Det var en riktigt trevlig helg, tog årets första dopp med. Vi var nere på stranden två gånger och jag glömde ta med mig kameran båda gångerna. Är i Eskilstuna och njuter av mitt sommarlov, har varit ute och solat, ätit kebab, bowlat och imorgon ska vi dra till parken zoo. Har inte varit där på hur länge som helst, ska dit med släktingarna från pappas sida. Dränka alla mina små kusiner mwahahah

Sammanfattar allting väldigt snabbt och så kort som möjligt, är hemma hos farmor nu äntligen och ska sätta mig och kolla mina efterlängtade drama innan jag verkligen verkligen måste sova.

Hur som helst, åkte till Sthlm i torsdags. Väldigt trevligt, käka en massa sushi hos min morbror som äger en sushibar. Gick omkring på stan med Alex i fyra timmar utan att hitta något, mycket besvikna åkte vi tillbaka till sushi baren och käkade ännu mera. Åkte till Gnosjö runt 22 tiden, var framme vid 02 - 03 om jag minns korrekt. Hade trevligt och åt en massa i två dagar, kommer upp kort senare.

Lämnade Gnosjö vid midnatt på lördagen, kom fram till Eskilstuna vid 05 för vi var tvungen att stanna en massa. Höll på att dö, jag har ätit så mycket dom senaste dagarna och inte riktitg tänkt på vad jag har stoppat i mig. Min kära morbror höll på att somna varje minut så det en hel del raster, äntligen framme somnar jag i soffan hos farmor.

Vaknade vid 10 tiden. Är helt död just nu när klockan snart är 00. Har ätit gott, spelat kort med släkten och varit ute på en timmes powerwalk. Nu är det bara dags för drama och sen sova omedelbart bums!


Ja, jag vet att jag är otroligt nördig! Hade lite tid över förr så gjorde denna lista och tyckte att jag skulle skryta lite. Detta år har jag hunnit sett det som står under Taiwan och Korea, ska inte ens nämna hur många HK drama jag har sett för det är mer än allt detta tillsammans. Animen listan är långt ifrån klar, detta har jag sett under de tre senaste åren skulle jag gissa på. Började med Anime för fyra år sen och med drama förra året, HK-drama har jag sett sen jag föddes så tänker som sagt inte räkna hur mycket jag har sett.

Bara för att folk ska förstå att detta inte enbart förstört min hjärna så har jag lärt mig en hel del tack vare detta. Språk är vad jag har lärt mig, just nu talar jag flytande; svenska, engelska, kinesiska och kanto. Språk som jag kan förstå och prata hyfsat bra är; mandarin, japanska och spanska. Håller på att lära mig vietnamesiska med, alla på jobbet pratar det så fortstår väl ibland men inte så mycket så jag kan prata det.

Satsar på koreanska i framtiden efter jag lärt mig japanska ordentligt! Sen får vi ser hur jag orkar med vietnamesiskan. Men minst 8 språk flytande ska jag kunna! Kan läsa på japanska och håller på att lära mig kinesiska tecken med, stor framgång inom språk med andra ord.


Nästan alla kusiner

Har hunnit med praktiskt taget allt nu, neccesären plockar man ner imorgon annars så ska nog allt vara finfint. Tågbiljetten gick på 200:-, förstå en enkelbiljett till Sthlm från Gävle för 200:- för en undgom! Blir tokig på hur dyrt tåg jämt är, försöker vara lite miljövänlig och dom gör om det till rena monopol-spelet och mjölkar ur pengar från fattiga studenter.

Ska som sagt till Sthlm imorgon, titta förbi hos morbror och äta en massa sushi i hans sushibar. Ska sitta där tills dom stänger innan vi kan åka vidare, han kommer gå i konkurs innan kl22 om jag och Alex ska sitta där i 6h. Vi ska iaf vidare till den lilla hålan Gnosjö där det finns myggor och träd, min moster och hennes man firar 20år så "alla" ska dit och äta fin middag. Vi är 18 kusiner på mammas sida tror jag, ni kan ju tänka er att tränga in allihoppa i ett hus. Vi sover praktiskt taget på varandra, men det är lika mysigt det med.

