Rasistiska svenskar som har för mycket fritid kan ju slänga sig i väggen eller något. Jobbade på lilla igår och så kommer det en kille runt 23 års åldern och säger "ching chong" sen går han vidare, då känner man att han kanske borde växa upp eller få ett slag i huvudet för nånting är ju fel på honom. Tycker det är sjukt omoget och om det nu inte va för att han va omogen så var det rasistisk som fan med. Vem går fram till en "liten flicka" och beter sig som skit och går iväg. Menar tror han inte man har fått höra det förr eller? Sjukt trött på det!

Har även fått nytt schema så ska jobba snuskigt mycket

v28
måndag  kl17 - 20
tisdag       kl17 - 21
onsdag    kl17 - 22
torsdag    kl17 - 22
söndag   kl13 - 21

v29
måndag   kl17 - 20
tisdag       kl17 - 21
torsdag    kl17 - 22 
söndag    kl17 - 21

v30
måndag  kl17 - 20
tisdag       kl17 - 21
onsdag    kl17 - 22
torsdag    kl17 - 22
fredag      kl17 - 22
lördag      kl11 - 22
söndag   kl13 - 21

v31
måndag  kl17 - 20
tisdag       kl17 - 21
onsdag    kl17 - 22
torsdag    kl17 - 22
söndag   kl13 - 21

Kommer inte få något sommarlov känns det som ju, ska jobba ungefär såhär mycket sommaren ut. Kommer verkligen bli tvungen att ta ledigt så man kan åka iväg och koppla av lite. Nu blir det en kall dusch sen har mamma lagat god mat som jag ska få äta! Imorgon blir det att vakna tidigt och kila iväg på linsundersökning som kommer kosta apmycket med, varför är allting så dyrt >__<


Nyss kommit hem från stan med mor min, köpte en höstjacka, underkläder, en sjal och en as grym t-shirt!!
Va nämligen så att i julas köpte jag ett halsband i julklapp till Sanna och det va i nån liten random affär bara i e-tuna så idag på stan hittade jag en tröja som det är samma text på som halsbandet, det va lite kul så va tvungen att köpa den, kostade bara 50kr dock så lätt värt det! Fikade på wayne's med mamma också, skulle vara en duktigt dotter och bjuda henne nu när jag fått min lön. Tråkigt att allt fika ute är så sjukt dyrt bara.


Erkänn du är avis sanna ;D


Min jacka <3 sämsta kvalité som finns på bilden men wtf, den är söt ^^


Mor min på wayne's =)

Soft! Vad spelar det för roll om man har shoppingförbud men ändå får shoppa då? Mjoo största skillnaden är väl att mamma ska "tycka" att jag ska köpa kläderna men förutom det så är shoppingförbudet icke existerande. Det märkte jag idag för efter att ha övningskört runt i Gävle med mor min så svängde vi förbi ner på stan och hon plockade fram det ena plagget efter det andra som hon tyckte jag behövde och skulle köpa, jag hade inget emot det iaf! Så imorgon blir det ner på stan igen och förnya min garderob lite till, har även hittat en väldigt söt svart höst jacka på MQ som jag funderar på att köpa men vi får väl se.


Idag började min jobbvecka igen, är redan helt slut fast det bara är första dagen. Fick även mitt femte eller sjätte myggbett på jobbet idag med, fattar inte vad det är för fel! Hur kan man bli biten utav mygg inomhus, i en restaurang med. Otur som fan måste man ju ha iaf..



så här tycker jag om myggbett!

Igår vaknade jag sönder krossad mot väggen igen, mysigt att dela en 90 säng? Mjaa, inte när man blir mosad ju men bara för att det va du Tove så är det lugnt! Vaknade i ett varmt rum med Tove och Sanna, mitt rum blir varmt bara jag sover där inne för det är så litet, då kan ni ju tänka er hur det är med tre hetingar i samma rum. Blev lätt att sova utan täcke iaf, Vi vaknade runt 11-12 hade lite allt möjligt folk som väckte oss men lika bra för Tove skulle med tåg och Sanna skulle hem. Följde med Tove till tågstation innan man skulle hem igen och städa undan allt men fick värsta smarta ideén och sa till mamma ; det är varmt, vi borde åka till engeltofta! Efter lite om och men så åkte vi iaf, mysigt med sandstrand, brännande sol och kallt vatten.

