Alla för en och en för alla

Sista timmen nu - haft en otroligt rolig, lärorik tid här på PAM. Träffat en massa nya underbara människor och lärt mig lite mera av vuxenlivet, en massa sena nätter och en enorm dos av hasselhoff. Att säga hejdå är aldrig enkelt, ett avslut som man inte vill ta..

Kommer sakna alla nå förbannat mycket!

Nån som kan lista ut vad för grejer jag har köpt? :)

Igår var det ingen slapp dag eller, stressad som ett djur skyndade jag mig till Lilla för att jobba 17:00 - 21:00 igår. Jag kom hem 22:30 och var den som fick gå först från jobbet.. Det var sommarkväll och dessutom den sista sommarkvällen för i år.

När vi började var vi 3pers som jobbade, gick ganska bra förutom att ingen hann ta disken och våra tallrikar började ta slut. Vid 19:00 kom backup men tallrikarna va slut och vi fick börja servera mat på lunchtallrikarna istället, stressad som fan sprang jag från bord till bord och tog beställningar.

Efter ett tag började det bli roligt faktiskt, man kom in i tempot och fick kontroll på läget. Vid slutet av kvällen var vi 7pers som hjälptes åt för att bli klar så fort som möjligt, alla ville hem men det kom fortfarande kunder in genom dörren.

Kort och gott så är jag helt slut idag.

Jag är helt ur fokus idag, morgonen började otroligt dåligt. Ut genom dörren och började färden mot kontoret, kommer på efter en bit att jag glömt ombyte för jag ska jobba på Lilla efter PAM. Åker hem igen för att hämta och sedan åker jag mot jobbet, ser att bensinmätaren är längst ner så åker och tankar.
När jag väl kommer till jobbet och har startat datorn inser jag att jag har glömt strömsladden hemma, sätter mig i bilen och åker hem igen. Utanför dörren hemma letar jag i fickorna efter hemmanyckel som jag hade glömt kvar på kontoret.. Allt inom loppet av 30min.
Förföljd av otur ska jag strax packa ihop och ta bilen till Lilla, inser nu att alla vägar är avspärrade pga sommarkväll så måste komma på vart närmaste gratis parkeringen finns..


Grillning - boule - bowling - supa - äta - äta - äta

Haft en helg i världsklass, varit sol varje gång jag var ute och njutit av god mat varje dag. Att komma tillbaka till verkligheten har aldrig varit så svårt som nu, hade kunnat levt i den stunden ett bra tag till.

Fick tom två dagar extra ledighet för det blev en massa inställda tåg och jag var fast i Eskilstuna, tror gud insåg att jag behövde några dagar till att vila upp mig på. Vet inte när jag kommer ha möjlighet att åka dit igen men snart hoppas jag.

Jag har 4 dagar kvar på PAM nu,  2 arbetspass kvar på Lilla och ungefär 10 dagar kvar innan jag flyttar. Ska bli väldigt skönt men klart det är lite jobbigt att lämna Gävle, hur ska man lämna staden man bott i under 19år och fortfarande inte hittar runt i?

Behöver beställa min macbook snart och sedan är det dags att ta itu med packningen, det kommer vara helt omöjligt att få med allting jag vill ha eller ens hälften!

- If the past won't go nothing new will come

Har typ tusen saker att tänka på nu innan flytten, skönt att skolan gör en så förbered som möjligt(not). Varför kan det inte bara finns en enkel blankett så ska det stå "adressändring, studiemedel, bostadsbidrag, hyreskontrakt etc." Så kryssar man i det man vill ha sen är det done deal.

Sedan borde det finns en smart lista över grejer man ska ha med sig till sin första lgh, ska nog göra en sådan lista och jag vet att även om jag gör listan så kommer det alltid finns något jag har glömt.

Förutom all denna stress har jag bestämt mig för att åka till e-tuna nu i helgen, vet inte när jag kommer åka dit nästa gång och nu när jag har chansen så är det lika bra att åka!

Sjukt sugen på chokladtårta, kladdkaka, pannkakstårta, choklad.. en massa onyttigheter och person efter person lägger upp fikabilder på FB. Vet inte vad jag ska ta mig till, är det värt att svänga förbi Willys en snabbis eller ska jag försöka härda?

I'm watching to much drama, try to convince me!

"Coffee house" - Kang Ji Hwan


"Secret garden" - Hyun Bin


"Love keeps going" - Mike He



"Material Queen" - Vanness Vu

"Drunken to love you" - Joseph Chang


Omg omg omg, jag har TON med grejer att förberedda nu helt plötsligt. Skolan börjar den 8aug och jag har inflyttningsdatum den 16aug, dvs att jag kommer bli gatuliggare i 1vecka.. Nejdå, jag har fixat så att jag har tak över huvudet den första veckan.
Behöver köpa en ny laptop är prio nr1 på min lista nu, att åka dit med min tre år gamla HP-laptop från JB är ju ingen höjdare direkt.
Utöver det så är jag lite smånervös men mest så längtar jag bara!

I GOT IN!

Snart är det dags att kliva upp för att jobba lite till, förutom Precisallt så jobbar jag extra på Lilla Saigon fortfarande. Tycker om att vara upptagen 24/7 för man uppskattar den lediga tiden mkt mera då och man har en tendens av att spendera den på ett bättre sätt.

Imorgon fyller lillebror 18år och pappa kommer upp till Gävle, tagga!


Känner ett stort allvar av att jag behöver fräscha upp min garderob med lite mera kläder, hinner aldrig gå ner på stan nu för tiden (LÄS:Jag är jävligt lat) så min sista utväg blir att leta efter kläder på Yesstyle på fikarasten. Hittade på tok för mycket som jag ville ha men en till väst är väl alltid bra att ha?

Yesstyle - 55$US

30min innan jag ska sluta nu, har cyklat till och från jobbet hela veckan. Det hade ju inte varit nå svårigheter om jag hade haft en normal cykel att cykla på, tyvärr så håller hela cykeln ihop med hjälp av fisktråd och kedjan hoppar av varje gång jag cyklar.
Förutom det har jag nog inge större i-landsproblem för denna vecka, ska hem strax och bunkra mig framför tv:n med extra mkt chips och drama, jag och mamma har börjat skaffat rutin på dagen nu. Det första vi gör när jag kommer hem är att laga mat sedan sitter vi båda framför TV:n tills det är dags för mig att sova.
Skönt när man delar samma intressen..


Kändes otroligt spännande att vara den första som kom till kontoret idag, nästan alla är på semester så det är väldigt lugnt, lite för lugnt. Hur som helst har jag 6st andra bloggar(företagsbloggar) att underhålla så ska inte skriva alltför mycket här utom faktumet att jag kommer bli en mästare på att ordbajsa i slutet av sommaren.

Trött som ett djur idag men ska inte klaga alltför mycket, nu är det dags att fortsätta jobba.

Sitter på jobbet och känner mig lagomt sliten men vet att det finns dom som har det betydligt värre, här på kontoret dvs. Var på afterwork igår och firade att två säljare ska sluta, idag är det en väldigt trött och sliten fredag. Dagens höjdpunkter är:

förmiddagsfikat - jordgubbar med glass
lunch - @teknikparken
eftermiddagsfikat - tårtor



Emil kom in idag och insåg att han inte jobbar kvar här längre

RSS 2.0