Yeay, har äntligen slutat för idag! Hemma och ska lägga mig i ett varmt bad strax. Mycket på gång nu sista veckorna innan sommarlovet en hel del planerat med. Skolavslutning den 11 juli så klart, sen redan den 13:e far jag till Västerås och ska jobba där fram till augusti. Blir mycket pengar denna sommaren med, men det ska bli skönt att jobba på att nytt ställe sen så är utsikten där typ det bästa som finns (Ska ta kort någon dag och visa när jag är där nere)

Så hade jag planerat att resten av augusti går åt till att semstra. Dvs. att jag tar tummen ur röven och åker utomlands på riktigt, på semster! Så just nu står Vietnamn med Miki eller New york med Tove som tygnst och väger, tänk tänk om jag skulle hinna med båda.. Näe, något måste jag ju spara till nästa år I guess.




Har varit i Sundsvall på Sundsvallscup och sett hundratals med barn tävlat i judo! Klart så var Gävles insats en tydlig förbättring, väldigt bra men skriver mer om det senare när jag fixat bilder och sånt. Nu måste jag slava "städa mitt rum" innan jag får sova i lugn och ro för mor min. Ni kan ju tänka er att en person som klev upp vid 4 är inte direkt den mest positiva på att städa just nu.

Yaaaaaawn I'm tired! Have to get up early tomorrow morning, like at 4 o'clock. It is seriously going to kill me, don't know why I agreed with tagging along to sundsvall just to watch some kids in white pyjamas fighting. Also called judo, but then they are "my kids" and I have been training them for like 3 years two times a week so I feel a bit guilty if I don't go.

So I have a little less then 3 hours left, guess I should get som sleep and wake up as a ghost tomorrow. Well then, hope there will be fine weather at least! Good Night

Sitter i klassrummet på lunchrasten just nu. Ska spela lite othello och visa folk hur man gör för jag är så grym, eller verkligen inte. För övrigt så är det projekt popcorn hela dagen och sen nästa vecka har vi en HEL vecka med popcorn, kommer ju dö av överansträngning.

Ska sitta och göra lineart av pingviner jag hittade på istock, kommer ta en hel dag suuuuck.




Har haft mycket otur, men med det dåliga så kommer det alltid något bra! God mat och köpt lite nya kläder på stan, spelar kort med familjen just nu. Den som förlorar får dricka vatten, snacka om att bråka om toaletten ikväll menar: En toalett och fyra personer, der fungerar inte.



Efter att ha sprungit runt och gjort bankärenden i 3h så blev jag sugen på lite sött, dock inte så sött som kakmonstret på bilden. Gick in på det nyöppnade cafét Prego och köpte en chai latte, som alla borde veta är jag helt såld på chai latte och har några års erfarenheter av vad som är gott eller inte. Skulle jag betygsätta chai latte i gävle så:

#1 Wayne´s - Varm och riktig god med bra laktosfrimjölk för ett lämpligt pris.
#2 Prego - Snabbt, god och lagomt mycket med chai.
#3 Coffee lounge - Precis på godkänt linjen dock lite dyrt.
#4 Geoege´s - Tycker inte alls att det är gott, laktosfritt kostar extra och smaken är jättekonstig.



Namn: Personal taste
Längd: 16ep
Språk: Koreanska
Värda skådespelare: Lee min ho <3
Raiting: 8/10

Verkligen en bra drama, koreansk så kan inte förvänta mig så mycket annat. Samma kille som har huvudrollen i "Boys over flowers" är helt såld på Lee min ho, han är grym på allt han gör. Personal taste är verkligen byggd på en riktig rolig grund idé men mot slutet så blev det alldels för kliché.

Det handlar om Jin Ho som ska flytta in i ett hus där Kae In bor och hyr ut ett rum, enda problemet är att hon inte riktigt är bekväm runt killar så Jin Ho låtsas att han är bög för att få in en fot i huset. Hur roligt som helst, satt och skratta tills jag fick magkramp dom 8 första episoderna sen så kom point of no return och efter det förstår man ganska mycket vad som händer fram tills turning point #2 då allt efter det löser sig och blir bra igen.

Verkligen en sevärd drama, fast det säger jag nästan om alla. Kan bero på att jag ser bara klart dom jag tycker är bra. Nu är det ps man och calling big star som gäller, najs att båda är på (taiwanesiska) mandarin och jag kör äntligen helt utan subs med HQ!

Snart är körkortet mitt..



