Har haft det riktigt trevligt för alla som undrar, planerade på att vara datafri hela lovet egentligen men klarade inte att hålla mig borta helt. Har varit lite överallt denna jul, åkte först till Eskilstuna och sen till Katrineholm. Nu är jag tillbaka till Eskilstuna och ska varva ner i några dagar innan jag åker hem.

All julmat har varit sjukt god och jag har säkert gått upp 5kg eller nått men det är lugnt än så länge, får ta itu med det efter lovet. Just nu har jag "fjällat" lax, ska göra sushi med Kim senare i veckan och det kommer bli så gott!! För alla som har missat är nog sushi min favoritmaträtt och jag har bra många maträtter jag gillar men sushi är bland dom topp bästa!

Har fått en massa julklappar så klart med, för det mesta har det varit pengar i år. Fick en jättemysig kudde av Kimman som hon sytt själv, helt kär i den och har så klart redan dreglat över hela örngottet. Av mor min bad jag henne lägga ut pengarna till en tunika jag ville ha, hade den på julavslutningen ska lägga upp bilder senare när jag orkar. Har inte lagt över bilderna till datorn än. Mammas kille hade köpt skor och kläder till mig ifrån kina så har laddat upp en ny garderob inför våren (nästan).

Konstigt nog så har jag snart spenderat allt, jag jobbar och får + tjänar pengar ändå tar dom slut. Jag har ingen bra hand med pengar när dom kommer i överflöd har jag märkt. Förr när jag fick 500 i månaden klarade jag av att spara 300 varje månad tom, nu får jag i snitt över 4000kr och jag är pank i slutet av varje månad. Vet inte vad allt går åt på om jag ska vara ärlig men ska bli ändringar nu till nya året!




Nu är sommaren otroligt välkommen tillbaka faktiskt!!

Mwahahaha! Nu är det äntligen jullov och gissa om jag har längtat efter detta liiiiite länge då?! Packar för fullt igen som vanligt, ska förska vara smart i år och inte ta med för mycket kläder nu när jag åker iväg. Av någon dum anledning tänker jag "den här kanske jag behöver" om exakt alla mina kläder och det resulterar till att jag får en bajstung väska som jag inte orkar bära själv. Dock i år ska det ändras! I år ska jag ta med mig två väskor istället hahaha, den ena väskan(den tunga) får åka bil med mamma när hon kommer ner senare och den braiga väskan som är liten och lätt åker med mig på tåget imorgon.



Lagade mat med Yidi i lördags, det blev hur gott som helst! Vi gjorde "dumplings" kommer inte på något annat ord just nu men köttknyten i deg som man ångkokar. Doppa helst i soja och något starkt!




Förberedelse - fixa kött - kavla - knyt ihop


Tillagning - ångkoka


Äta - äta - äta

Måste kolla dessa filmklipp! Ungarna är ju hur grym som helst :O


Asiatisk unge som knappt kan "sjunga" men spelar ukelele.



Söt liten pojk som kan breakdance

 

 

HAAHAHA älskar hans typiskta dialekt.


Sitter hemma nu och latar lite innan jobbet, ska jobba från 12 - 21 idag. Kommer förmodligen överleva det med om man tänker på vad jag har gjort dom senaste 48 timmarna.

I fredags efter skolan drog jag till judon, det var övernattningsläger. Ni vet, man tränar tar en rast och tränar igen sen på kvällen kollar man film och äter godis så man kan dö. Man sover ytterst lite och obehagligt och sen på morgonen är det träning igen. Av någon dum anledning så är barnen inte ett dugg trötta efter allt detta, bara jag som klagar ju.. börjar bli gammal och sliten.

Tänkte ladda upp några bilder för att visa hur roligt vi hade:



Man kanske undrar vad vi håller på med, men tänk logiskt så löser det sig!



