Cause today is the day of my future.

Idag ska jag få besked ifrån HYPERISLAND om jag blivit antagen eller inte, vet att det är risky och skriva det på bloggen men jag vill alltid kunna minnas hur sjukt nervös jag va denna dag och hur länge jag väntat på den.


(Jättedålig bild, men det är jag längst till höger)

Ibland har man för mycket att göra och helt plötsligt är inget roligt längre, hänt mig många gånger så jag vet vad jag talar om. Hoppas denna vecka inte blir en sådan, jag har ett himla upptaget schema men jag ser fram emot varje dag.

Måndag:
PAM 08:00 - 17:00, träffa Tove

Tisdag:
Skola, blåsa datorn, hämta grejer på Grolls, judoavslutning

Onsdag:
PAM 08:00 - 15:00, japanska 15:00 - 17:00, utbildning 18:00 - 20:00

Torsdag:
Åka till K-holm!

Även om studentmiddagen var en av dom bästa händelserna så har jag aldrig gråtit offentligt framför så många människor. Ser verkligen fram emot dom två sista veckorna vi ska tillbringa tillsammans men samtidigt inte, känns lite jobbigt att veta att man ska splittras.

Nu gäller det att verkligen njuta utav det sista man har!

Har suttit och googlat visitkort dom senaste timmarna, finns dom allra enklaste man kan tänka sig till dom för flera kr styck och så klassikerna "second hand" korten.
Önskar man kunde få en kund som ville lägga ner mycket med pengar på deras visitkort så man kunde göra något roligt och inte bara det gamla vanliga.

Köpte dessa gorgeous för 320:- idag på tjejkvällen, otur nog var dom sönder när jag kom hem.. Hade testat dom och sedan när jag skulle ta av dom såg jag att hela dragkedjan hade släppt, snacka om att göra livet lite mer ovärt att leva.

Imorgon är det mösspåtagning, studentlunch och studentmiddag.. Nu står jag här utan skor och försöker lösa mitt problem. Har mina killer heals från London och det blir min sista utväg, kommer ha sjukt ont och jag kommer inte vilja gå men vad har man för val när oturen förföljer en.

Or did it just started?

Jag känner mig cool som bara har religions uppsatsen kvar nu, japanskan gick skit och slutrapporten är klar. Ordbajsa lite till och sen är gymnasiet liksom över fast lika glad för det är jag, ska bli skönt med lite ledighet.. påstår jag som lyckas skaffat mig två sommarjobb.

Ska jobba heltid på PAM direkt efter studenten och sen på vardagskvällar/helger ska jag jobba på Lilla, fick lite erbjudanden här och var men just i sommar känns Gävle som "The place to be"


Danzar kuduro - Don Omar

Kommer säkert bli en av sommarens plågor men jag har inget emot den än så länge, ska sätta mig och hårdplugga japanska nu så behöver lite pepp-musik så jag orkar mig igenom alla 100 sidor minst 5 gånger iaf!

Kollar "Drunken to love you" just nu, följer typ 1 drama och knappt det för jag är så upptagen, det kommer ut ett avsnitt i veckan och jag hinner knappt se det men denna veckas avsnitt längtar jag ihjäl mig till. Hur kan man slut ett avsnitt såhär?! och sedan får man i "spoilers" se att han vaknar upp bredvid en annan kvinna..

Lägesrapporten lyder: nu har jag alltså religions uppgiften och slutrapporten kvar. Japanska provet ska jag göra imorgon så jag är sjukt nervös! Sen så var det liksom inget mer från skolhållet, bara en massa festande och studenten.

Sitter och är nervös för provet imorgon men samtidigt är jag lite nervös över brevet från Hyper Island, blir jag antagen eller inte? Vad ska jag göra om jag inte blir antagen? Hur ska jag flytta ner hela mitt liv om jag blir antagen? Kommer jag trivas? miljoner med frågor som gör "kaoz" med mig.

Måndag efter lunch, befinner mig på kontoret och drack precis veckans första kopp kaffe. Klagar lite, njuter lite, klagar lite till och sedan är det dags att börja jobba igen. Förra veckan är äntligen över och nu ser man ljuset i slutet på tunneln, har några småsaker kvar och sedan är gymnasiet liksom avklarat.. overkligt men sant.

Idag har jag lovat lillebror att ta med honom på bio, måste ju hinna bete mig som en syster emellan all detta stressande. Ska äntligen se lite Vin Diesel och snabba bilar, det stod mellan det och Johnny Depp.

Vill bara att världen ska veta att jag fyller år imorgon och det ska tydligen vara jordens undergång imorgon också? Jag ska iaf till travet i Gävle för att jobba när kronprinsessan och Daniel kommer, för om jag inte tillbringar min sista dag med kungligheter så tillbringar jag iaf min födelsedag med dom.

Annars så är det 20maj idag och jag tror att jag bara har en skoluppgift kvar, den ska lämnas in 25 och sedan är det tack och bock för mig. Då är det äntligen studenten som är kvar och sedan kommer verkligheten, jag har bestämt mig för att bara jobba på två ställen i sommar för att inte köra slut på mig själv.