Efter Gnosjö hoppas jag på att få åka till Gbg om det finns lediga platser, plundra stan och så klart gå på Lisse. Det blir iofs i 2-3 dagar bara sen bär det av mot Eskilstuna och hälsa på farmor i några dagar innan jag åker till Västerås och jobbar! Hinner vara i Västerås kanske 5 dagar och sen ska jag tillbaka till Gävle för att fixa bajskörkortet och snabbt som fan tillbaka till Västerås och jobba igen.

Upptagen kommer jag vara, men sen i Augusti har jag och Miki planerat på att åka till England! Vi får se hur mycket jag ska jobba, känns som en relativt härlig sommar framför mig som börjar imorgon!

Ah! Vaknade nu och inser att jag faktiskt åker imorgon. Måste packa och städa och och en massa mer! Tänkte att jag skulle skriva en lista så jag kommer ihåg allt jag ska göra.

Att göra idag:
- Tvätta kläder
- Städa rummet
- Beställa tågbiljetter
- Måla naglarna
- Packa
Kläder
Tandborste
Handduk
Lotion
Smink, parfym, nagellack osv.
Borttagning, rengörning
Teoriböckerna
Kameran
Datorn
Hårddisken

Mobil-Kamera-Psp-Data-Laddare

Oh, jag vet att jag har glömt något.. denna lista kommer bli betydligt mycket längre när jag väl är klar


Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)



- Tyler

Åh nu ska jag göra en absolut lång lång lååååång klagommålslista så ge fan att läsa om ni inte orkar eller stå ut med problemen en "ungdom" kan stöta på i sina värsta dagar!

JAG
- Failade på teoriprovet med en poäng
- Failade på uppkörningen med en grej
- Förlorar en massa pengar pga ovanstående
- Är hemma i Gävle fortfarande för jag inte tagit körkortet än
- Kan inte kolla film för min dator är sönder och går i bluescreen hela tiden
- Måste komma tillbaka till Gävle enbart för att försöka med körkortet igen
- Kommer att förlora en massa tågpengar för att åka fram och tillbaka
- Är på dåligt humör och har ingenting att göra

Okej, fortfarande lika arg, sur, depp? Jaa, kommer älta detta med mig själv i mina drömmar inatt om jag somnar. Ska ut och köpa en massa socker nu och sen ska jag ta lillebrors dator och kolla drama tills jag inte tappar befattningen om dag, tid och levande eller dött!



Helt ärligt, idag är typ den bästa dagen på mitt sommarlov so far! Har varit med Tove nere på stan och nött ut mitt bankkort lite, åt mjukglass i solen och bara kände värmen från solen så himla underbart det kan bli med rätt väder! Köpte ett linne på H&M som verkligen var värt det och en hatt på MQ, har sprungit runt och letat efter ståhatt överallt och ville egentligen ha en "stråfärgad" men det enda som fanns var svart och dessutom var det 50% så kände att det var lika bra och köpa med mig den!




Bögbror i solen med oklippt hår för tillfället, vem fan solar i mjukisbyxor?!

Vaknade otroligt tidigt idag för att hinna snagga Alex, är inte social 11 på morgonen och han ber mig att snagga honom. Tur att det bara var att snagga för annars hade han fått en riktig rolig frisyr, satt och gjorde hack i huvudet på honom för jag va så irriterad över att jag inte fick sova längre..

På dagens schema ska jag träffa ToveLove och plugga en massa, mor min åkte till Sthlm idag så det är lugnt och tyst hemma som en liten omväxling. Har ju inte kunat plugga ordentligt med henne hemma för hon vill att jag ska göra det ena efter det andra så jag kan bara plugga på morgonen när hon sover och på kvällen när hon gått o lagt sig. Nu är det bara Alex som är mitt problem men han kan man lura tyst med lite godis eller en knut på ett rep typ.



- Tyler


- Tyler



Tokigt vad mycket jag har kört den senaste veckan, brukar ju i vanliga fall köra väldigt mycket men nu på sistonde när det är lov och sånt så måste man ju passa på att köra lite mera. Eftersom jag har sånt underbart lokalsinne och min mor bara säger: höger, vänster, rakt! Och inte alls bryr sig om var vi hamnar så slutade det upp med att igår åkte vi till Älvkarleby för mamma "trodde" att det fanns en avfart efter den vi struntade i. Idag så hamnade vi i Hamrånge för mamma sa att mig att köra mot Sundsvall och tänkte inte på att det kanske inte fanns någon avfart dom närmaste 30km..