Nu måste jag kila till jobbet! kommer uppdateringar om vad jag gjorde igår senare, hihih

Snabbinlägg från lärarens (Underbara, snälla, söta, gulliga Jennies) dator!
Min dator är instängd på judon och jag har ingen nyckel dit så ska vara i skolan X antal timmar och vänta. och vänta. och vänta!

Idag blir det judoövernattning med 40småbarn, ska iväg och handla en massa gott inför lägret senare. Imorgon när jag vaknar ska jag iväg till fjärran och motionssimma om jag fortfarande är levande dvs. På den lyckliga söndagen ska jag till jobbet för att jobba den sista söndagen för detta år! Ska jobba sön-tis sen inget mer för detta år!

Nu är det bestämt att jag ska iväg till pappa först och senare kommer mamma till e-tuna och skjutsar mig till k-holm. Så hinner med det mesta iaf, fast vet inte om det blir nå kryssning faktiskt. Är inte direkt pepp på något alls just nu, vill bara hem till farmor och äta god mat!




Angela Zhang - Wo Lian Ai Le <3 Låten från den senaste drama serien jag kollade ( romantic princess )

NU ÄR JAG HEMMA!!!



Kom hem för ett tag sen, hade mat och godis som väntade på mig hemma. Mammas kompis hade köpt godis till mig från kina, det var jättegulliga marsmallows med fyllning som smakade choklad, vindruvor, äpple, jordgubb, pudding, och en massa andra. Det måste ha varit en riktigt jävla smart person som kom på detta för dom är ju sjukt goda! Har snart ätit 20st tror jag och känner att det börjar bli liiiiite för sött.

Det var grymt i Söderhamn missbrukade pepparkakor som fan, filminspelningen har gått bra och filmvisningen är på SF den 21 december. Tror lätt våran film är grymast delvis för jag är med i den hehe. Nu ska jag bada ett lååååångt varmt bad och kolla film. Hejs!




Skulle börja packa för 3h sen men så kom jag på att jag måste måla naglarna och färga håret inför spelningen imorgon. Lite kul att jag sitter med hårfärg som luktar apa och nymålade naglar nu och fortfarande en opackad väska?!?!

Kommer fan inte få sova något ikväll, har ingen aning om vad jag ska packa men slänger väl ner lite utav varje. Ser så otroligt mycket fram emot detta nu!! Ska upp tidigt till skolan imorgon så jag hinner hämta busskort och åka med tåget kl 09.19. Nu måste jag skölja ur håret, platta det och packa fort som fan! Vi hörs alla glada, tror inte jag kommer blogga på ett tag nu!


(ser helt störd ut men saksamma)

Nu är det över, finally!! Har inga flera prov och behöver bara koncentrera mig på att göra bra ifrån mig under projektveckan när jag är i Söderhamn hos Tovis. Ska bli så skönt med jullov snart!

Dock vet jag inte hur jag ska göra under lovet, om jag borde åka till Göteborg med mamma och fira med hennes sida av släkten, eller ska jag åka med pappa på kryssning och fira med han, eller ska jag göra som vanligt och stanna hemma hos farmor och fira med släktningar. Har ovanligt svårt att bestämma mig denna jul för allt låter roligt och jag är girig som fan. Hade helst velat dela upp allting och varit en vecka var på varje ställe dock så händer allt under samma vecka.

Farmor fyller år den 23december
Pappa åker på kryssning den 23december
Mamma åker till Göteborg den 23december

Kan någon hjälpa mig ?!


Chigago - If you leave me now

Känns som om att jag är på "orkhumör" idag, trött som satan efter matteprovet. Hoppas på ett G iaf annars har jag åtminstonde gjort mitt bästa. Ska försöka bli lite seriös nu den sista timmen och faktiskt göra det läraren bad mig. Ska samla information om Aspis liv, dom har typ några chefer som förskingrat massa pengar och våran uppgift är typ att samla information så vi kan svara på alla frågor om varför det blev såhär. Om jag har förstått uppgiften rätt dvs.

Idag ska jag hem och plugga en massa för jag har prov imorgon på varenda lektion observera att jag har två lektioner dock är det jävla långa lektioner. Tänkte träna judo men tror inte det blir av om jag ska vara ärlig, är för trött.

