Köpte assnygg earcuffen på Glitter idag 50:- fick ett kors till det andra örat as well.

Att sporta är ju inte riktigt min grej, inte om man jämför med shopping iaf. Dock så är det motion att gå omkring en hel dag på stan, bära kassor, klä av och klä på dig flera gånger, plocka upp och ner plånboken. Det är en slags mysig typ utav träning det med.

Nyss ätit hemlagad schnitzel och är proppmätt just nu, ligger och bråttas med lillebror tur att man fortfarande kan spö honom. Aja det är ju lite orättvist mot honom när han bara är 10 månader.. Måste passa på medans jag kan!

Yes, väska är packad och biljetten är köpt. Nu är det bara en sista check-up så jag har med mig allt sen bär det av till far. Ska överraska honom ikväll och hämta honom på jobbet och skryta lite om mitt körkort
Kommer inte direkt sitta mkt vid datorn så förvänta er inte att höra ifrån mig denna vecka.
För övrigt var jag på bio med Lisa igår, vi skulle på "127timmar" men när vi kommer fram så inser vi att den gick inte den tiden vi trodde så det blev "Sanctum 3D" istället. Helt klart värt det! Hur bra film som helst, satt och höll andan igenom halva filmen. Blev riktigt nöjd med valet utav filmen!

Detta är nog det sista lovet jag kommer ha under min skolgång, ska såklart ta tillfället i akt och åka ner till far min. Under påsklovet ska jag jobba, sommarlovet ska jag jobba. Vad ska jag jobba med? Jo jag ska vara på PAM varenda lediga timme, minus, sekund jag inte är i skolan! Detta kommer bli mycket bilåkande under vardagarna men det är definitivt värt det.

Så denna vecka ska jag hinna träffa Lisa, åka till pappa i Västerås, hälsa på släkt i Eskilstuna och om, OM jag hinner så ska jag försöka träffa Miki as well. Någonstans i denna röra ska jag såklart sätta mig med datorn i knät och leka lite med WP, väldigt lite.


Saknar min plutt-lillebror, bilden är tagen i sommras och då var han bara 3 månader.

Whoop whoop, ännu en till APU period över på PAM. Fast träffar alla nästnästa vecka så det känns fortfarande safe. Idag gjorde jag "klart" min testhemsida men eftersom vi skulle ha lite "genomgång" och lära mig lite så typ förstörde vi temat och jag hade ingen nyligen-gjord-backup.


Ni får nöja er med min mock-up istället och JA, jag vet att jag särskriver och stavar fel..

Annars så har även denna period varit fantastiskt lärorik, det är sån skillnad på att gå i skolan och vara ute på APU. Inte nu för att det är fel på att gå i skolan men för att fortsätta steget vidare så är APU en sjuk bra grej. Har lärt mig riktigt mycket om WP kan jag ju lova iaf, citerar mina handledares fins ord "Jag kastade dig ut på djupt vatten och du simmade, du kanske inte simmade bra eller ens i närheten men du lever fortfarande och nu kan du simma bättre än innan"

Hemsidan kanske inte va det mest avancerade jag kunde ha gjort men det var som sagt 2 dagar jag hade på mig och inför nästa simtur så har jag lärt mig en hel del knep.

Sitter fortfarande kvar på kontoret(kl.18:30) och leker cool, nejdå. Jag har suttit och glott på en massa php. som jag måste bli klar med och det vore ett mirakel om inte mina ögon höll på att dö.

Jaha, sådär långt hann jag på mitt inlägg igårkväll innan jag stupade och drog hem. Kan inte säga så mycket mer än att jag rånördade igår och det bli väl samma stuk idag, + poängen är att helgen är snart här!

Test hemsidan är klar och nu är den även borta.. Som sagt var den gjorde för att jag skulle lära mig lite mer i WP, lära mig lite grunder och manipulera tema. Nästa mission blir att skapa ett tema ifrån skratch, jag ska alltså göra en dummy(mock-up) och sedan skapa en hemsida efter den.
Hann börja lite idag, mest göra klart grunderna och sådant. Måste börja skapa alla grafiska element snart med, ska dock inte avslöja mitt tema så ni får väl kika lite då och då. "Idas mystiska hemsida"

Gotta love'em all  <3


Denna skönhet står hos oss just nu, tror jag blev överlycklig och "råkade" dricka lite för mycket kaffe. Lite för mycket för en som är laktosintollerant är ungefär 3 koppar choklad och en kopp kaffe. Som man bäddar får man ligga..
Är äntligen klar med testhemsidan, alltså utav det man kan se med blotta ögat. Vet att bilderna till höger ligger i fel ordning så ska försöka fixa det innan jag somnar men annars är jag ganska stolt över mig själv. Ett tips till alla som manipulerar teman i WP, börja ifrån skratch istället..