För att summera har jag kört 3h bara på två dagar och blir åksjuk av att sitta i bilen när jag själv kör + att jag har träningsverk i axlar/armar utav att blåhålla ratten!! Tacka gud för farthållaren annars hade jag fått sträckning i benet förmodligen..


Älskar att plugga på lov.. Eller inte. Har praktiskt taget min egen intensivkurs hemma just nu, pluggar dag ut och dag in. Kör bil varann timme ungefär, ska  strax ut igen. Tänkte bjuda på lite musik som hjälper mig igenom studierna:







Japp, nu skaffar jag facebook..


(Solar och pluggar teori samtidigt "vill man vara fin får man lida pin" jag tvingas lära mig teori..)

BAAAAJS! Okej, det var ungefär så mycket jag orkade bry mig om att jag kuggade på dagens uppkörning. Snacka om att totalt överskattat sig själv, var så sjukt säker på att jag skulle lyckas med bägge delarna och nu kuggar jag. Har redan bokat ny tid men denna gång tänker jag inte säga när, ni lär väl märka när jag miss/lyckas. Hade något enstaka fel på uppkörningen så det är väl bara att bita ihop och träna mera. Hellre att jag har underkänt än att dom ger mig godkänt fast jag inte uppfyller villkoren, kan ju faktiskt hända olyckor pga det.

Nu ska sjukling ta och bli frisk, har knäppt kort på miljoner med olika maträtter som jag ätit under lovet men är liiite för lat för att ladda över dom på datorn så en annan gång. Ser fram emot släktträffen i gnosjö på torsdag och om jag lyckas med körkortet är det jag som får köra hehe.. 7-8h fyfan vad jag ser fram emot det!

Mh, underbart 7.00 på en sommarlovsdag! Detta lär ju vara den enda gången på hela sommaren jag vaknar såhär tidigt!! Ska iväg strax och göra uppkörningen, dock är jag inte helt frisk så funderar på om jag ska fråga om jag kan få boka om den.. Nu är jag faktiskt lite nervös, var det redan igår kväll när jag skulle sova. La mig i sängen vid 22 och jag somnade efter 01, hatar att ligga i sängen och inte kunna somna värdelöst.

Ska dricka ännu en kopp te innan jag drar iväg.. på dryga 2 dygn har jag fått i mig te för en vecka i en affrikanskby ungefär, halsar te som om det vore bättre än vatten. Typisk kineser som har en massa konstiga tesorter mot förkyldningar som smakar allt mellan himmel och jord. Aja ska inte klaga eftersom jag verkar bli bättre, verkar..

ÅH! Älskar att vara sjuk, yeay! Helt öm i hela kroppen och känns som man sakta bryts ner bit för bit, feber så man blir svettig bara man ska på toa. Nyser så mycket att jag tror hjärnan håller på att ramla ut snart, finns inget bättre här i livet än att känna att man "lever"

Uppkörning imorgon kl8.00 och det går inte att avboka.. Jag dödar mig själv om jag inte lyckas! Någon som har något bra tips på hur man blir frisk supersnabbt? Annars är det som att betala 1100 för en körlektion host, jag måste bli frisk och klara mig imorgon!!

Nepp, ska vara ärlig! Det gick inge bra alls på teoriprovet, blev ett icke godkänt.
Ingen idé att deppa dock, bara ta tag i problemet och plugga ännu mera. Har uppkörning på torsdag och ber att det går bättre med den, teoriprovet kostar ju bara 220:- medans uppkörnngen kostar 1100:- så det gör inte lika ont i hjärtat att kugga på teorin faktiskt.

Nu ska jag göra dangos och ha i sjukt mkt med ingefära, har dragit på mig en fin förskylning igår kväll så det bara rinner ur näsan samtidigt som jag är helt täpp. Blir att plugga mycket dom kommande dagarna, ska iväg den 24:e och det tar 5 dagar att få körkortet. Vill helst ha det innan jag åker iväg, eller jag måste ha det innan jag åker iväg!


Lite mindre än 3h kvar faktiskt men jag är fortfarande inte nervös. Ska göra teoriprovet idag eller förarprovet som alla så fint kallar det. Har ju 2 månander till godo om jag inte skulle lyckas men är faktiskt mer "nervös" för teorin än uppkörningen.