När vi kom hem från Engeltofta så skulle vi baka tyckte mamma, blev bao (kinesiska bullar) så stod och bakade i flera timmar med mamma, snacka om trött! Men lätt värt för det är så gott och så har man mat framöver, bara lägga en bule i micron så är en måltid avklarad.


För jag är så cool (H)


Bao bao bao


Fortfarande ofärdiga, dessas ska ångas i 20min så sväller dom upp till stora bao


Kompisarna bredvid har väl legat i 10min åtminstonde, dom ska bli STÖRRE!!


Haft en hur mysig som helst helg med Sanna och Tove, vi satt på balkongen och dunkade gyllene tider och blåste såpbubblor i flera timmar, sen spelade vi basket och efter det blev det animekväll!
Så tänkte ladda upp lite bilder för orkar inte skriva allt i detalj.

   
vi blåste såpbubblor ^^,

   
tog Sannas armband och blåste med, så fick man grymt stora bubblor

   
verkligen grymt stora!

   
Ida goes bubbelbeam on Misty



Sanna, Ida och Tove <3


Yes vi är awesome!



Feelings that tears me apart,
fights I never wanted and
loneliness for you who might survive


never loved and never noticed
you wont ever remember
the one who isn't the best contender


This world wasn't meant for me
so I decide


leaving without you ever knew
I was the one beside you


Idag har varit ännu en varm dag utav sommarlovet, njuter förfullt utav mina timmar i solen innan jobbet. Så klart spelade jag basket idag med, gick as dåligt för både mig och bror. Kändes som vi spelade as länge och inget hände dock vann han med 21-19 men jävligt lång tid tog det.

Drog hem och latade tills man skulle börja jobba, fick skjuts utav chefen till jobbet. Hon och mamma satt och solade på balkongen så känner mig extra lat för att jag inte gick till jobbet idag faktistk. Självklart kom våra stamkunds kineser förbi idag också, dom kommer verkligen varje dag nu. Så sa ena att dom funderar på att komma vid lunch med så dom kommer två gånger varje dag för dom står inte ut med svensk mat som dom får på jobbet. Det roliga är ju att dom får typ sodexho mat och klagar som fan, bra att kineser klagar på skolmaten i Sverige!

Har även lyssnat sönder mig på Anna Tsuchiya idag, en japansk sångerska. Hon sjunger i animen NANA, vilket är en av dom bästa animen jag någonsin har sett! Så grymt cool sångerskan som har huvudrollen är.

burn my eyes, burn my blood
burn it, everything you want
break my heart, break my love
baby stab me with your knife



Dessutom ser Anna Tsuchiya jävligt bra ut!

Lagomt trött nu då! Jobbat på lilla som vanligt, dock var det väldigt lite idag. Var mycket flera som kom igår, hade nästan 3h uppehåll utan kunder idag, ganska illa faktiskt. Men höll på med chefens datorn idag, så kom det två kineser som skulle äta idag, var typiska datanördar. Kom hit till sverige för 2 veckor sen och ska stanna här i 2 veckor till, iaf så var dom sjukt smarta när det kom till datorer. Så chefen hade alltså skickat runt hans dator till 3 olika butiker, ställen i uppsala och låtit en och annan datanörd försöka fixa hans dator, ingen som lyckades. Så satt jag 3h med dessa nördar och kaboooom så fixade sig datorn! Hur nöjd som helst va vi och dom har blivit våra nya stamkunder nu med, kommer till lilla och äter varje dag nästan för dom inte tycker om svensk mat, tror dom inte är specielt sugna på köttbullar och korv längre heller, jag förklarade hur man gjorde dom och vad det innehöll hahah.

Taggar inför fredag nu för då är det VK-kväll med Tove och Sanna. Ska tjocka oss tills vi spyr mwahahah! Nejdå men bra onyttig känns det som om att jag kommer vara men kommer bli najs med helg och lite ledigt från jobbet.


Vampire knight ga dai suki<3


Härligt! Idag blev det basket igen efter jobbet, oj oj oj vad man känner sig grym nu då. Med träningsverk och lagomt trött efter jobbet så lyckades man vinna en basket match och va inte långt ifrån att vinna under den första matcken heller. Körde 21:an med Alex, blev 18-21 båda gångerna men till vardera person.

