Seriöst, nu är det riktig höst på ingång. Kallt om kvällarna, löven ändrar färg och man blir helt seg för allt blir mörkare.. Men lika glad för de e jag! Det betyder att alla snygga höstkläder ska behövas köpas in förstås, en snygg höstjacka. Varma tjocktröjor och ett par riktigt smexiga skor sen så bara slog verkligheten till mig och jag insåg att "btw, jag är fattig"

Tror inte att det är meningen att studenter ska köpa en massa kläder och leva bra, vi ska tränas igenom det hårda samhället. Vänja oss vid att vara fattig så att vi någon dag i framtiden blir snuskigt rika och fortfarande sparar på varenda öre vi har.

Nog om detta, nu ska jag till skolan på en trevlig sodexolunch!

Tja läget? Har haft den slappaste dagen i historian, eller vänta. Varje onsdag är en seg lång utdragen dag som aldrig tar slut för i helvete. Varje ny vecka så slår det nytt rekord i hur hemsk lång en onsdag kan vara, jag upplever att resten av veckan är snabbare än onsdagarna.

Det enda puttenuttiga positiva i denna dag är att jag fick en gratis biobiljett imorse, var med på någon tävling som handlade om "vad är din grej" jag laddade upp bilder på kakor och mat så fick jag en biobiljett för jag var bland dom 100 första. lättförtjänt må jag ju säga.

Nu ska jag ligga o rulla runt i sängen i några timmar för jag lär ju inte somna ändå för det är fucking ONSDAG!

Trött? Nej vad är det? Inte alls så att jag egentligen har en massa att göra som jag bara skjuter åt sidan, tycker om att vara ansvarslös och slarvig. Måste seriöst skärpa mig snart, klädhögarna på golvet bara växer för tydligen hoppar kläderna ur garderoben hela tiden och lägger sig i högar. Handukar och dylik som hänger överallt, vet inte vem det var som tyckte att man borde ställa in 3 stolar i mitt rum för jag använder dom knappats till att sitta på. Dom har blivit mina nya klädhängare och fungerar otroligt bra tills klädhögen är högre än stolsryggen för då tippar det, därav klädhög.

Nu tror jag att det vore ett vist beslut att stänga av datorn och sova, imorgon är det lång dag i skolan och det vore ju en fördel om jag bryter mönstret och vaknar upp utvilad för omväxlingsskull. John blund lovade mig ett par extra söta drömmar och kunde inte tacka nej.

Sista timmen nu, har multimedia B och taggar på att få sluta. Letar tutorials som en idiot och gjort en hel projektplan själv, finns inte ord för hur seeeegt det är just nu. Jag och Tove ska göra ett spel i detta projektet som ska hålla på fram till höstlovet.

Dessutom måste jag hitta en fucking APU-plats, att jobba på Lilla gratis i tre veckor är inte ens en möjlighet. Jag total vägrar, då är jag hellre utan och får frånvaro eller vad som helst.

Och som om det inte räcker?! Jag har glömt boka biljetter till konventet i helgen så nu kanske man blir ensam till helgen. Najs, det blir jag och smutskläderna på lördagen som ska dejta tvättmaskinen isf! Hejs!




Det går inte att ladda upp bilderna på FB eller bloggen just nu verkar det som och jag är tillräckligt med trött så fixar det imorgon. Godnatt alla lyckliga goa =)

My gosh vad jag har haft kul! Det bästa av allt är att det inte är över än, två dagars festande och idag ska vi till lilla vingåker och shoppa. Mamma bad mig vara lagomt nykter så jag ska köra hem till Gävle senare idag men jag är nöjd om jag kan gå rakt fram till bilen.
Har tagit sjukt mycket bilder som jag ska lägga upp senare men nu måste jag ätaaaaa!



När man har varit och haft en tuffdag som tjockis i skolan är man en aning trött. Plusar man på ett judopass som kastare är man ordentligt slut och det finns inget som läker kroppen lika fint som mat, möjligtvis sömn men man kan ju inte sova hela dagarna. Eller kan man?..