- Tyler



Hungrig.. sitter i skolan och tänker på mat. Är alldeles för trött och lat för att äta frukost på morgonen sen så ångrar man det bigtime när man sitter i skolan. Orka onsdagar då man slutar 17.00 och sista timmen utan mat är som att ha svält i 1 vecka..




Otroligt fint väder, så bjuder på denna underbara låt <3



Jag, Tove och Natta har gjort en liten film som vårat slut projekt i rörlig bild A, det handlar om hur folk visar sina vårkänslor och hur vi gör! Det intressant börjar efter första minuten ;)

Tack till:
Jun som medverkade som huvudroll
Nian gallerian för att vi fick filma där
Wannadies för att vi fick använda deras låt
Och alla andra som medverkade!



Vi coola Rörlig Bild A var inne på tekniska muset i Stockholm för ett tag sen, klart vi struntar i att gå runt och kollar på grejer och sätter oss i trapphuset för att knarka helium! Nu är denna video lite gammal men fan vad jag skrattar åt den varje gång. Från vänster har vi; Milla, Olle, Natta och sen så kommer jag in i bild lite senare.



Ja jag vet att det inte blivit nå uppdateringar om mina dram:or på länge, sanningen är den att jag har ett liv och ett ganska så upptaget just nu. Eftersom det flesta dram:or jag kollar sänds 1-2 gånger i veckan så tar det längre tid än vanligt, för 20ep fixar jag lätt på en vecka men tyvärr så är inte alla episoder ute.

Dock så har jag kollat om en hel del istället, coffee prince, stars falling from the sky, itazura na kiss(anime) så är ju inte helt utan. Just nu följer jag: P.S. man, Personal taste och Calling big star. Alla tre sjukt värda att se!



- Tyler

Hade det grymt roligt! Kanske inte precis nå hollywood 18års fest men definitivt något jag inte kommer glömma på länge. Tänkte inte skriva så mycket utan låter bilderna tala för sig själva.






Finns anledning till att jag inte har hunnit blogga, är helt enkelt upptagen. Ska snabbt in i duschen nu, kom nyss hem från jobbet sen så ska jag berätta om min fantastiska 18års helg! =)



- Tyler


( För obvious )

Finns inget jag blir så irriterad över som "onödiga" saker. Att ta körkortet innehåller sjukt mycket sådant, som idag när jag va på riskettan. En kurs på 3h om sånt man redan vet och när dom visar klipp ifrån youtube vill man bara skjuta sig. Jag betalar inte 900:- för en kurs där dom ska visa mig youtubeklipp och prata om saker jag redan vet! Blir tokig på att dom säger att detta är obligatoriska saker inför uppkörning. Dom har ju ett helt stycke i teoriboken om droger och alkohol, det är liksom inte så att jag vill betala 900:- för att höra någon säga det jag redan har läst.

Om dom ska ha en massa sånt trams får dom väl sänka kostnaderna åtminstonde, är det inte tänkt att en ungdom ska klara sig med sitt studiebidrag? Adrig i livet att man klarar körkortet med studiebidraget, jag jobbar extra efter skolan och på sommrarna men jag har knappt råd för allt detta fjanteri.





Den 29-30 juni är det Twilight-maraton på sf i 17 olika städer! Dom visar dom två första filmerna i Twilight-serien och sedan är det en förhandspremiär på Eclipse. Jag vill gå!

Seriöst, tappa aldrig bort era id-kort. Det är bland det jobbigaste som jag har stött på i livet, speciellt när mitt pass inte är giltigt heller. Först ska man ringa miljoner olika nr för att spärra id-kortet och sitta i telefon kö en hel dag. Har man otur som jag och inte är över 18 måste man ha båda föräldrarnas(vårdnashavares) namteckning och två andra personers som kan konfirmera att dom är mina föräldrar.

Med lite mer otur som jag har så hinner man inte få id:et innan man fyller 18 och livet suger! Jag är utan id och pass på min 18års dag, mitt gamla simkort med alla nr är borta så jag kan inte få tag på vissa personer. Hur gör man på sin 18års dag utan något kort som kan legitimera att det är jag?

Nu hinner jag inte klaga mer, måste laga mat till familjen för ingen annan orkar. Snabbmakaroner och köttbullar!

Kom ni ihåg att jag för länge länge länge sen funderade på att börja med Cwalk? Ah, det sket sig iaf men jag har ju en vän som är grym på det! Kolla och avgör själv, mina damer och herrar får jag presentera : Jun!


