kastar för liv och död på varandra hahha.

Ska sätta mig ett tag i köket med mamma och cheferna och försöka förstå vad dom säger, lilly snacka vietnamesiska, toto snackar kanto och mammas kille pratar mandarin. Känns inte som att jag kommer lyckas att förstå så mycket, för er som inte vet är dessa språk helt olika och det skulle vara som att skilja på svenska och finska typ. Inte lätt alltså men klart jag måste göra ett försök, tänkte att nångång i framtiden så ska jag kunna dessa språk och är ju bra att öva nu medans det är gratis.


Bara för att Nattah la upp en bild på hennes hulken-tröjan måste jag lägga upp en på min awesome Catwoman ;D


(såhär blev mitt nyklippta hår, syns inte så mycket men det är klippt!)

I'm strong on my own


No matter what you say
I will walk away


I don't need you anymore
just like I said before


on my own
I will walk alone


Japp, titeln beskriver ganska bra vad jag har gjort dom senaste dagarna. Har jobbat non stop enda sen jag kom hem och det kommer fortsätta så veckan ut, jobbar 11 - 22 varje dag. Fast jag tror den värsta dagen va igår, det är ju sommarkväll här i gävle för er outsiders som inte vet vad det är så är det artister som kommer hit och sjunger, affärerna är öppna längre  sen har jag inge mer koll på vad som händer för jag jobbar. iaf, eftersom att det är sommarkväll blir stan full med människor, hungriga människor om jag får påpeka. Det betyder att jag måste jobba mycket mer än vad jag är van vid och igår blev det så sjukt mycket att vi var tvugna att ringa till chefen så hon fick komma och hjälpa oss. Efter ungefär 1h lugnar rushen ner sig och hungriga människor kommer  med större mellanrum vilket är mycket bättre.

Hade en rast mellan 14-17 igår, drog ner på stan och kollade höstskor men hittade inga, vill ha ett par vanliga sneakers ffs. Allting kostar ju asmycket, jag behöver liksom ett par vanliga skor jag ska kunna ha och gå i under hösten bara. Dom får jättegärna gå sönder sen men jag måste hitta ett par först.

Idag kommer lillebror hem så ska hjälpa honom hem med hans väska sen under rasten och så ska jag försöka tvätta kläder under rasten och medans allt detta har jag lovat sanna att vara med henne idag, och om jag hinner ska jag ner på stan och köpa skor till mamma. Låter som ännu en upptagen tröttsam dag? Japp!

Blir ingen bild för jag hinner inte ladda upp, kommer bilder från e-tuna senare men nu ska jag byta om och sen cykla till jobbet, pusshejs! ;D


Tjaa allihoppa! Jag är i e-tuna nu och njuter av mitt lov förfullt, jag har åkt runt ganska mycket med.
Onsdags va det söderhamn och hp-premiär,
torsdag va det eskilstuna och kebab ätning,
fredag blev det västerås och shopping sen mat utomhus i solen,
lördag åkte jag till katrineholm och grillade mat + drinkar,
söndag kom jag tillbaka till eskilstuna och ska stanna här till tisdag då jag åker hem.

Känns som jag har hunnit med mycket och jag har fått sovit ut med, är bra nöjd hittils iaf har dock fått ett par loliga myggbet, ett på vardera lillfinger. Myggen är ju cp, vem biter en på lillfingret och dessutom två gånger? Kliar som fan iaf! Och till alla som inte vet; JAG HAR NYTT TETRIS REKORD!! 109 RADER =)

Blääää.. Tove skickade en vidrig sida till mig och jag måste dela med mig känner jag, det är en sida om olika maträtter som finns här i världen. Men endast extremt fetma maträtter eller efterrätter, blir inte sugen på mat efter detta iaf!
http://thisiswhyyourefat.com/


Dessa var det enda som såg riktigt gott ut ^^

Detta är ett emergency inlägg!!
Jag bytte från min vita töjj till min genomskinliga plug imorse för jag inte kunde sova med den vita för den är ivägen, hur som helst när jag vaknar byter jag tillbaka, men kommer inte ihåg när eller vart någonstans i huset jag var när jag bytte vilket är kaos för nu är min genomskinliga plugg helt borta. Jag har krypit runt på alla fyra i hela huset och letat men hittar den inte, gråter stora floder snart..så om ni har sett en genomskinlig plug som är 6mm och har en svart stjärna i mitten. RING MIG 0739493549!!