Den 31maj få jag reda på om jag är intagen till Hyperisland eller inte så viktiga datum är 21maj, 31maj och 10juni!

Shit, raceer schema nu innan studenten. Idag är målet: Religion, Multimedia och Projektarbete. Ska göra det sista som krävs i dom kurserna och sedan är dom avklarade, det kommer bli så tokigt nice om jag blev klar idag för som det ser ut i mitt schema nu är jag glad om jag en snittar 5h sömn varje kväll.

Kom hem från Karlskrona imorse kl 8:00(ska berätta mer om det senare), började skolan kl 9:00 var ju bara att dra till skolan och njuta av dagens "mini-mässa". Min och Nattas monter vi förberedde så omsorgsfullt, valde ut en fin plats och allt.


Lär ju säga att jag gillar blänket i glasögonen, slipper man se att jag har mörka ringar under ögonen efter 3 dygn med nästan ingen sömn alls...

Brukar aldrig vara nervös, är i generellt sett en väldigt lugn person men idag är det ändring på det. Gått och pirrat i magen hela dagen, knappt kunnat suttit still och varit väldigt otålig. Nu när det väl börjar närma sig har allting övergått till ren stress, springer hit och dit för att kolla så jag har allting med mig.

Ikväll bär det av till Karlskrona - imorgon gå på intervju hos Hyper Island!
Skit cool video som elever på Hyper Island har gjort.

Kom nyss hem från jobbet, hunnit duscha och bänkat mig framför datorn. Idag var det dött på jobbet, det finns en grej som är värre än att ha det fullt upp på jobbet. Det är att inte ha något alls att göra, man får leta efter vettiga saker att göra så man inte sitter timme efter timme och rullar tummarna.

Så nu på måndag gäller det, eller rättare sagt på tisdag men på måndag bär det av till Karlskrona. Jag ska sitta på tåget i 22h sammanlagt! Det är galet att jag inte tänkte på möjligheten med flyg innan jag bokade biljetterna, har iaf bunkrat upp mig med: Datorn, psp, drama, japanskaböckerna och musik. Får ju inte glömma att jag behöver sova också så jag tror att jag kommer överleva.

Min backup plan är att ringa och telefon trakassera alla på min kontaktlista om jag får det tråkigt, förutom det har jag funderingar kring maten. Jag kommer att färdas mellan 21 - 07, finns ju ingen chans att jag kommer vara hungrig på tåget men när jag kliver av då? Får typ leta upp närmaste mc donalds och lika så på vägen hem, jag åker 20.30 från karlskrona. Ska man chansa på att det finns mat där eller ska jag ta med mig en skabbig macka?

ouff, det va dagens i-landsproblem!

Religion - Uppsats (Hälften kvar)
Multimedia B - Slutprojekt (Nästan klar)
Projekt arbete - Slutrapport
Japanska - Prov 19/5 100 sidor

Nu är det inte långt ifrån mållinjen, religion uppsatsen är det bara att bita ihop och göra klart, multimedian fixar jag på nolltid så fort jag får lite tid över och slutrapporten i projektarbete har deadline 25maj.

Ska börja varva ner lite snart för på måndag bär det av till Karlskrona och jag vill inte vara stressad, okoncentrerad etc. när jag ska dit på intervju. Mitt största problem är hur jag ska orientera mig från tågstation till skolan, jag kommer lyckas gå vilse på något sätt känner jag på mig redan nu..

 


Jag är så sämst! Det är inte ofta jag säger det men när min självdisciplin är borta flera dagar i sträck så skäms jag över hur otroligt lat jag är. Har ju sista grejen i alla kurser jag läser och jag tänkte göra klart det nu i helgen.

Mediekommunikation B - ??
Reiligon - uppsats kristendom&buddhism (helgen)
Mediaproduktion B - slutrapport/Analys (helgen)
Samhällskunskap A - uppsats jämställdhet (helgen)
Multimedia B - slutprojekt
Projekt arbete - slutrapport (25 maj)
Japanska - prov 19/5 100s
Mediekommunikation B - ??
Religion - Uppsats (Hälften kvar)
Mediaproduktion B - Slutrapport & Analys (Hälften kvar)
Samhällskunskap A - Uppsats  (Hälften kvar)
Multimedia B - Slutprojekt (Nästan klar)
Projekt arbete - Slutrapport (Icke påbörjad)
Japanska - Prov 19/5 100s (Döende..)

Jag klarar inte ens av att göra klart en enda uppgift utan sitter och byter mellan olika hela tiden vilket är fullkomligt onödigt eftersom allting måste göras. Som om att jag tröttnar på den ena och byter till den andra..