Måndagar har blivit min nya otursdag, förr förra veckan på måndagen gjorde jag ju polisanmälan på mobilen och sen en anmälan till mobilförsäkringen som inte gick igenom. Så veckan därpå på "måndagen" gjorde jag en ny anmäla fast på hemförsäkringen. Äntligen tänkte jag och längtade efter min nya mobil men nej nej klart jag inte har sån tur.

Tappar bort min jävla plånbok och har spenderat hela dagen med att spärra alla kort osv. Fucking oturs-måndagar hela jävla tiden. Är på jobbet just nu och smygbloggar, inga gäster och fint väder. Kul att man ska hem ikväll och plugga inför svenska provet imorgon..


JAG SKA NOG LÄGGA MIG PÅ ETT ÅLDERDOMSHEM NÄR JAG FYLLER 18!(OM 5 DAGAR)

ÄR SÅ UNDERBAR IBLAND KÄNNER JAG, TAPPADE BORT MIN PLÅNBOK MED 1260:-, TVÅ BANKKORT, ETT IDKORT OCH ETT YUGIOH-KORT! VILL BARA HÄNGA MIG SJÄLV.. FÖRST MOBILEN OCH SEN DETTA. KAN JU GOTT OCH VÄL SÄGA ATT JAG ÖNSKAR MIG PENGAR TILL 18ÅRS DAGEN SÅ FATTIG SOM MAN ÄR NU. GAAAAAH! KLANTSTÄMPLAD FÖR EVIGT..



- Tyler

Trött. Ont i ryggen för SJ är cp, har jämt otur när jag åker tåg. Satt 4h och nu håller min rygg på att dö. Kan inte ens sitta på en stol lol vad trött jag är. Bajs på tågbiljetter som kostar livet ur mig, jobba 9h imorgon. Dags att sova! Godnatt!

Nu är det 6 dagar kvar! <3

Awesome, haven't touch my computer or my phone for over two days. Feels like life on the country side and of course on the country side you don't speak swedish. I've been talking like 5 different languages and it been great!

Currently I'm in Västerås to make a long story short. It took me 5 hours of sitting on train and buses but at least I am here. I have a little broher that is 14 days today, he's so adorable and never cries when I carry him and also I got a summerjob on "Papa Jun restaurant and café".

Today me and my father are invited over to papa Jun to sing kareoke, apperently papa Jun have tourned around the world and is really good at singing. A big plus is that he knows how to speak japanese so feels like a great summer is waiting for me.

I HAVE SERIOUSLY BEEN EATING THE WORLDS MOST DELICIOUS FOOD DURING MY STAYING HERE! <3

 

 

- Tyler


MILLA FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!
Jag har haft de mest djävulska mardrömmarna i mitt liv tror jag, allt är datorns fel. Bara för jag inte kan spendera min fritid på nå sätt så går jag och lägger mig extra tidigt vilket inte har varit bra för mina drömmar.

Första hemska drömmen var att vi tjejer i klassen kastaste runt något, typ en boll sen så när jag skulle passa Milla (som är grym på fotboll om man jämför med oss andra) Så hörde hon inte när jag ropade och bollen blev till en tugn järntärning typ som flög rätt in i huvudet på stackars Milla. Alltså lagomt med panik jag fick och skulle hämta en ispåse till Milla som sedan låg avsvimmad i en soffa med blod över hela huvudet. FÖRLÅT

Andra hemska dörmmen var mer äcklig än hemsk. Drömde om min bror och en "kille" som låg nakna och myste med varandra, problemet var att killen täckte hela stackars lilla Alex. Han hade brunt axellångt lockigt hår, manbobs till golvet och hårig på bringan. Mums! Jag vet att jag har sagt att det är okej för Alex om han är bög, att jag inte har något emot det men snälla skaffa dig en kille som man kan se benen på åtminstonde..

Btw, min batteriladdare är back och jag får tillbaka min telefon på hemförsäkringen <3


Hur är livet utan dator? Hur är livet utan mobil? Har man något liv utan dator och mobil?! Mjoo då man lever fortfarnde iaf men det är inte lätt. Fick inte dra till ut i helgen som ett fint straff på att min mobil blev stulen, ofta jag ska få straff för min mobil blev stulen? Var inte direkt så jag önskade det!

Fredagen efter skolan försökte jag rymma hemifrån men mamma kom precis hem när jag skulle kliva ut genom dörren. Satt hemma och rullade tummar i några timmar, somnade i vardagsrummet vid 20:00 i brist på saker att göra. Blev tydligen buren in i rummet runt 23:00 fast finns ju ingen chans till att jag märkte det, sov ju trots allt. Drömde dock om en barbröstad man som bar mig, visade sig på morgonen att det bara var min lillebror.. snacka om besvikelse..