Gash vad det ömar i hela kroppen på mig, kan varken sitta eller ligga normalt. Halv lutar mig mot väggen i hopp om att inte falla eller somna nu när jag skriver detta. Tror det är första gången på detta år som jag begett mig frivilligt till judolokalen två dagar i rad, känner mig som ett dött stycke kött just nu.

För övrigt så har vi äntligen fått tillbaka våra dörrar i lgh vilket känns riktigt vackert, tyvärr tog dom våran toalettdörr och just nu hänger det ett lakan för så ingen kan se men kan inte påstå att det känns "safe"

I was made for lovin' you baby - You were made for lovin' me

Inne på min sista vecka för APU perioden nu, det har gått mycket snabbare än senast. Tiden bara försvinner och dagarna går åt.
Var iväg en sväng till nian och försökte få lite finare kort skulle gärna ladda upp dom men har dom inte på datorn for the moment. Satt så klart med WP och nu, verkligen NU är det inte långt ifrån klart. Försöker finputsa det sista men kan ju iaf säga att jag behärskar WP någorlunda än vad jag kunde för 2 veckor sen då jag visste varken in eller ut.
Sist så måste jag ju säga att Emil fyllde hela 22 idag, så grattis Emil!


G-raw jeans från MQ 200:-

Väcktes tidigt idag av mamma för vi skulle till gamla lgh och städa. Känns som om att hela dagen borde ha gått och så är klockan bara 14.30, fick en semla som belöning för jag va så duktig. Nu blir det att sitta framför datorn resten av kvällen, ska försöka hitta lite nya hyllor på Ikeas hemsida så jag kan börja packa upp mina flyttkartonger snart.


Tove kom över till mig igår, tog en fika nere på stan och sedan åkte vi iväg för att handla middag. Bestämde oss för att vara lite nyttiga så bakade en pizza och slog på en film istället för att supa oss dygnvrak!
Mozarella, soltorkade tomater och ananas är en utmärkt kombination
Laddade upp med filmer och kuddar sen var det movie time.

Jag har ganska dåligt minne och kommer inte direkt ihåg vad jag gjorde igår. Självklart satt jag med WP det är inget undantag där, hade planerat på att bli klar i fredags men tror jag sitter med det lite över helgen istället.
Annars så var det jättegod lunch på Heartbreak och så klart Hasselhoff-fredag!

Yeay, WP fungerar igen. Det tråkiga är att min backup uteslutade hälften av informationen jag har gjort så nu är det bara att börja om från början igen. Sad story bro'.. Förutom det så har dagen varit givande, suttit och pillat lite med test hemsidan och sedan gjort lite små uppdrag jag fått under dagen.
<---- Klicka för att se                   
JOBmeal nyhetsbrev som jag gjorde igår.                                Originlet som jag utgick ifrån.
Ida kör skåpbil för första gången, värt att dokumenteras!

Idag var jag ut på äventyr idag med Mattias, vi tog Smurfen(skåpbilen) ner på stan och fotade lite. Inne i gallerian på dom nya skärmarna om folk har börjat lägga märket till dom? Två vid varje ingång, två på vardera sida om rulltrappan på övervåningen, två vid restaurangerna och en på nederplan vid rulltrappan också. 46tums skärmar med en stressande klocka och en väderprognos på vårat förjävliga väder.
Kan ju säga att detta var första gången jag kört skåpbil och det var inte lätt, måste sett bra dumt ut.. Drog stolen så nära ratten som det gick och det var fortfarande inte tillräckligt, har för korta ben tydligen.
På eftermiddagen gjorde jag ett nyhetsbrev till JOBmeal, tyvärr så är allting sparat på ett annat ställe än på denna burk så kan inte ladda upp några bilder. Sitter och väntar på att min data ska dö vilken sekund som helst, den fungerar verkligen inte bra nu..

Tisdag. Sjukt vilken oproduktiv dag, inte för jag tror det är de bästa att skriva i bloggen med tanken på att alla kan läsa den men ärlighet varar längst.
Massa krångel hit och dit idag, har suttit och kollat en massa wordpress tutorials, läste designbloggar och gjort lite ärenden. Dagens största hit var väl när Richard(VD) berättade att vi skulle få kaffemaskin på jobbet, jag måste skaffa laktostabletter så jag kan hinka kaffe på jobbet här framöver.
För er som ens kollar min test hemsida så är den typ "nere" för tillfället men var inte orolig. Går man på JB så har man alltid en backup så det ska vara återställt snart.

Opss! Glömde skriva igår för det va världens skitdag och jag hade inte tid. WP krånglade som stryk för mig, satt i 3h för att försöka få det fungera men icke sa nicke. Har iaf gjort en backup så jag inte förlorade allting igår och idag så är det bara sätta sig ner och ta nya tag.

Snart klar med test hemsidan, den ska likna denna. Eller mer än bara likna, det ska bara en exakt kopia på varje pixel och man ska inte kunna se någon skillnad varken i firefox, chrome, safari eller explorer.