Alla som känner mig vet ju hur fint lokalsinne jag har, typ noll! Kollade nyss upp på hitta.se vart provet ska hållas, känner att det är riktigt illa att jag ska chansa mig fram dit. Näe, nu är det sista minut plugg som gäller. Önska mig lycka till och be så knäna blööör!

Lol, jag är vääärsta nörden jag vet. Såg nyss klart Devil Beside You igen, borde plugga teori eftersom jag ska göra provet på tisdag. Verkar jag engagerad? Inte för fem öre! Har dessutom gjort en riktig fin maffig lista över vilka Koreanska och Taiwanesiska dramor jag har sett i år men den är inte riktigt klar än. Min dator går i bluescreen var femte minut så använder lillebrorsans nu, JB datorer är inte att lita på..

Ska se Percy Jackson med lillen nu och sen är det hög tid för att somna, måste verkligen verkligen plugga hela dagen imorgon för annars är jag körd på riktigt. Någon som tagit körkortet nyligen? Var det svårt? Jag är inte ens nervös och det är de som oroar mig, borde ju vara sjukt nervös tycker man..



En massa slafs som blev över från gårdagen så blandade ut det med nudlar hehe.
Gjorde även hemmagjord soyamjölk!



Mina nya shorts: Vila
Tröja: Yesstyle
Halsband: Lindex

Tomten - ITM2A Over and Out


- Tyler

Klart det ska regna första dagen på sommarlovet! Dock är jag lika glad för det, har städat i flera timmar. Åkte iväg och handla en massa mat och ingredienser så nu bakar jag kanelbullar. Eftersom att det är gott med kanelbullar och jag är väldigt lat så vill jag helst bara baka en gång under hela sommaren därför blev det dubbelsats. Alltså 100st bullar, över 2kg, 4st plåtar med bullar!

Nu ligger dom i ungen och blir stooora, så passar på att kolla lite mera drama och dricker en "uppfriskande kall cola med is" dock är den avslagen för lillepillebror har skakat flaskan som en jojo. Är på tok för lat för att lägga upp bilder på något alls och internet är cp så ni får fantisera er en riktig nöjd kines med ett berg av kanelbullar :D

Taskigt med uppdateringar tydligen! Kom hem nyss, överraskade mamma med att vara hemma innan tolv slaget. Är sjukt trött just nu och ska sova faktiskt. Imorgon ska jag njuta av min första dag på sommarlovet genom att:
Städa rummet, byta sängkläder, städa garderoben, rensa mina skor och så klart plugga teori.

Blir en bättre uppdatering imorgon på vad jag har haft för mig, godnatt!

Ska på bio med Tove nu, det blev prince of persia med Jake Gyllenhaal.

Ligger i sängen och väntar på en trevlig dejt med John Blund men tänkte blogga lite så han får vänta ett tag till. Fattar inte att jag inte somnar det första jag gör när jag kommer hem, jag har sprungit fram och tillbaka på stan, jobbade idag och som grädde på moset så spelade jag basket i 1h efter jobbet. Varför är jag fortfarande inte trött?

Det måste vara nå ruskigt fel på mig för hela min kropp är som avslagen men händerna och ögonen lever sitt eget lilla liv tydligen. Imorgon så ska det firas att man äntligen har klarat 2:an så ska ner på stan och fika med en hel del människor, sen så ska jag och Tove hitta på nå bus resten av kvällen!

Någon annan än jag som spelar lumines på psp? Har blivit sjukt grym, nästan lika grym som dom på videon!


Hehe, mitt rekord är 142 kuber på 60sec än så länge ..





Riktig trevlig tisdag med fint väder! Började med en härlig sovmorgon för det var inget viktigt i skolan så jag bestämde mig för att stanna hemma och plugga teori. Pluggat igenom ett helt arbetshäfte som jag fick så känner mig riktigt stolt. Kilade ner på stan och möte upp mamma, behövde hitta ett par jeans shorts egentligen men inte finns det något i min storlek. Ganska kul att ser hur jag drunknade i stl 42, var tvungen att stå bredbent för att dom inte skulle ramla av. Varför tar jämt mina storlekar slut så snabbt!!