Och gulliga Natta försöker uppmuntra mig med att skicka popcorn till mig
- 12kb popcorn, vill du ha 0.3kb salt till det?

Jag är ju ledig ibland med faktiskt, både i fredags och lördags behövde jag inte jobba och fick njuta lite av friheten under ett sommarlov. Jag skriver om mina lediga dagar nu för jag pallade knappt använda datorn under dagarna jag va ledig.

Fredag; Vaknade ganska tidigt, vid 11 och kände en lust för att städa mitt rum, så nu är det bra snyggt inne på rummet och jag har fixat min bokhylla som jag är grymt stolt över. Senare drog jag ut med Alex och Christian till stan, va tvungen att boka tid för att klippa håret och göra lite allt möjligt småtjafs. Efter det drog jag hem och väntade på att anden skulle bli klar, vi skulle ut och fika. Det blev nya wayne's denna gång, tog en apple crusch. Den var så sjuuuukt god! Det var sojamjölk, chai, krossad is och nå mer som har med äppel att göra, kommer dock inte ihåg men den var super god! Så rekomenderar den till alla som tycker om sojamjölk och kalla drycker. Drog omkring på stan med Anden tills klockan blev 19.00, var tvungen att övningsköra med mamma då sem så failar mitt minne och jag kommer inte ihåg vad jag gjorde mer.

Lördag; Min lillebror fyllde år 16år! Grattis lillen. Vaknade ännu tidigare än dagen innan, jag brukar aldrig vakna tidigt men det är nog måsarna som skriker utanför som väcker mig. Låg kvar i sängen och slöa enda fram till kl13.00 insåg att jag skulle klippa mig om 1h och måste göra mig i ordning. Äta frukost, klä på mig osv.. Frisyren blev jag väldigt nöjd med faktiskt, den vart riktigt najs. Hemma igen så har jag ännu en minneslucka men vid 17 tiden kommer Tove hem till mig och leker, vi drog ut på en trrevlig promenad och jag fick 3 myggbett, äckelmygg! Vi kom även överrens om att på nästa uppcon ska vi cosplaya Yuuki i VK, jag som day och Tove som night. Det kommer förmodligen bli ett av mina största utlägg utav pengar på något men det kommer bli superkul. Vi började vårat animemaraton med Skip beat denna gång, såg 10ep och sen fick det räcka, åt ständigt när vi kollade så man kände sig bra tjock då.

Söndag; Vaknar tidigt och följer med Tove till station, kommer hem och försöker kollar klart resten av episoderna men hinner bara till ep17 innan jag ska dra till jobbet. Är riktigt mycket beställningar och alla är helt yra men vi grejade det efter jobbet följde jag med cheferna och mamma till bishops, satt där och såg cool ut ett tag innan vi drog vidare till interpool en snabbis sen skulle dom hem och sjunga kareoke då pallade jag inte så drog hem och kollade resten av Skip Beat istället.


Idag ska jag övningsköra som vanligt, sen är det jobba, sen jobba på tisdag och sen äntligen är jag ledig!!


Vaknade tidigt idag fast jag är ledig, hur sjukt är inte det? Vaknade runt 11 och var ganska pigg, hade lätt kunnat sova vidare men ville utnyttja tiden på min lediga dag till max. Så jag vaknar och börjar städa mitt rum, plockar ner allting från hyllor och skrivbord, rengör allt och slänger påsar med skräp. Nu är jag väldigt nöjd, har hållt på och städat i 3h nästan men det ger resultat!

Vill även ha en kläd garderob i mitt lilla rum så gick in på Ikea's hemsida och kollade lite.
Vilken är snyggast? Båda är omkring 50cm djup och 80cm bred så ser dom likadana ut på insidan


Tyckte jag var så duktig imorse att jag köpte ett paket Ben & Jerry's blev cookie dough denna gång men den är inte dålig den heller! Mycket god om man föredrar vaniljglass, själv tycker jag nog mer om choklad glass men denna är inte långt ifrån som sagt. Ska senare ut på stan och fika med anden, får se om han blir klar nångång bara. Killen tar längre tid på sig än en tjej ju eller vissa tjejer då. Efter fika måste man ut och övningsköra med mor igen.. fattar inte vad folk tycker är så kul med att köra? Det är ju astråkigt.. eller inte astråkigt men finns bra mycket mer vettigt att göra! 

