Usch så bra en dag kan bli ibland. Imorse när jag vaknade var jag inte alls sugen på att vakna, nope hade varit vaken sent igår kväll och kollat film eftersom mamma var ute och festade så passade på att vara uppe till 2-3 nångång, inte för att hon brukar tvinga mig i säng när hon är hemma men när hon inte säger till har jag en tendens av att glömma tiden och inte lägga mig bara. Hur som helst, jag var inte pigg och vill inte kliva upp men eftersom Tove är så söt och snäll och skulle gå med mig till skolan kände jag mig lite tvungen att kliva upp. Tog en tröja jag inte har haft på mig sen i julas men den satt fortfarande bra, när man är nöjd med sitt klädval mår man lite extra bra. Om ni har tänkt på det, för vem mår inte bra av att känna att man ser bra ut? Nu såg jag förmodligen inte bra ut i allas ögon men huvudsaken är att jag tyckte att jag såg bättre ut än när jag går klädd i mjukisar.

Förutom det så blev jag glad över att skolan gick ovanligt lätt idag, först skrev jag en engelska uppsats som jag fick beröm över och det gick väldigt bra att skriva den. Oftast brukar man få hjärnsläpp och inte kunna skriva alls men denna lektion gick det bra. Fick även en grym massage som var behövlig så tack Emil för jag tror jag glömde säga det till dig (hehe), på P&F gick det helt okej. Hade våran redovisning och sen satt man och spelade tetris i 2h ungefär, läraren höll någon genomgång man inte orkade med alls men men.

Drog hem, lämna väskan och sen ner på stan för att kolla APU platser, känns som rejection överallt just nu men tänker inte ge upp! Kan inte vara så svårt att få åtminstonde 1 plats ju, inte direkt så jag stinker eller är otrevlig så borde inte vara för svårt. Jobbade idag med (hard one to guess) det som var ett stort plus med att jobba idag var att vi stängde 1h tidigt och jag fick en bonus för jag har jobbat så duktigt på senaste tiden! HF på den! 200kr extra är inte fel, nope inte fel alls!






Måste bara få dela med mig av mina otroligt gryma mormor som firade hennes 74års dag på bilden <3


Gammelfaster <3 jag har lätt den coolaste släkten (H)

Igår kom jag hem från judolägret, helt död och kunde knappt röra mig men drog ner på stan med mor min iaf. Min lön hade kommit och jag kände för att bränna den lite grann, köpte ett par svarta zoul jeans på MQ. Väldigt snygga, synd att våran digital kamera är sönder så kan inte knäppa kort heller.

Judolägret var askul och det kom 50st barn! Var väl en aning jobbigt och med en halvavbruten tå gjorde det inte livet enklare. Måste till skolsyster så hon får kolla upp det. Tror inte en lila tå är så bra tbh.

Att äta sallad en hel vecka och bara 2 mål om dagen är en väldigt dålig diet, usch vad ont i magen jag fick. Mådde asdåligt så drog hem från skolan på torsdagen fast bara eftermiddagen men jag vägrade ge mig så fick dubbelt så ont på freagen och då var det bara att åka raka vägen hem.

Nu måste jag kliva upp ur sängen och städa rummet, någon har tömt jela min garderob på golvet och jag kommer inte ut till dörren om jag inte börjar plocka undan. Förstår inte hur det kan bli så stöligt när jag knappt är i rummet föritom när jag sover.. Måste vara någon som stökar till mitt rum.






Yummy yummy yummy for my tummy!


Vad ska jag säga?! Har blivit otroligt upptagen och hinner knappt med något annat än skola och jobbet. Har bara tröttnat som fan på att göra läxor så känner att jag måste få skriva av mig lite grann. Kan ju göra ett extremt tråkigt inlägg och skriva om hur bajs-överdrivet mycket läxor jag har men pallar inte det just nu heller.

Har försökt pluggat tillsammans med kompisar, först pluggade jag med Emil och det gick väl sådär. Jag fick liksom en uppgift gjord och sen blev det inte mycket mer läxor på resten av kvällen, däremot är det röda streck på golvet i köket, förmodligen från mitt nagellack (tack för det Emil)

Nästa försök var hos Lucas, det gick väl någorlunda bättre iaf. Men hade faktiskt en del fel i matte läxan och det hade jag upptäckt om jag vetat om att det fanns facit i boken, upptäckte att det fanns facit för läxor idag.

Senaste försöket var när Tove va här i onsdags efter japanskan, jag läste typ 10 sidor i min engelska bok och sen så låg vi bara o snackade tills vi somnade tror jag. Kommer inte ens ihåg vad som hände bara att jag somna.

Så slutsatsen är att jobba tillsammans med någon är verkligen inte lätt men när man jobbar ensam så är det ju trist! Jag borde hitta någon jag känner mig obekväm med så jag slutar prata och bara jobbar eller så hittar jag någon som är motiverad och faktiskt jobbar istället för att prata med mig.


Måste även berätta om denna bild känner jag, detta gjorde verkligen min dag! Jobbar med Emilia och Evelina på medieproduktionen och vi ska göra en seriestrip på 6 bilder, detta är en av bilderna. Tänkte att jag lägger upp samma bild som dom så inte alla bilder i seriestripen kommer upp innan vi har haft presentationen. Iaf så var det sjukt kul, vi klädde ut oss och tog kort och såg allmänt fula ut. På denna bild är jag fotograf, tack för det! Ska lägga upp hela seriestripen senare men ni får nöja er med en liten preview ~~



Jag har en hög av läxor jag försöker beta av men ju mer jag försöker beta av den ju mer växer den känns det som. Helt sjukt att man får läxor i nästan alla ämnen, hur ska man hinna göra dom? Vi har ju oftast 1 vecka på oss att göra våra läxor problemet är att om man är upptagen på vardagar med att jobba så måste man offra sina helger. Det är inte kul att mina helger går till studerandet, tvärtom det är snarare sorgligt att jag måste sitta hemma på helgen och göra dessa förbannade läxor.