Pratade med Lilly(chefen) idag om arbetstider, jag kommer jobba hela tiden under sommaren och fortsätta till höst så mitt sommarlov kan jag ju säga hejdå till för jag ska jobba hela sommaren. Kommer bli tvungen att ta ledigt för jag vill verkligen ner till e-tuna och sen så ska det tydligen bli fest i gnosjö när mormor fyller år så klart jag måste dit då.

För övrigt så har jag funderat på att köpa en hårddisk och slakta den full med anime + musik för det behövs, kan ju även spara skolarbete på den, sen så vill jag göra om mitt rum! Måste få en annan färg på tapeterna för jag står inte ut längre, så det är väl de jag ska lyckas åstakomma under sommaren tänkte jag.


Mjaa.. Jag är inge bra på det hära med tävlingar har jag märkt. Imorse när jag stod framför spegeln så tog jag fram saxen och klippte håret igen vilket betyder att jag förlorade tävlingen som inte ens hade en vinst eller några regler så känner mig inte alltför depp heller över att jag förlorade.

Däremot förlorade jag även på basket idag, körde lite innan jag skulle jobba med Alex, Simon och Sanna(som satt på sidan lal) blev 21an och kom delad två med Simon så känner mig inte sämt iaf. Är skyldig Alex en pommes nu men har inga pengar så han får vänta till nästa vecka, hoppas han glömmer bort det.. Drog och jobba vid17, väldigt mycket folk på jobbet idag. Vilket är bra men man blir ju trött dock vart jag inte tillräckligt trött så när jag kom hem drog jag och Alex ut på en omgång basket igen. Självklart förlorade jag, jobbigt läge att vara den kortaste.. Men ska fan spela tills jag blir as grym! Spelade om lite armhävningar så har fått gjort armhävningar på asfalt, inte direkt det mysigaste mén ska man så ska man!

Köpte även mina finfina lila skor idag! Supernöjd över dom och så köpte jag en tunika, nu är det att leva shoppingfritt fram till september.. Undra om ens mamma tror jag kommer klara det för jag tvivlar starkt! 


Våran riktigt badass basketboll vi köpte idag!


Hittar inte ord för hur kär jag är i dom <3

Har nyss kommit hem från en grymt trevlig tjejkväll hos Milla, vi satt på hennes altan och grillade lite allt möjligt. Va tänkt att vi skulle grilla mat tror jag men slutade med att vi bara grillade snacks och mygg. Är grymt mätt nu och väldigt glad med! Har försökt övertalat mamma att jag ska få köpa skorna och tröjan åtminstonde så drog jag till och sa: Om jag får köpa detta kommer jag inte handla några kläder alls under hela sommarlovet! Då gick hon med på det, så nu ska jag göra mitt sista shoppande fram tills höst. Känns tungt men totalt värt det för jag har inget annat jag behöver under sommartiden. Har fortfarande ingen bild på sakerna men ni som ser mig märker väl, kommer bli as snyggt!

Har för övrigt påbörjat en tävling med min bror, vi ska låta bli att klippa håret båda två. Har dock inga fasta regler än förutom att man absolut inte får klippa bort ett enda hårstår! Så nu blir det långt hår för mig hädan efter, behöver dock en uppklippning men kommer inte bli av för det är så sjukt dyrt överallt! Nu ska jag sova för imorgon ska jag ner på stan med Sanna och shoppa och så ska jag o lillen köpa en basketboll! Lätt att det kommer bli många basketbilder hädan efter! =)




Bella, Ida, Olivia, Natta och Milla i fram =) puss på er

Japp min midsommardag va väldigt najs! Vaknade relativt sent, skönt att få sova ut för jag kom hem sent igår efter att ha varit ute o promenerat till kl 02.30. Satte mig framför datorn och kollade lite anime sen så tyckte mamma att jag skulle göra mig i ordning. Vi skulle ut och handla mat eftersom det va tomt hemma nästan som en "mårtsboskrapning" i kylskåpet, kändes som det iaf. Handlade sjukt mycket mat bara plockade på oss massa onödiga och onyttiga saker men det är ju sommarlov så är väl meningen att det ska finnas onyttig mat hemma som man kan proppa i sig. Övningskörde hem från citygross, börjar bli grym på detta nu! Satt och spelade kort med Alex och mor medans vi lagade mat, sen kom mammas kille med ännu mera. Hade ju allt möjligt på matbordet helt sjukt vad mycket mat det blev, hade ; potatis sallad, potatisgratäng, rostbiff, skinka, sallad, räkor, anka, fläsk, biff, flintastek, beasås och ris säkert nå mer jag inte kommer på, så blev iaf grymt mätt av maten. Sen dirr in i rummet o kolla anime med Alex, gick även på en natt promenad med honom, kände man sig lite nyttig och rörde på sig efter maten.