Lördagen vaknade jag 10:30, fatta länge jag har sovit utan att vakna! Verkligen behövt det verkar det som, dock så inser jag att jag är 30min försenad till dommarkursen och får bråttom. Dommarkurs fram till 18:00, behöver inte kommentera hur många gånger jag höll på att somna men det var inte direkt det mest intressant som jag har gjort.

Söndag, jobba vad annars? Slita som ett djur för en minimal lön, suger att vara under 18 i alla lägen just nu.

Tagga måndagen, ska vakna runt 9:00 fast jag börjar 13:00, varför? Ska till skolan och hämta den jävla batteriladdaren för jag ska inte till skolan på ett par dagar. Ska till polisen och hämta en kopia av anmälan på mobilen och blablabla.. Ska ha en körlektion kl 11:50 och eftersom jag är så smart ska jag be dom släppa av mig vid högskolan så jag slipper gå mer än nödvändigt. Efter en svettig gympa ska man så klart hem och duscha lite innan jobbet, wihoo..

Tisdag - Sthlm med skolan
Onsdag - Skola 8:45 - 17:00 sen så är det hasta la vista!
Jag drar till västerås kl19:00 och kommer hem på lördag nån gång.

SKIT OCKSÅ! GLÖMDE BATTERILADDAREN TILL DATORN I SKOLAN! EN HEL JÄVLA HELG UTAN DATOR, FAN KAN JU GÅ OCH HÄNGA MIG SJÄLV NU. UTAN DATOR OCH UTAN MOBIL SKA JAG LEVA.. AH DET VAR JU JÄVLIGT LYCKAT!

Fuck! Får inte tillbaka mobilhelvete på försäkringen kul liv. "Så länge mobilen inte är under uppsikt så gills inte lagen" WTF?! om jag hade haft den under uppsikt hade det ju inte blivit någon jävla stöld. Klart den blir stulen när jag inte har koll. vem skulle ta den framför näsan på mig liksom?! RAGE VAD SUR JAG ÄR!!



- Tyler


Grattis på bajsklutten Olle som fyllde 18år den 28 april <3



Grattis på Tove som fyllde hela 18år gammal 1maj <3

Tänkte bara lägga upp min fina veckoplanering så alla förstår varför jag inte kommer uppdatera bloggen så mycket denna vecka, ganska så extreeeemt faktiskt!

Måndag
09.00: Vakna tidigt och göra hemarbete fast jag har sovmorgon.
12.30: Dra enda bort till högskolan och ha gympa i två timmar.
15.00: Springa till station och möta upp Jun som kommer från Uppsala.
15.30: Fort hem och filma med RBA gruppen, både hemma och på stan.
17.00: Jobba på Lilla som, vilket jag fick reda på idag!
21.00: Hem och fortsätta med hemarbete tills jag blir klar.

Tisdag
08.30: Övningskörning med körskola.
10.30: Åka till Bergvik och köra halkbana.
17.00: Hemma i Gävle och förmodligen gymma.

Onsdag
08.45: Långdag i skolan.
17.00: Slutar och skyndar mig hemåt.
18.00: Försöker andas för jag äntligen har lite fritid(preliminärt)

Torsdag
09.00: Friluftsdag i hemlingby
16.00: Hem från päckelskog
16.45: Drar till judon och tränar
21.00: Hemma och duschar etc.

Fredag
08.45: Skola som vanligt.
15.45: Hemfärd!
16.30: Lovar att det finns hemarbete som ska göras

Lördag
09.00: Dommarkurs tidigt på morgonen
18.00: Hem och sova i sängen (kanske)

Söndag
12.00: Jobba hela dagen Wihooo!
21.00: Granska om jag fortfarande lever efter denna vecka

Någon som vill byta vecka eller? Jag tror jag kommer svimma.. Nästa vecka ser ännu mer lovande ut =)

Kan inte tänka rakt just nu men hade det sjukt kul igår på Olles 18års fest! Bilder kommer senare, har en helt nyplanerad dag idag med. Ska ut o övningsköra med mamma första, handla lite grejer och senare ska min RBA grupp ut och filma på stan! Som en fin avslutning ska vi grilla lite hemma hos mig! Tove fyller 18år!! Kom förbi och säg grattis :D

Dags att få i sig lite mat just nu, glömde äta igår så har mycket att fylla på hehe

RSS 2.0