Blev påpekad av Natta att mitt förra inlägg innehöll en hel del stavfel, hoppas ni märkte att klockan var vid 02 och har i tanke att jag var väldigt trött sen så hade jag jobbat den kvällen med så stavfel är inte ovanligt vid mina sena inlägg. Ska jag vara ärlig försöker jag faktiskt undvika förkortningar och slangord så mycket som möjligt för att det ska se lite mer ordentligt ut när jag skriver, blir skönare att läsa utan en massa slangord och sånt anser jag.

Nu ska jag hämta busskort hos någon på skolan så jag kan pendla fritt i söderhamn under projektveckan. Har varit där 5 gånger utan att personen varit där så ger det en chans till nu!


Passa er nu, jag har äntligen gjort klart skoluppgifterna jag blev tilldelad idag. Måste dock fortsätta göra klart engelska argumentation texten kom jag på nu när jag skrev detta. suuuuck.. Iaf så är det inte mycket kvar nu, jag har läkarbesök, matteresurs, utvecklingssamtal, japanska prov och plugg imorgon
Torsdag har jag nationella prov i matte B och judoträningen om jag hinner, borde verkligen motionera denna vecka för jag är helt död i mina muskler för jag har jobbat så mycket så tror att judo skulle vara bra för mig just nu. Förstå vad skönt att bli kastad i mattan från 2m höjd och bara känna varenda muskel i kroppen slappna av.

Näe, klart ni inte förstår men iaf! På fredag är det "förbättrings prov" i projekt och företagande, känner att jag inte kan nöja mig med ett G vill ha ett högre betyg för jag satsade på det redan i början och vägrar sänka ribban. Sen har jag kompliterings uppgifter + utvärdering + testa på idrotten under eftermiddagen.

Efter det är allting äntligen slut!! Det är bara projekt veckan kvar då vi ska filma och redigera, det kommer bli så jävla kul! Jag ska bo i söderhamn i en vecka hemma hos Tove och det kommer bli riktigt naaaajs. Nu ska jag försöka med lite engelska och sova ut inför imorgon.. palla att jag ska upp tidigare än vanligt för att ta spruta. livmodershalscancersprutan <3 kunde dom inte förkorta ordet?!?!


Nu är det OFFICIELT att jag ska sluta med mina GL-slämt, no more! Finito! Slut! End of story!

Förstå vad kul vi i klassen har haft med dessa skämt. Dom har skinit upp min dag det lilla extra jag jämt behövt! Synd att det ska få ett så tvärt slut. Känns som om jag inte kommer ha mycket mer att säga. Men jag vet en som är nöjd iaf! Hon kan ju gott så bra mycket i detta. Ska inte nämna några namn eftersom lärarna faktiskt läser bloggen men jag vill att alla ska veta att jag har bara skämtat och det är inget seriöst. Båda jag och personen i fråga är väldigt tydliga om detta.

Skulle nästan vilja lägga ihop en bok med alla taskiga skämt men det finns en risk att den blir så lång och dålig att ingen kommer läsa den. Men som sagt så är det bara nästan. ;D

Fy farao vad jag kommer ogilla denna veckan käns det som! Har stress mycket att göra och så grymt ont i hela kroppen just nu. Känner att allt jag vill ha är 24h massage och vakna upp lagomt till nyår då allt är överstökat.

Jobbade idag efter skolan som vanligt, var inte så mycket att göra. Barnvakta en av arbetskamraternas unge om man kan säga så? Kommer inte på vad det heter för jag har mindblock i huvudet. Iaf så åt han syltkakor utan sylt, hur kan man inte gilla sylten i syltkakor?! Jag brukar jämt äta runt kakan för att äta upp sylten sist men denna unge skulle inte ens ha sin sylt. Skumgum men det resulterade till att jag fick mera sylt så ska inte klaga.