Så blev en nykter midsommar men trevlig middag med familjen! Btw så planerar jag och lillen på att köpa en basketboll och bli grym på basket! Så då blir det att lira mycket basket nu på sommaren. För övrigt måste jag försöka komma på hur jag ska kunna få shoppa mina kläder, as irriterande att jag inte får för mamma, vågar man trotsa henne undra ^^


I'm this sad lonely girl
in this cold empty world


It's a sad sad thing
That's been happening


Nobody I could tell
but this is how I fell


Right through the door
and down on the floor


Screaming in pain
blood runing from my vein


I'm not a sad lonely girl
not in this cold empty world


Seriöst, jag ligger illa till nu. Jag har blivit helt kär i kläderna jag såg på stan idag och jag får inte köpa dom. Hur fan ska man göra då? När du hittar något du verkligen vill ha och du inte får köpa det? Funderar grymt på vad som skulle hända om jag köpte det. Om jag slänger kvittot kan ju mamma inte lämna tillbaka kläderna och det vore ju asdumt att slänga/ta sönder dom eftersom dom är nya så det borde hon inte heller göra. Iofs kan hon ge mig utegångsförbud vilket skulle suga under sommarlovet hahah. Men hon sa att det va okey om det är nån som skänker kläderna till mig, så nån frivillig som vill köpa kläder till mig? Nee, jag trodde väl det.. Kan iaf säga att jag hittade en tunika för 100kr på Vero Moda och ett par jättesöta lila skor på H&M som kostade 129kr och även en lila t-shirt med bambi som bara kostade 50kr. Jag är i behov av allt med! Hur illa är inte det? Mamma förstår inte sånt här, nå tips hur man övertalar henne? Öppen för förslag!

Är as trött idag, sliten som fan efter jobbet. Kom jättemånga gäster och skulle käka, vid ett tillfälle va alla tallrikar slut så fick stå och vänta på att dom i diskmaskinen skulle bli klar för att kunna servera mat. Så sjukt mycket folk va det! Jobbade 17 - 22 idag, tur som det är så är man ledig imorgon för dom stänger tidigt men ska tralla iväg till judon tidigt på morgonen istället vilket känns minst lika tungt men det kommer bli kul!

Idag va jag med Olivia nere i staden, hennes fel att jag hittade allt jag ville ha mhm!! Vi drog hem till mig och solade på balkongen sen iaf, snacka om att jag har lätt och få färg eller? Efter bara en liten stund hade jag fått solrand från kortbyxorna och det va ju riktigt illa, jag har säkert 3 olika solränder på benen för jag blir brun så lätt. Inte direkt snyggt heller, måste sola solarium så jag får bort alla solränder annars ser det ju skumt ut när man ska bada.

(här skulle det vara en paint bild jag har ritat på vad jag önskar mig men det går inte ladda upp bilder så ni får väl föreställa er eller nå)



I've never felt love in this way
longing for your presence


beeing beside you every day
waiting for you to notice


looking into your eyes
now you must have realized


what you ment to me and
how it should be


How I'm going to tell you
I'm still waiting.


Hahah kom du ihåg vårat gamla uttryck miki? Nice nice, really nice!! ;D
Idag va det ett bra tillfälle för det uttrycket! Vädret va verkligen really nice jämfört med dagarna innan, inte en droppe regn och solsken på förmiddagen helt klart really nice. Lekte med tove idag innan jobbet, tog en lunch nere på stan och sen drog vi hem till mig och kolla pokémon 3! Så cool är vi, men pokémon kan man ju aldrig bli för gammal för. Det är oslagbart! Vi kom även på att Harry Potter premiären är på en onsdag och då måste jag jobba så det suger stenhårt. Hoppas jag är ledig eller något den dagen, annars blir sadfaces eller så får jag ta ledigt..