Hur tillbringar man en lektion utan lärare och om man har estetisk verksamhet? Jo mina kära vänner sätter på en fis och bajs video på högsta volym och skrattar hjärtat ur sig, eller åtminstone Olle som har sån taskig humor.

Har en massa grejer att göra men med idétorka och en äcklig förskylning vill jag bara lägga mig på datorn och dö i några timmar.

Det finns vissa grejer som är hemska här i världen, små grejer som kan förstöra hela ens dag. Just idag och hela denna vecka praktiskt taget har det varit såna smågrejer som förstör min dag helt! Att bli väckt 15min innan väckarklockan ska ringa är bland det jobbigaste som finns, även om 15min inte alls är mycket kanske bara ett ögonblick längre men om man drömmer en härlig dröm och någon väcker dig när du har 15min kvar blir man inte glad.

Nu ska jag återvända till att spela död och kanske uträtta nå estetiskt under denna lektion

Yessss. Är det något jag måste göra just nu så är det att spara pengar om jag ska kunna göra allt jag vill efter gymnasiet! Har planerat så ypperligt fint men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog ändra mig några 100ggr till. Först nu till julen vill jag åka till HK, hoppas någon släkting ska åka så man kan haka på och leva + äta gratis. Ska utnyttja mina släktingar till max har jag bestämt mig för, det är också den mest ekonomiska lösningen.

Resa nr2 vill jag åka till någon varm semester ort med vänner efter studenten, mycket möjligt att man kanske åker till Thailand eller Kina men det skulle inte vara helt fel på typ Grekland osv. Är iofs bjuden på bröllop i Kina så om min HK-resa failar under julen så kan jag passa på att dra till HK efter att jag har varit på bröllop i Kina, det märker vi.

Till sist så har jag "planerat" på att åka till Japan efter sommaren 2011, jag vill dit och plugga. Det kommer kosta apmycket och vara svindyrt men man lever bara en gång och jag har inte läst japanska i 3år för att inte lära mig använda det ordentligt. Jag kommer behöva jobba en massa mera känns det som..






En mycket trött kines (aa, vi kallar mig så idag) med lite för mycket socker i kroppen är inte bra. Mina ögon går knappt att öppna, kan bero på 20kg lök jag hackade innan idag men även att jag vaknade 8.30 när jag börjar skolan kl 13.00.
Vaknade tidigt för att plugga, det är sånt man måste göra när man inte spenderar helgerna hemma. Orättvist egentligen, antingen måste man offra sina helger eller så måste man offra sina sovmorgonar för att göra klart skolarbete.

Jag menar i vilken värld går man hem och gör skolarbete när lärarna släpper iväg en tidigt. Nej det händer inte, man går antingen ner på stan eller så lägger man sig i sängen och "vilar" sen inser man att man måste offra några sovtimmar till att göra klart dessa grejer. Dock är jag en ordentlig elev, så imorse vaknade jag för att plugga teori till körkortet. Slutade upp med att jag "vilade" i sängen sen och råkade kolla drama, tiden gick tokigt mycket fortare då.


Tjejkväll i fredags, vi var 12 tjejer som drog vidare till slick och vi drog inte därifrån tsm

I fredags strax vid 20 insåg jag att varenda kotte skulle tydligen ut så jag bestämde mig för att följa med, hade 30min att göra mig i ordning och klar innan förfesten. Kan ju säga att jag var långt ifrån klar, halvt påklädd och osminkad begav jag mig ut på äventyr.

Lördagen fick jag lite skuldkänslor för jag inte kom hem förrens vid lunch så jag lagade mat till familjen och däckade prydligt i sängen. Tills mamma kommer och väcker mig och frågar: skulle inte du ut? Hon tyckte synd om mig som egentligen inte hade planer på fredagen och skulle tvätta kläder på lördagen så hon erbjöd sig att tvätta kläderna så jag kunde dra ut på lördagen. Hehe, klart jag utnyttjade chansen att slippa tvätta 2 veckors gammal tvätt och sprang ut snabbare än snabbast, drog över till martinelle och däckade i hans soffa istället.