Måste hoppa in i duschen och tvätta av mig all mat os som luktar vidrigt. Sjukt drygt att det ska lukta på kläderna med, bara därför måste jag i stortsett byta kläder dagligen och alla som känner mig vet att det tar ungefär 1h innan jag har bestämt vad jag ska ha på mig.

Som exempel under sommarlovet byte jag först till vanliga kläder efter att jag hade vaknat( byt nr1),
kort därefter skulle jag spela basket (byt nr2)
sen hem och duscha (byt nr3)
efter det så skulle jag ut på stan och mina kläder passade inte så (byt nr 4).
Klart jag jobbar under sommaren med så (byt nr5) till jobbkläder,
alla vet att man måste byta efter jobbkläderna (byt nr6)
av någon otroligt dum anledning skulle jag spela basket efter jobbet så (byt nr7)
efter basketen var det hem och duscha och (byt nr8)

Det var en helt vanlig dag för mig under sommarlovet, ni kan ju gissa hur mycket kläder jag hade på golvet och om det var liiiiite jobbigt.


           

Japp, idag har det gått väldigt bra för mig. Förberede mig för den värsta dagen i mitt liv imorse men kom skonsamt undan jämfört med vad jag trott. Nu kanske alla undrar varför jag har så många osamman hängande bilder, ska förklara det.

1) Som alla vet är jag grym på att plugga! (Elr inte) Skulle ha matte B prov imorse, jag trodde jag skulle få IG utan tvekan. Hade inte rört boken för jag redan gett upp hoppet och orkade inte plugga något inför provet. Men lyckan var på min sida och jag fick tom ihop ett G+. Kan ju lova att jag kände lättnaden som fan efter det.

2) Gick ner på stan med min glada mor efter provet, hon bara öste mig med socker och godis. Bra där! Jag som försöker gå ner i vikt misslyckas nå katastrofalt men spelar ingen roll, just idag för att jag är så glad.

3) Bevis på att mitt hår verkligen inte är rakt efter att jag har duschat! Alla tror att asiat hår är spikrakt men tyvärr att jag måste göra er besvikna mitt hår blir också "lockigt/vågit" när det kommer i kontakt med vatten!

4) Jag ska jobba som en idiot nu innan jullovet, dvs varje dag!! Kommer dö lagomt, fattar inte hur jag ska hinna med julklappar och PLUGGA?! Får vara glad över att jag blir glad på jobbet iaf. Like min jobbkläder med, svart skjorta och svarta jeans kan aldrig bli fel.

5) Japp, jag har blivit besatt av ännu en till asiat. Wu Chun! Hur snygg kan man bli?! Undra om dom vet vad åldras är i kina? Killen är fan över 30år och ser ut som 20.. orättvist men gissa om jag är nöjd över att ännu en till har hamnat i min värld. Har inte hunnit varit lika besatt som jag va över Kim, ska kolla lite mera filmer med denna kille som spelar, rekomenderar "Hana Kimi" den taiwanesiska versionen.



HAHAHHAHAHAHA, Tove har varit så supergullig och gjort en låt till mig x'D

Älskar dig min otroligt störda japanska hora <3



Ska lyssna på Ron Pope - A drop in the ocean tills jag somnar ikväll, natti =)

Tänkte dela med mig och berätta vad jag ska göra sista verckorna på denna termin så alla får veta hur insane jävla upptagen man kan bli.

v49
Mån-Tis ska jag jobba efter skolan
Fredag har jag matte prov på något jag inte kan
Sön ska jag jobba heldag

v50
Mån-Tis ska jag jobba efter skolan
Tis ska jag göra svenska omprov
Ons japanska prov
Tors ska jag gör nationella matte
Fre blir det 2tester + utvärdering i idrott&hälsa

V51 ska jag bo i söderhamn och göra film

v52
Mån-Tis jobba efter skolan sen ett grymt jullov som jag har väntat på!




                                   

Orkar inte lägga upp mer bilder från thaifesten, men hade kul iaf =)

RSS 2.0