Idag på jobbet var det lugnt och skönt, kom in två kineser som varit i sverige i 4 veckor. Första jag hörde dom säga va typ att dom tyckte det va kallt och dåligt väder hahaha, indeed på den! Ungefär vid kl21 när jag slutade frågade chefen om jag ville göra något roligt så jag tänkte ; varför inte? Då ber han mig rulla rapporten för månaden, alltså så skriver han ut kvitton för 1 månad och det var fan inte lite!! fick stå i 15min och bara rulla ihop papper! Skitkul?! Nej! men fan vad han garvade åt mig, fick ju panik. Maskinen bara spottade ut kvittot och jag hann inte med, så sen låg 3m kvitto på golvet och han bara skrattade åt mig och sa; du blir van när du gjort det flera gånger! Som om jag kommer göra det flera gånger!? Nu ska vi se vad kvällen bär av, blir väl film på nån nivå iallafall. Imorgon blire stan med Olivia och kanske Sanna innan jobbet, hoppas på fint väder! Saknar solen sjukt mycket och mina sommarkläder måste komma till nytta ju..





Jag skulle ha sovit mer!! Mamma väckte mig kl 11 och jag gick säkert o la mig kl 3 eller nå.. va inte pigg kan jag ju lova. Men jag skulle vara en duktig dotter så jag bestämde mig för att laga frukost/lunch till mig och mor min.

- vad vill du äta mamma?
- koka nudlar. Jag vill äta makaroner
- ehm.. ok! Vi har pyttipanna blir det bra?

HAAHAHAH asg fortfarande, vi åt pyttipanna för er som är intresserade av att veta sen gick jag in i rummet o somna om, trött va jag ju som sagt. Vaknade 16.45 och insåg att jag började kl 17.00 not good! Fick springa till jobbet praktiskt taget och kom bara 5 min sen, tur att lilla liksom ligger 10min ifrån mig.

Har nyss kommit hem från jobbet, inte gjort så mycket var dock inställd på att det va tisdag och då slutar jag kl 21.. så vid 19.30 frågar jag vad det är för dag och får reda på att det är måndag! Då var det bara att öka tempot på arbetet så man hinner städa klart innan vi ska stänga så kommer det in 5 pers som ska äta, wtf?! Vem äter på en resturang 30min innan dom stänger.. Vilket drog ner mitt arbetstempo och jag fick stanna längre idag men det gör inte så mycket eftersom jag kom sent innan. Plus på kanten är att jag fått nytt arbetsschema!

Måndag 17 - 20
Tisdag 17 - 21
Onsdag 17 - 22
Torsdag 17 - 22
Söndag 17 - 21

Ge på fan att min lön kommer gå till en klädgarderob och kläder att fylla den med jajamensan! ;D

självklart kommer den gå på väldigt mycket annat onödigt men sånt kan man ju inte namnge det bara händer iaf.





Bild från skolavslutningen (och ja jag är kortast!) 

Jag funderar på att skaffa läppiercing, vet att jättemånga kommer vara sjukt emot det men ska skaffa en fejk så får vi se sen, ps en bild för att se hur najs det kommer bli


den syns knappt hahah XD

Detta är inte okey! Jag hatar regn och enda sen första dagen utav sommarlovet har det regnat och inte fan verkar det sluta heller >__< Kommer verkligen inte ha användning utav mina fina solbrillor heller, skulle köpt ett par gummistövlar! Kände det på mig, klart man tänkte att svensk sommar är piss och att det jämt regnar så man borde köpa gummistövlar ist för kortbyxor och solbrillor.. suck.

Jag har iaf jobbat 8h idag men är inte så trött som jag trodde jag skulle vara men tror jag kommer vara trött i slutet av veckan, ska jobba hela veckan igen i princip. Får as grym mat på jobbet, sjukt gott! måste passa mig så jag inte går upp i vikt som en galning. Jag som försöker gå ner en aning med, men TOVE! JAG VÄGRAR FÖRLORA! D;




så här glad var jag innan jag skulle till jobbet o insåg att mina brillor är köpta förgäves..

Sa häromdagen att jag skulle rita ju, har bara glömt lägga upp bilden och förutom det har jag inte orkat ta kort på bilden heller så den finns inte på datorn än och otur nog så finns det inga batterier i kameran så ni får helt enkelt vänta ett tag till. Dock blev jag nöjd med bilden men ni får väl se senare helt enkelt.