Har en sån söt lillebror som lämnade en tidig födelsedags present på min säng igår, väntade gulligt på min säng med en handduk över sig och så hade han skrivit en dikt till:

"Grattis på födelsedagen, jag hoppas detta förbli turdagen. Trots alla mobiler som förstörts så har datorn ännu inte marken rört. Denna present skall hjälpa dej utan att säga nej. Kom ihåg att presenten är från brosan och inte morsan. Vänta ej nå mer använd den så datorn förblir hel"

Fick ett laptop fodral sådär lagomt efter att man gått 3år på JB haha, nejdå. Ska använda den för min framtida laptop som jag planerar på att köpa, fick även en flaska Hello Kitty-såpbubblor som jag är totalkär i. Såpbubblor är en av livets små grejer som man kan bli så lycklig av.

Längsta dagen i hela mitt liv igår, först så blev jag och Natta klar med våran efterlängtade claymtion och sen efter lunch påbörjade jag slutrapporten i projektarbete. Mitt i allt kommer jag på att jag har japanska prov om några timmar på 100sidor, jag hade trott att det var nästa vecka hela tiden men tjii fick jag.

Väl förbered börjar provet vid 16:00, jag lämnar ifrån mig det strax innan 19:00. Lär ju påpeka att vi egentligen slutar 17:00 så dagen blev väldigt lång. Jag fick ett vg++ (löjligt) och är inte nöjd, ska ha mvg i slutbetyg så måste fixa att mvg på detta prov. Ska komplementera det nästa vecka,har 100s grammatik att plugga på nu innan nästa vecka. SKÖNT!


Svett och tårar, fyfan va skönt att den är klar nu!

Suttit instängd och varit okreativ alldeles för länge nu, blev att gå ut och motionera av sig idag. Ringde hälften av alla mina vänner i telefonen och blev dissad gång på gång, tur att Johanna var så vänlig och tackade ja till mitt sällskap. Varit ute och Powerwalk:at i över 1h så ska ju inte skryta för mycket men det är ju mer än vad jag har motionerat denna månad.

Nu är det en snabb dusch och sedan återgå till kreativitetens värld:
Projektarbete: Slutrapport(boken)
Mediaproduktion: Slutrapport(Claymation)
Multimedia B: Slutprojektet(presentationen)
Japanska: Prov på kap 4-8 19/5(100s)
Samhällskunskap: Uppsats jämnställhet
Religion: kristendomen & buddihsmen
Projektarbete: Slutrapport(boken)
Mediaproduktion: Slutrapport(Claymation)
Multimedia B: Slutprojektet(presentationen)
Japanska: Prov på kap 4-8 19/5(100s)
Samhällskunskap: Uppsats jämnställhet
Religion: kristendomen & buddihsmen

Har inte en enda rest men detta är väl tillräckligt jobbigt?

Ska till tandläkaren idag och min kompis(han på bilden) sa att man inte behövde. Bara att komma ihåg och dra ut alla dina tänder innan dom ser ut som hans så ska det vara okey tydligen. Nej men seriöst, Kom ihåg att borsta tänderna gott folk och som tips: tugga på en bit ost innan ni äter godis för då fungerar osten som ett sorts skydd och sockret kommer inte åt allra längst in i tanden.

Jag hoppas på hålfria tänder för det är så hemskt att laga hål, är kan inte den mest erfarna med tanken på att jag fick mitt första förra året. Dock räckte det som intryck för att det är smärtsamt nog att undvika..

Tre, två, ett go go go!
Mitt hysteriska schema ska alltså börja kl10:30

Tvätta kläder [ ]
Städa rummet [ ]
Damsuga/Moppa golvet [ ]
Filma Claymation med Natta [ ]
Göra mig i ordning för fest [ ]
Möta upp Milla och åka till Karlholm [ ]

Planerad avfärd vid kl17:00


Ska alltså planera in en resa till Karlskrona den 17maj, verkar väldigt spännande den enda och verkligen enda nackdelen är väl att mitt bankkonto kommer eka av tomhet. Tur&retur till Karlskrona 1337:- lite nördigt om jag får säga det själv, sen så kommer det gå åt 22h sammanlagt på att färdas med tåg.

Någon som har en privatjet att skjutsa mig i kanske?


För mycket utav något är aldrig bra och speciellt inte när det är stress, känner hur deadlines närmar sig både på jobbfronten och skolan. Måste, måste, måste vara klart, finns ingen prioritering längre för allting ska bli klart så fort som möjligt.

Fått ännu en till vagel i ögat, trodde det va ögoninflamation eller något först men en vagel är tillräckligt jobbig. Förutom det verkar min mage reagera på stress då jag igårkväll fick sån hemsk kramp att jag vek mig dubbelt och började gråta för jag hade så ont, ärligt.. jag kan inte komma ihåg senast jag grät pga smärta men detta va inte kul.

Bestämde mig idag för att till och med 20maj så ska jag enbart arbeta med skolgrejer hemma och så får jag se till att göra jobbgrejer på arbetstid för det ska räcka med tiden på jobbet för dom uppgifterna jag får där. Annars är det inte långt kvar tills jag går in i en vägg.


RSS 2.0