Nu måste jag fortsätta städa rummet så det blir klart nångång och så man kan gå på golvet igen istället för att gå på prylarna jag har liggandes.




Blää.. orkar knappt skriva, jobbat extra på lunch hela denna vecka alltså 8h om dagen ungefär eftersom jag får rast dock, lunchen är inget att leka med. Den är hemsk!! Jag är sjukt trött och behöver helg, så glad över att vara ledig imorgon. Ni som klagar över att ni inte har sommarlov! Tänk på den som måste gå i regn till jobbet och hem igen och slita arslet av sig och har ingen fritid i stortsett, måste jobba hela tiden och har inte kunnat vara med vänner på sommarlovet, det suger!!

Någon undrade varför jag har piercings på vissa bilder och inte på andra, det är för att min är fejk, jag gjorde den själv med hihih. Vill inte ha en riktig om jag skulle ångra mig delvis men även för hygein skull på jobbet, får inte ha piercing när jag jobbar. Dock är det praktiskt med en falsk ockxå, lämnar inget ärr och jag kan använda den när jag vill =)


Ida & Tove

Jaa, vad ska man skriva. Jag jobbar så jag drunknar snart, min chef är grymt dålig på att planera. Idag vid 11 ringde hon och frågade om jag kunde jobba lunch för hon var tvungen att jobba på frasses, kul liv. Eftersom lilla öppnar kl 11 så var det bara att kasta på sig kläderna och cykla fort som fan till jobbet. Väl där är allt asstressigt, det kommer kunder ständigt i 3h och borden blir fullsatta så vi måste skicka iväg folk tom. Har inte jobbat på lunchtid förr eftersom jag bara jobbar eftermiddag men detta var ju en upplevelse jag sent kommer glömma. Det var bara att lassa massvis med mat i bufévagnen och hålla den full, springa och plocka disk som en galning och stå vid kassan när det kom nya gäster. Senare ringde chefen och sa att jag får en rast mellan 14-17 innan mitt andra pass börjar, skönt som fan! Ligger hemma i soffan och andas luft ist för matångor och uppskattar verkligen min lediga tid som snart är slut. Är inte direkt pigg på att dra tillbaka vid 17 tiden och jobba till 21 ikväll heller, men måste man så måste man.

Imorgon ska Jag jobba lunch med och då kommer det vara ännu värre för mitt schema över dagen kommer vara helt insane. Först jobba kl 11 - 14 sen ska jag till banken med mamma och uträtta ärenden och efter det måste jag till optikern på linskoll eftersom jag har börjat med månadslinser. Sen är det tillbaka till lilla och jobba kl17 - 22 och efter det ska datanördarna från malaysia följa med mig hem och hjälpa mamma med våran gamla stationära dator: Om man kan få det gratis gjort med expert hjälp så har jag inget att invända för jag slipper stå och krångla vid datorn efter en helt upptagen dag vilket är skönt.

Just nu längtar jag till helgen så man kan ta det lugnt men den verkar så långt borta, för övrigt är det nu bestämt att jag ska vara borta 16-20 juli. Då ska jag ner till e-tuna och hälsa på släkten, fatta najs med 5 dagars ledigthet!! Eftersom jag har tagit ledigt den 15 för att gå på HP premiär med Tove och söderhamnare så blir det 5 dagars ledigthet. Längtar som fan efter min lilla tovelove.




Leave me if you can't stay by my side
cause i'm tired of false hope


Don't make promises you can't keep
cause i'm sick of disapointment


And don't make me love you if
you don't love me back


OBS!
Poängen med dikterna/texterna jag skriver är inte att jag mår asdåligt eller något sånt utan jag vill förmedla en känsla, ett budskap alla kan relatera till och ibland även jag själv men inte nödvändigtvis. Så alla vet ^^,


Igår innan jobbet tog jag en fika med Anden på stan, fick bli george's så klart. I stort sett det enda stället jag fikar på men det är ju så sjukt najs. En kladdkaka och en cola tack! Det gjorde min dag iaf sen drog vi till början av boulongern(kvarnparken) och satt och solade. Anden plockade upp hans dator och det blev tetris on, måste sätt riktigt töntigt ut, sitta där i solen och spela tetris hahah sen kom Martinelle och vi drog omkring lite på stan, följde med Anden till tågstation innan jag skulle jobba blev en jävla omväg men jag är ju så snäll och så.