Namn: 一不小心爱上你/Fall in love
Längd: 30ep
Språk: Mandarin
Värda skådespelare: Zhang han, Dennis Oh.
Raitings: 7.5/10

QinQing blev bortbytt vid födsel och vid tolv års ålder får hon reda på det, hon har levt som en prinsessa hela livet och nu ska hon tillbaka till sin biologiska mamma som kämpar för att få mat på bordet. Hennes "första" familj flyttar till Frankrike och efter 10 återförenas dom igen. QinQing och hennes bror har jämt haft en bra relation till varandra men det blir lite annorlunda denna gång dom träffas. Samtidigt dyker det upp en ny kille som stjäl QinQing uppmärksamhet och hennes "bror" blir mer och mer svartsjuk.

Vanliga drama men med för mycket tårar, fungerar bra som tidsfördrift men ingen höjdare.




Wordpress.. Jag kommer drömma wordpress inatt. Test hemsidan är inte långt ifrån klar nu iaf, känns kul att lära sig något nytt men hatar att det går så långsamt för man inte är van. Har redigerat lite bilder också men annars är det wordpress för hela slanten, suttit med det från 8 imorse tills nu med ett avbrott vid 12.00-14.00 och 17.30-20.00. Så det är 11h om man skulle räkna ut det lite grovt.
Riktigt skönt med helg efter en hårt arbetande vecka!

My gosh! Pannkakor är en obeskrivlig kärlek men fy vad ont i magen jag har just nu. Synden straffar sig själv som sagt. Sitter ensam kvar på kontoret just nu och beundrar tystnaden, håller på att göra om test hemsidan och fastnade så bestämde mig för att sitta kvar ett tag extra.

Håller på att göra en replica utav Falu Rödfärg i wordpress och det börjar gå framåt, är inte världsbäst men det är inte omöjligt heller.




Update: Hemma nu och beundrar mina visitkort som jag fick idag



Helt oskyldigt och fridfullt somnade jag igår och inte en tanke på att jag skulle vakna med en vagel i ögat på morgonen. Nu är ögat så svullet att jag knappt kan öppna det och jag går in i världens alla bordskanter som råkar komma i min väg.

Ser ungefär ut som ringaren i notre dam fast IRL.

Vad har jag gjort idag då? Jo, har ändrat designen på testhemsidan igen --> "www.drakstorm.se"



Annars har jag mer eller mindre bara sett ut som ett mongo och försökt göra lite vettiga saker. Har sprungit runt och tagit bilder på olika installationer PAM har, har även varit ner på stan och tagit lite bilder där.



Sprang runt i byggnaden och blev riktigt hungrig när jag kom förbi buffén.





Wordpress, wordpress and then again wordpress..

Dessutom är det okej att kolla porr på jobbet så länge det är jobbrelaterat. Spenderade förmiddagen med att leta bilder till "Please me" foldern och kan ju säga att det finns ett sjukt urval på "www.istockphoto.com". Hade roligt hela förmiddagen åt fula kort människor ställt upp som modell till.

Eftermiddagen blev inte heller så mycket vettigare, lite mer wordpress och kolla en massa reklamfilmer.

08:00 - 17:00 varje dag, farväl sovmorgon och lediga dagar..

Lär mig Wordpress just nu, har fått en 300sidor tunn bok att lära mig lite ur fram tills på fredag.
Följ mig hur jag utvecklas --> www.drakstorm.se

Yes, back on track. Ska ha min praktik på PAM(precisallt media) från och med måndag och tre veckor framåt. Ser fram emot en givande praktik och längtar till måndag just nu!



Förbereder mig inför en pannkaks-tävling as well, måste ju behålla mästertiteln!



Myees, jag har inte hunnit sett mycket drama alls under 2011. Tur att det bara har gått 2 månader än så länge, sitter och försöker beta av några serier men det är svårt när det bara kommer ut 1-2 avsnitt i veckan.

Har kollat "Next stop happiness" en gång till också, köpte den på dvd när jag va i HK och den är fortfarande superbra. Kollade en HK drama med mamma och just nu är det "My princess" och "Fall in love"(Mainland version) som spelas på datorn varje kväll.


(Huvudrollen i "My Princess")



(En av huvudrollerna i "Fall in love")


(På bilden: www.firstpersontetris.com)

Vad gör man en torsdags kväll när man inte orkar socialisera sig med mänskligheten och sitter instängd i lägenheten? Jo, man börjar spela tetris. Först klassikern "Kalles tetris" sen så efter någon timme har man hunnit tröttna, byter till "www.freetetris.org" och nördar lite där. Än så länge är det väl lugnt skulle vara skönt med lite variation dock, går in på FB och drar upp tetris där istället men märker att hela datorn kör i slowmotion och mina tangenter reagerar riktigt långt efter att jag har tryckt. Skippade det och lirar "www.firstpersontetris.com" nu håller hela datorn på att lagga ihop och jag tror den behöver en paus..

Happy new chinese year! Gonna be a lot of food today and i'm already starving..




RSS 2.0