*Jag måste göra klart Engelska B SQ har iofs bara 2 frågor kvar nu men det är såna jobbiga frågor som man måste ha jäääääättelånga svar på. Har även en engelsk läsbok jag måste läsa ut men det är tills v39 (tack för det)

*Jag har ett Svenska B tal jag måste skriva manus till och jag vet inte ens vad för ämne jag ska hålla tal om, bra att jag ska hålla talet på onsdag och jag måste hinna skriva klart för att sedan ta tid så det blir runt 3 min sen så måste det självklart innehålla minst tre stilfigurer.

*I idrotten så ska jag göra ett långsiktigt träningsprogram, jag ska träna 2-3 gånger i veckan minst 30min och måste raportera om detta varje pass.

*Matte har jag "hemarbete" som läraren kallar det för, han ger oss läxa med andra ord som vi måste göra hemma och det är inte lätt eftersom man inte har nån miniräknare men eftersom jag är JB:are så är det klart att jag använder datorn för och räkna ut mattetal

*Japanska måste jag träna glosorna vi fick, för övrigt så är våran japanska lärare awesome. Han har typ hunnit med allt man borde i ett liv och måste vara jävligt nöjd, gubben har haft över 20 olika jobb liksom!

Någon som vill göra läxor åt mig? Känner sig sådär extra snäll och vänlig? Som om det finns sånna >__>


Usch, jag har världens-värsta-super-jobbiga huvudvärk och mitt huvud håller på att sprängas känns det som. Inte behagligt med andra ord, ska nog ta en alvedon för att droga ner mig så jag somnar lättare. Brukar aldrig ta nån form av tabletter eller någon slags medicin men på senare tider har det blivit nångång ibland faktiskt. Måste ta reda på orsaken, överlevde fint utan förr så borde inte vara nå problem att vara utan i framtiden.

Är upptagen ständigt och hinner inte vara med vänner vilket är trist, måste plugga så fort jag får lite fritid över så jag inte hamnar efter i skolan. Imorgon är det första japanska lektionen för denna termin, som sagt så har vi fått en ny japanska lärare. Möt 60-åriga Bosse, han är grym på japanska och tycker om att laga mat så jag tror vi kommer komma bra överrens.



Japp, nu är jag sten fattig igen! Va nere på stan med Sanna och Lucas i lördags och shoppade. Gick omkring lite överallt och tog en fika på George's dock är chai latte på George's verkligen inte gott.. rekomenderar mycket hellre coffe lounge eller wayne's. Tillbaka till ämnet, vi gick till sist in på cubus (handlar aldrig där) och så var det 30% i hela butiken, ingen aning om varför men jävligt bra tycker jag iaf.

Slutade med att alla tre kommer ut med en varsin stor påse, jag köpte två sjalar, en tjocktröja och så fick jag en t-shirt av Lucas. Nu är jag sten pank fram till slutet av september då min lön kommer och den kommer jag spendera direkt på saker som jag skrev i förra inlägget.

Håller på att rita ganska mycket nu, kommer nog upp en bild snart =)

Haha, tror jag har skrivit detta typ av inlägge många gånger men har misslyckas lika grovt varje gång. Nu ska jag ännu en gång börja bli nyttig, skratta så bäst ni vill eller så kan ni hjälpa mig istället. Jag är grymt dålig på självbehärskning utan tvekan att den kan jämföra sig i klass med mitt usla lokalsinne. Men jag tänker inte ge upp, jag ska bli nyttig och jag ska vinna över Tove på denna tävling som inte verkar ha ett slut. Har gått upp under sommaren och mer än så behöver jag inte säga, nu behöver jag gå ner och så har jag inte råd att spendera pengar på fika längre. Har i stortsett fikat varje dag nästan och det är inte bra.. inte bra alls.

Jag behöver spendera mina pengar på:

2 par nya jeans
bh
t-shirts i massor
skor
hårddisk
usb minne

och säkert nå mer som jag inte kommer på än, men detta är det viktigaste som jag behöver nu under hösten. Problemet är min budget, kan inte fatta att jag har jobbat hela sommaren (nästan) och gjort av med allt, närå inte allt har ju sparat undan en bra mycket men kan man inte vara rik på heltid istället?

För övrigt hade jag en jättetrevlig helg i sätra med Olle, Natta och Johan&co. Har varit duktig under helgen och gått ut varje dag för att promenera i en timme så jag får lite motion, sen har jag jobbat så då får man ju även lite motion. Men det räcker inte riktigt än, idag ska jag bland annat ut och spela tennis med Lucas. Vi får väl se hur det går med det, är jag för kass får jag väl jogga runt plan eller något istället. Eller så tränar jag extra hårt imorgon på judoträningen, we will notice.

Nu ska jag äta lite, sitta och rita ett tag och vänta på att Lucas hör av sig snart.. Om du läser detta Lucas och inte har ringt mig så gör det DIRR ffs!! =)



"Prince of tennis" en av mina favorit animés


RSS 2.0