Efterlyser ljusa jeans shorts som inte kostar en förmögenhet, någon som vet var dom finns? =)

Ännu en gång stöter jag på problemet att dom sänder drama 1 gång i veckan! Och att streama är ju bland det vidrigaste som finns, bara laggar och tar evigheter! Borde vara krav på att man inte får släppa ut en drama förrens typ alla episoder är färdiga. Blaaah .. ska börja jobba om 1h och jag har inte ens rört teoriboken.. får plugga teori ikväll istället hehe

Älskar sista veckan i skolan. Behöver verkligen inte göra något alls, det är som att gå grundskolan igen! Kommer dit och skriver lite på något papper och sen är det bara att gå hem igen. Slöseri med tid att gå fram och tillbaka men bra med motion i guess.

Måste hårdplugga på teorin inför förarprovet, vill verkligen ta körkortet innan midsommar så det gäller bara att plugga! Så nu när man har lite tid innan man ska jobba så är det väl att bänka sig med teoriboken och en goooood smoothie. Blåbärssoppa + trädgårdsbärglass = en supergod sockerblandning!



Mjaa, är inte helt nöjd men orkar inte pilla mera nu. Fortsättning följer..



- Tyler


Copter <3 min egen designade varnings skylt! (HT09)

Naaaajs! Äntligen klar med allt i skolan! Nu är det bara en slapp vecka kvar där man knappt gör något, sen sommarlov! Jag har sommarlov en HEL dag innan jag ska jobba.. jaja, lider iaf inte för har bestämt mig att jag ska åka bort i augusti.

Har firat dagen med extra mycket träning, först basket och badminton efter skolan med lillebror och Daniel sen drog vi en sväng till Åke i fridhem. Fast så klart stannade vi på vägen och köpte pizza, fick lite dåligt samvete på vägen hem från Åke så vi drog och spelade basket igen. Kom hem nyligen, käkat lite färsk fisk från gavleån som för övrigt innehåller sjuk mycket ben! Går knappt att ta en tugga utan att få en mun full med halvmjuka fiskben som sätter sig i halsen.

Imorgon är det middag hos Bosse med japanska gruppen, kommer bli roligt! Blir mer bilder imorgon istället hinner inte just nu, ska sova en låååång skönhets sömn för mina ögon är så svullna att jag knappt orkar hålla ögonen öppna längre.

ps. Presentationen för projektveckan gick bra tror jag, skulle gå på runt 7 min. Våran var strax över 30min lång om jag uppfattade det rätt men bara så alla vet: Vi bad om extra mycket tid!

Hittade typ den coolaste hemsidan jag någonsin stött på! Seriöst, så typiskt amerikansk layout på hel hemsidan but I love it! Sitter och hungrar igen för jag hoppade över frukosten, börjar bli sjukt mycket mer slarvig än vanligt. Beror nog på att det är så mycket skolarbete så jag lägger mig sent och har jättesvårt att kliva upp i tid på morgonen. Bara stå ut, lunch om 45min! Tagga!


Yeah, kommer inte att hända. Fick ett samtal från Västerås häromdagen,
ska sommarjobba där från juli var det tänkt iaf så ringde dom mig och sa:
- När får du sommarlov?
- Den 11juni
- Vill du komma och jobba den 12?
- Ehm..
Hade inte riktigt räknat med det men sköt på dagen till den 13 istället.
Måste ju hinna fira att man får sommarlov och inte bara drar iväg på en gång,
skönt liv att man har 1 dag sommarlov!


(click on it for a better picture)

Yeah me and my brother love this kind of deserts, fruits mixed with chocolate! It would be even better if we hade ice cream but I thought I should be a little bit healthy cause the chocolate is like dark 70% chocolate so not that bad. Now we are going out to play som basketball, need to get firm before the summer. Kind of to late right now i guess..

Ganska så snyggt va? Liten preview inför vårat slutgiltiga projektarbete i popcorn





Hehe, dom sista bilderna är för skojs skull. Olle och Christian som strippar innan matchen för killar får inte ha t-shirt på sig under match och tjejer får bara ha på sig vit t-shirt.

Det blev iaf en medalj till varje person från Gävle som deltog, tror det vart: 3guld, 3silver och 3brons! Är väldigt osäker eftersom bilderna från småbarns tävlingarna är på ett annat minneskort så har bara bilder från eftermiddagen. Iaf så var det en rolig dag och grattis till alla som tog medalj!

RSS 2.0