Har fått nytt arbets schema igen, vet inte hur detta kommer sluta.. byter ju varje vecka känns det som men jag tjänar ju pengar vilket är positivt så denna vecka som alltid börjar med söndagar är det jobb ;

Söndag 13 - 21
Måndag 17 - 20
Tisdag 17 - 21
Onsdag 17 - 22

 sen så vet jag att det kommer bli mer på dag tid men inte fått tiderna för det än, har iaf några dagar i veckan ledigt




Så här såg jag ut på skolavslutningen ^^,

Bilder från själva avslutningen kommer senare när jag väl får bilderna.

Yeah! Imorgon är det skolavslutning och vädret kommer vara bajs men vad gör det, det är ändå ingen skillnad för vi kommer ändå att ha skolavslutning och jag kommer ändå att ha gått yttligare ett år i skolan. Efter 10år i skolan börjar man förstå rutinerna när det närmar sig skolavslutningen, klart det skulle vara trevligt med sol men det blir min första skolavslutning med regn tror jag faktiskt. Iaf till poängen "hur känns det?" är väl mainfrågan, ehm.. jag känner mig smartare, mognare och att jag har mer erfaranhet, skulle väl kalla det äldre. Men det är klart, för stunden tänker vi inte på att vi utvecklas varje dag och nu när man tänker tillbaka att det gått ett helt år sen jag började gymnasiet så inser jag att jag har utvecklas enormt, både socialt och på alla andra konstiga sätt.

"Är jag nöjd med ditt skolår i år?"
Ja, faktiskt! Jag har knappt skolkat och varit flitig i skolan för omväxlings skull. Även om alla tycker att min klass är helt cp och aldrig skulle vilja sätta en fot i vårat klassrum blir man ändå lite gladare på morgonen när man kommer till skolan och in i klassrummet bredvid alla mina sär kompisar så stor puss på er som gör dagen lite enklare! =)

"vad ska du göra under sommarlovet"
Oj, den frågan kommer ofta faktiskt.. Jag ska jobba!! Jag ska slita mig igenom lovet vilket känns lite sådär.. skulle ju vara skönt med flera dagar på stranden o sola med kompisar men det är klart att jag inte kommer vara helt utan dom dagarna. Kommer bara vara lite färre utav det, men jag tjänar ju pengar som är nödvändigt för min klädgarderob. Ska bara ha snygga kläder, har blivit helt besatt i det och vill bara göra min klädgarderob större hela tiden. I augusti ska jag faktiskt vara ledig och åka till e-tuna tror jag, saknar alla så enormt mkt där nere <3

Men som sagt, skolavslutning imorgon! måste ta itu med den först. Är för övrigt väldigt nöjd med mitt klädval men ska inte avslöja än vad jag ska ha på mig.



(Detta hade jag på mig på alex's skolavslutning, tycker den är söt ^^,)


Alex Ngo


Min bror, min rival och mitt andra jag.

Om jag hade blivit född som kille hade jag helst velat bli som dig. Översocial, glad och spontan, du smittar av dig på allt och alla. Snart är vi alla infekterade. Du är den enda som förstår mig helt, vet alla mina svaga sidor och ändå älskar mig för den jag är. Min bror är den enda som vet vad jag vill säga innan jag har sagt det, han är den enda som vet hur jag känner innan jag visar det och han är den enda som inte vet hur mycket jag älskar honom.


Ibland undrar du om du är den bästa bror jag har, vet du vad?

Du är den enda bror jag har. Under bra och dåliga tider har vi hållit ihop och så kommer det att fortsätta, du kommer aldrig att lämna min sida och jag kommer inte att lämna dig. Vi är bundna tillsammans av ett blodsband brukar man säga, men jag tror inte på att det är blodet håller oss samman. Det är faktumet att vi är syster och bror. Hur man än vrider och vänder så kommer vi alltid vara - Syster och bror.


Japp, ska snart fixa en ny design på min blogg, just nu är den vit och ja.. vit helt enkelt.
Ska bara skaffa tid och ork för att göra det men det ordnar sig snart nog. Ser inte direkt roligt ut när den bara är vit.. Hmm.. ska nog ta bort allt det vita på den nästa designen.