Nu har jag nyligen kommit hem från en icke lugn dag på jobbet. Tror Lilla börjar bli mer och mer populärt nu faktiskt, hoppas dom anställer en till snart. Blir ju tokig på att springa omkring och tänk hur mycket längre jag måste springa med mina korta ben!



Ja jag vet, jag behöver liksom inte ens argumentera om att jag är bäst för alla har redan vant sig vid detta faktum MEN just idag är jag lite extra skrytsam och glad. Har varit duktig och gjort klart alla släppande rester i praktiskt taget alla kurser men inte nog med det, det är väl gjort och inte bara slarvigt!

Självklart är man inte bara bäst för att man sköter skolarbetet.. jag menar hur många skulle det inte då vara som bråkades om att vara bäst. Idag efter skolan skulle jag träna små köttätande pygmeér i judo eller riktigt så hemska är dom inte, lite gulliga ibland faktiskt tycker bara inte om att kalla dom för nå gulligt och en armé med köttätande pygmeér som kan judo låter ju mycket grymmare.

Efter det så kände jag lite tvingad att träna själv så klev upp på mattan och fullföljde hela träningspasset, om jag har träningsverk imorgon eller bara rent av är öm och osocial så vet ni varför!



DU FÖRPESTAR MIN VARDAG FÖRSVINN DITT OTÄCKA MONSTER ;D <3



Sitter och är överengagerad i projektarbetet.. eller inte. Förstår mig inte på onsdagar, alldeles för långa dagar och man tappar fokus redan innan dagen har börjat för man vet att det kommer bli skitsegt. Ska försöka återvända till arbetet men kan ju säga att jag föredrar att ligga död på datorn och lyssna på musik.

Efter denna roliga lektion har man japanska, vi har lagt det fina förslaget att utöka våran lektionstid med 30min extra. Lära sig lite mera nu när det är gratis och man har en massa tid över, tycker det är sjukt bra och så men man blir ju hungrigare än man någonsin upplevt.


ser sjukt gott ut ju!

Är man hungrig, heter man Ida och är klockan snart vid midnatt så finns det inte många lösningar. Ett helt klart lätt val är att plocka fram varm nyponsoppa och digistivekex sen så är det bara att börja göra skoluppgifter, kvällen är ung!

Things to do:
Mediekommunikation B - Guerilla lista till skateshop - Fresh logga
Samhällskunskap A - instuderingsfrågor på fronter
Multimedia B - Flashfotoalbum
Estetisk verksamhet - rolf carl werner bilden
Japanska - Kanji

Tur att man bara börjat tredje veckan då, känns inte alls som om att jag ska offra lite fritid/sovtid och göra detta..

 

 


Yessss! Min dator är i liv igen! Efter att ha låtit min klåfingrade bror suttit vid datorn under helgen har den typ gett upp hoppet om att leva. Men nu så fungerar den finfint, elr så fint som en JB data kan fungera in på det tredje året.

I fredags blev det "the expendables" med Martinelle och så hann vi med en fika på lördagen med. Söndagen är ju ganska given, jag jobbade hela dagen så det finns inte mycket att skryta om där.

Idag börjar jag 13.00 men eftersom jag är sån otrolig skolälskande elev så vaknade jag 9.00 och gjorde mig i ordning för att dra till skolan för att plugga lite på egen hand. Hittils har jag hunnit med japanskan och.. kollat vad mer det är jag måste göra. Men nu tycker magen att det är dags för sodexholunch: potatisbullar <3


Schysst, började ju som sagt 13 idag. Drog ner på stan med Martinelle och köpte en mobilladdare sen traskade vi hela vägen till Bauer för jag skulle på sodexho dejt med Natta. Hade en extremt djup lektion på mediekommunikation B idag, vi skulle rita en logga och motivera varför vi använda just den. Namnet skulle vara Fresh, jag är idé torr så satt bara och kladdade på datorn med Martinelle som för övrigt våldgästade våran lektion.

Tur det, fick sluta en hel timme innan vi egentligen skulle.. Nu sitter jag och är rastlös istället. Ska äta, städa rummet och ikväll blir det nog filmmys. Blir inge fest denna helg, morsan total förbjöd mig för jag måste övningsköra imorgon och jobba på söndag så äntligen en vit helg i guess..