Anden pose'ar med mina brillor, sry för att jag inte har en nyare bild x'D


Idag väcktes jag aptidigt igen, tur som jag har behövde jag inte jobba idag! Chefens födelsedag så dom stänger tidigt och jag slipper jobba, mycket glad Ida. Pappa ringde och sa att han var på väg till Gävle vid 11 tiden så har spenderat min dag med far och bror, har även spenderat mina pengar på dom men lätt klart värt! Pappa fick en ny kortärmad skjorta och en jacka medans brur fick en skjorta som födelsedags present dock.

För övrigt så ska jag ju måla om mitt rum, antingen vinrött eller kaffelatte färg vad tycker ni? Hur som helst ska det bli omgjort och den 16-20 juli är jag nog i e-tuna, ska ta ledigt och åka dit. Kommer bli hur härligt som helst sen så kommer man hem och jobbar lite till innan man åker iväg till mammas sida av släkten dock är det inget planerat datum än.

Igår regnade det i Gävle vid 12 tiden, säkert på en massa andra ställen med men tänkte bara upplysa er så ni vet. Så jag och bror bestämde oss för att gå ut i regnet och leka, jag va grymt nyvaken så det va bara gå ut i sovkläderna och bli smekt av vattendropparna. Det gjorde ont som fan och va ganska kallt men hur kul som helst! Fick även publik, grannarna ställde sig på balkongerna och kollade på mig och lillebror som sprang hoppandes längs gatan. Menar, klart man inte kan kalla detta för en dålig dag, vem har sagt att regn är dåligt väder? Det går bra att vara ute, finfint!

 
syskon kärlek ffs!


Hoppa i vattenpölar kan man aldrig bli för gammal för =)


Steeek brur ^^

Här kommer gårdagens inlägg; Dagen börjar som vanligt med att jag blir väckt av mor min. Får aldrig sova längre än kl12 fast det är sommarlov, det suger! Hur som helst skulle jag göra mig i ordning för jag skulle till engeltofta med gänget från igår, låg och solade mest för det va så sjukt kallt i vattnet men doppade mig lite grann iaf. Vi va där i några timmar och njöt av vädret som börjar bli kallare men man klagar om det är för varmt och när det är kallt så spela roll.

Efter engeltofta drog var och en hem för att duscha och förbereda sig inför middagen.
Japp, vi skulle käka cheese burgare så klart. Så Johan gick in och beställde 45st cheese burgare på mc donalds, tjejen i kassan; DU SKÄMTAR?! dock var det typ tomt där så dom hade ju jävligt tur, tänk om det var sjukt mycket med folk och så var dom tvugna att göra 45st cheese burgare det hade blivit kämpigt. Sen så drog vi hem till Luf och åt burgarna!


10st till Johan
10st till Luf
10st + bigmac till Natte
5st till mackan
5st till Olle
5st till mig


Jag lyckades inte äta upp mina dock, gav bort min sista till lillebror. Nu mår man sjukt illa och och tål inte ens lukten av cheese burgare, fan vad jag måste motionera bort det imorgon. Kommer spendera dagen med att försöka få bort cheese burgarna. När man tänker på killarna som köpte en platta läsk var och sina 10 cheese burgare så är man glad att man inte gjorde det iaf!



Johan är grymt lycklig

Fyfan vad jag inte är sugen!


EFTER


Idag väcktes jag tidigt, chefen ringde vid 11 och frågade om jag ville jobba. Så det blir visst inte nå mycket motion idag för jag ska jobba, behöver sömn som fan för jag har haft ont i magen hela kvällen och inte kunnat sova. Har ont i magen just nu med, nån som vet vad som lindrar mot en överdos cheese burgare?