Iaf så blev det inget jobb för mig idag, är alldeles för sjuk så ska spendera min dag i sängen och hoppas på att jag blir kry till imorgon för då måste jag jobba! Sen på tisdag är det alex skolavslutning så jag behöver bara jobba halv dag, det känns grymt skönt. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig men det visar sig, annars slänger jag väl ihop nått bara. Är grymt nöjd och stolt över min nya klädgarderob ska bara införskaffa mig lite mera byxor sen så är det helt perfekt!

Apropå byxor om man undrar varför jag ska skaffa nya, Jag skulle slänga 8 par jeans igår för dom passade inte mig, antingen va dom för stora eller för slitna. Så tove fick ett par av mina jeans jag knappt använt, sen så skulle alex testa ett par och det slutade med att simon tog dom och alex tog ett par andra av mig, så jag gav bort 3 par jeans mer eller mindre helt nya och ska bara slänga 5 par istället. Snacka om att känns sig fattig på jeans nu, värst av allt är att jeansen satt snyggt på dom! alla tre har helt olika kroppbyggnader men mina jeans passade alla utom mig..

Aja ska inte deppa! jag ska köpa nya när jag får min lön sen så är det inte direkt stort jeans behov på sommaren, då använder man ju kortbyxor och linnen!



(mina jeans på Alex som Simon sedan fick)





Nu ska jag sova ett tag, vakna och hoppas på att jag är frisk då!

natti ;D


Detta suger! Jag har alldeles för mycket att göra och har inte tid att bli sjuk.
Denna vecka såg mitt jobbschema ut såhär :

måndag 17- 20
tisdag 17- 21
onsdag 17- 22
lördag 11- 17
söndag 17- 21

Så det var väl helt okej dom två första dagarna lite små hostig bara, sen i onsdags skulle jag vactinera mig mot livmodershals cancer, det var väl helt okey. Kändes lite men inte så jag tänkte nå speciellt mer på det. När jag vaknar på torsdagen har jag feber, tappat rösten och hostar som aldrig förr.. misstänker att det är sprutans fel. Men vägrar ge mig, jag skulle till skolan för jag hade bara en lektion kl 14 och det va sista japanska lektionen så ville verkligen inte missa den. Vi skulle göra sushi och det blev min första måltid sen dagen innan då jag åt på jobbet runt 16 tiden. Har ingen aptit när jag är sjuk så har väl ätit ett mål om dagen för att annars kommer jag aldrig bli frisk. Nyss åt jag min första måltid sens sushin, åt kinesisk gröt, för er som inte förstår är det som överkokt ris och riktigt sjukmans mat, äter alltid det när man är sjuk, helt smaklöst och går lätt ner i magen och man blir mätt på bara några tuggor. Så idag stannade jag hemma från skolan och sov, ska nog knäppa på en film snart och somna till den tror jag. Ska försöka allt så jag blir frisk till imorgon så jag kan jobba. Har även skrivit en ny dikt 

There is a place..
No one have ever seen,
no one have ever touched
and no have ever heard of.
This place is mine and I call it
my heart..


There is a world..
that is blind,
that is numb
and that is deaf.
That isn't a world where
I belong..


There is a moment..
a moment when I'm visible,
a moment when I'm touched
and a moment when I'm heard
That moment is when I'm
with you..

enjoy =)


Okey, så som alla har märkt så har jag redan lyckas brutit mot det jag svor igår.. Det är inte mitt fel! Jag tänkte att eftersom jag slutar sent på måndagar och tisdagar ska jag inte sätta mig framför datorn innan jobbet men nu råkar det vara så att idag fick vi sluta kl 14 och vad ska man göra i 3h om man har en dator hemma i sitt rum, men bestämmde mig för att klicka på datorn för att få lite musik och inspiration så jag ska faktiskt rita kom jag på! Bild kommer upp senare när jag är klar :)

Okey allihoppa! NU är det så att jag tycker jag sitter grymt mycket "för mycket" framför datorn och det ska bli ändring! Från och med idag ska jag sitta mindre vid datorn så här med avger jag ett löfte att på måndagar efter kl 20.00 ska jag inte sitta nå alls, respektive tisdagar efter kl 21.00!! så nu måste jag alltså flytta mig ifrån datorn för jag ska till jobbet ^^
men jag blir inte osocial och onåbar bara för att jag sitter mindre vid datorn 2ggr i veckan, det är ju bara hälsosamt! =)




 Snart ryker håret igen! ska klippa mig! ;D

RSS 2.0