Det känns alltid jättetomt när man är sist kvar i klassrummet, tomma stolar och hängande nätverkskablar i hela klassrummet. Och så har ännu en dag gått, ska sitta kvar och vänta på att judoträningen börjar. Känns onödigt att springa hem och sen springa tillbaka hit för att träna, då är det lika bra att stanna kvar och utnyttja skolans internet.

Ska bli stormiddag sen när vi kommer hem efter träning. Ska "fira" att vi flyttat till den nya lgh ikväll eller rättare sagt bjuda på middag som tack till dom som hjälpte oss. Är fortfarande inte van men jag måste erkänna att jag gillar att ha en egen dörr som man kan smita in och ut genom utan att någon annan behöver veta.

Blir säkert en uppdatering senare ikväll på all god mat vi har ätit! Mums! ;D




- Tyler

Underbart att jag har sovmorgon både idag och imorgon fram till kl13.00. Det är helt okej att gå 3:e året på JB kan jag ju tala om. Bara att onsdagar är otroligt sega men det får jag skylla på mig själv. Hade otroligt tråkigt idag så Martinelle kom över och kollade "Blood diamond" med mig, Leonardo är fortfarande lite smygsnygg faktiskt mer utav ett babyface än snygg kanske.

Tagga på att veckan går snabbt nu och med lite tur kanske det blir Sthlm på söndag istället för att jobba 10h, vi får se hur det blir med den saken. Har för övrigt ingen träningsverk alls, är grymt stolt över mig själv men vad hade man förväntat. Det var ju trots allt vältränade Ida vi pratade om! Nu är det dags att sova, även en dag imorgon.

Var lite grym idag och tränade MAQ(Muscle Action Ouality) i två timmar, Alex slog vad med mig och påstår att jag kommer få en hemsk träningsverk imorgon. Jag påstår att jag är så grym och vältränad att jag inte kommer känna av något och även om jag har en aning träningsverk imorgon så kommer jag blåneka.

Hade en trevlig skoldag idag med.. segare än asfalt var det. 3h av dåligt försökande ansträning till något som skulle likna frågeställning/produktionsplanering i rörlig bild B. Ska man hoppa kursen eller inte? Just nu går jag den bara för att fördriva tiden.

Imorgon är det veckans längsta dag, estetisk verksamhet i 3h - projektarbete i 3h och som pricken över i:t så har jag självklart japanska. Börjar bli van vid att ha 3h skoldagar och det är ganska trevligt men sen så mitt i veckan är det liksom en dag då man går från 9.00-17.00 inte nice.


- Boey


Hur ska jag överleva utan internet? Hur ska wow-nördarna leva utan internet? Hur ska jorden snurra utan internet? Tur att vissa(jag) har en supersnäll chef som har ett överblivet mobiltbredband som jag får låna, han hade glömt säga upp det.. Desto bättre för mig.

Det som står högst upp på listen över saker att göra när jag får tillgång till internet:
Ladda hem drama jag har missat denna vecka
Kolla om det är nå skolarbete jag har missat
Facebook (börjar bli nörd)
Bloggen
Och till sist om jag orkar, ett inlägg

Nu ska jag ta ett varmt bad och njuta länge över att jag har sovmorgon till 13.00 <3



Var på sushi buffé på Kao med Natta under lunchrasten igår. Trök, alltså seriöst trök i mig 20 bitar och var grymt nöjd efter det. Ska testa att inte dricka kolsyrat utan bara vatten och se om jag kan trycka i mig ännu mera nästa gång! Supergott då jag har haft en långvarig abstinens på sushi men tror det tar ett tag innan jag blir sugen nu iaf.

Sitter i skolan och har "medieproduktion B" dvs att hitta på någon idé 100% valfritt och sen utför den.. sämsta kursen i mitt liv.. känns meningslöst och tråkigt. Eller inte tråkigt men jag kan liksom sitta och rita i ett helt år elr vad? Vi är några som kanske ska göra en musikvideo men med skolans kassa filmkameror är man bara taggad på att göra något riktigt oseriöst.. tbc

RSS 2.0