Lunchen igår blev Ban xieó, det är så sjukt gott så va tvungen att lägga upp en bild och beröma min mamma lite som tog sig ork för att laga till mig och en massa andra hungriga



Idag har jag varit på engeltofta igen, träffade Oliva och Johan + hans kompisar. Badade idag med faktiskt, väldigt stolt över mig själv för vattnet är ju sjukt kallt. Solade med men tror inte jag blir så mycket brunare än vad jag redan är, dock trivs jag precis med så brun som jag är. Var tvungen att dra hem ganska tidigt för jag skulle jobba, var väldigt lugnt på jobbet så det är skönt sen har nån vänlig själ skänkt två fläktar till oss på lilla, gud vare med den personen! Nu är jag ledig fredag och lördag så ska passa på att njuta av dom få lovdagar jag får under denna sommaren.

Jag och bror ligger och steker


 yeah, har bytt till linser för er som inte lagt märket till det.


Stekarn, stekarn, stekarn och Olle ;D




Why did you haft to leave?
Why did you haft to go?


All those times we spent together
knowing it will never be forever

The sound of my heart
Has now been broken apart
The melody that sets me free
It´s now killing me ..


Do you ever think of me?
Do you ever want to see ,
see if this is how it´s meant to be..


Blev lite sömn iaf, somnade runt 7.30 men kändes som jag bara hann blunda innan klockan blev 10.30 sen vibrerade mobilen och jag fick ett sms av Miki. Snacka om dålig timing! Sov iaf vidare till 12 då mamma kom och väckte mig sen fick det räcka med sömn.

Upp och hoppa och äta frukost med lillebror Alex som har typ gått i ide nu under sommaren, han sitter fast inne i hans rum hela tiden och bara game'ar. Dock ska jag inte klaga, det är härligt att ha ett ställe att sitta och kolla film på utan att bli störd av mor min. Eftersom han klagar på att jag inte ger honom tillräckligt med uppmärksamhet så tog jag fram digital kameran under frukosten och knäppte kort när han åt, så snäll syster är jag och kan anpassa mig.




Det var dags för min vanliga rund av övningskörning kl 13.00, kör runt lite överallt i ungefär 1h för att bli van, starta i backe och parkera fick jag göra idag med, intressant! Eller inte men ni får ju skylla er själv som läser min blogg ^^
Iaf när jag skulle ut så var det fint och sommarigt väder så passade på att klä mig i lite färger, inte fan visste jag att det skulle börja regna och åska som det inte hade gjort det på år och dagar! Tur att man satt ibilen och slapp regnet, fast människorna i omgivningen verkade tycka om regnet, ingen som gick med paraply eller längs kanten vid husen får att få skydd utan alla gick mitt på gatan och stod i vägen för mig hela tiden inklusive cyklister dom kunde inte hålla sig till cykelbanan utan skulle prompt cykla på vägen där jag skulle köra.


Vit linne, skjorta och shorts, härligt!


OMG! Nackdelen med sommarlov är att man vänder dygnet helt åt helvete. Notera att klockan är runt 06.40 och en väldigt sällsynt tid för mig att vara vaken då, vaknade för nån timme sen av mitt jävla myggbett kliade som faan och då hade jag sovit i ungefär 4h.. Nu kan jag inte somna om vilket suger stenhårt! Vad fan gör man så här tidigt på morgonen, inte en enda kotte som är vaken heller. Måste sova om jag ska orka jobba sen så försöker mer eller mindre i mitt undermedvetna övertala mig själv att sova men det är inte så lätt att bara somna fast man gäspar konstant. Just nu ligger jag i sängen och redigera lite bilder  för att försöka bli lite tröttare;



Bilder från när jag va i k-holm och hälsa på senast


I wish you would understand
why are these words so hard to say
I think about you every day


what do you feel for me
or is this how you want it to be?


when will the truth be told
or will I forever hold


cause I cant keep lying
no I cant keep lying
when I aint even trying


but I cant deal with the pain
if you dont feel the same


So you have to tell me
or this is how it will be


cause I cant keep lying
no I cant keep lying
when I aint even trying


(Har spenderat min kväll med att rita lite, var väldigt länge sen jag ritade på datorn så har blivit lite halvdålig. Ska sitta och rita så ofta jag kan hädan efter!)


RSS 2.0