Söndag.
Det måste ju vara den jobbigaste dagen på veckan, man vet liksom att skolan börjar nästa morgon och det är hur segt som helst att ta sig igenom dagen bara.

Jag tycker speciellt inte om söndagar för att det är "städdag" hemma hos mig då. Hela huset ska städas igenom varje söndag och det tar halva dagen, hur kul är det! Slösa bort sin sista lediga dag på veckan genom att städa huset. Sen som om det inte räckte så ansvarar jag för tvätten, buhu.. Tvätta kläder är inte jobbigt men det hindrar en från att göra saker, jävligt bra hindrar det en eftersom man måste ner i tvättstugan varje timme för att stoppa in en ny tvätt eller för att hänga kläder på tork osv. Tänk dig då båda dessa saker på en dag! Det går inte att förklara hur segt timmarna kryper fram och hur orättvist allting känns just denna söndag.

Kände att nu när klockan blir 04.00 så är jag tvungen att skriva om X-trafiks tåg toa! Eller så borde jag inse sanningen att det är olönt att sova 3h o sen dra till skolan och jag har inge bättre för mig just nu.

Så alltså, jag har varit i söderhamn över helgen, när jag skulle åka dit satt jag så jag såg toaletten lite lagomt bra. Människor använder toaletten på tåget väldigt mycket faktiskt, jag skulle aldrig göra det men har aldrig gjort det heller för det är så sjukt ofräscht.

Först är det en tant som går in på toan, och jag tänker inge mer på det men sen reser sig en annan kvinna och går mot toan, hon tar tag i handtaget och drar upp toalett dörren, men lika snabbt stänger hon den när hon ser att någon sitter där inne, jag sitter och ler för mig själv, okej klart en tant kan glöma låsa dörren. Pinsamt men sånt som händer.
När tanten är klar så går kvinnan in så klart. Nu kollar jag och märker att på skärmen där det står wc så är det fortfarande grön text, det brukar ju bli röd text när någon är på toan och har låst tänker jag o tycker att det är lite wierd. Vad jag inte tänker på är att kvinnan oxå hade glömt låsa dörren och det bekräftas utav att en man kommer och öppnar toalett dörren och självklart stänger han den med. Nu måste jag verkligen hålla mig för skratt, hur kan man inte låsa dörren när du råkade öppna när en annan satt där inne. Detta blev bara pinsamt och jag trodde att det va ett sjukt sammanträffande.

Tills jag ska hem från söderhamn, då sitter jag nästan på samma plats som innan men en rad framåt bara. Och folk börjar gå på toa som vanligt, självklart lägger jag märket till den gröna wc texten på skärmen och tycker att det är konstigt att den aldrig blir röd. Nu går det in två rätt så unga tjejer på toa och om man är två borde man verkligen komma ihåg att låsa anser jag iaf(vem fan går in två på en tågtoa?!) det kommer iaf fram en gubbe och lika så som alla innan honom öppnar även han dörren och ser att det är nån där inne o stänger snabbt. Hur ofta är det sånt här händer tänker jag, sjukt ju. Ingen som kan låsa en tåg toa dörr eller?!  Under resans gång hem hände detta 3 ggr, så sammanlagt av ungefär 10 toa besök va det hälften som inte kunde låsa tydligen. Skärpning, vidrigt ju! Eller så var det fel på toalett låset och X-trafik borde fixa det omedelbart!

Helt fucked up tisdag!
Skolan va hur tråkig som helst med föreläsningar oh uppgifter som att läsa, läsa och läsa. Satt och längtade efter träningen men det var ju förgäves, tydligen när det är nånting jag vill så blir det aldrig så, fick problem och kunde inte träna helt enkelt. Depp och trött drog jag hem efter skolan runt 15.00 tiden. Men eftersom det var sånt fint väder och jag inte kunde träna bestämde jag mig för att gå ur iaf, så jag och mamma drog en sväng ner på stan. Hittade ett par chinos och ett par jeans som jag kommer inhandla nästa vecka, även en väldigt fin klänning men den får vi se hur det blir med. Inser även att jag behöver ett par skor så vi går på skojakt. Som en gåva hittar jag faktiskt ett par as snygga skor på rea med endast min storlek kvar och va självklart tvungen att köpa dom, orginal pris 500kr och jag köpte dom för 150kr!
Efter detta beslutar vi oss för att gå hem, klockan började närma sig 17-18 och om jag hade hittat något mer jag ville ha hade det blivit svårt. Väl hemma dock ångrar jag mig, hur tråkigt som helst att sitta instängd och ensam när det är sol ute ju, så efter nån timmes raslöshet på msn ska jag ut och träffa Simon. Glad över att få komma ut trots att solen gått ner men glad iaf, promenerar runt med Simon ett tag, snackar o så, drar hem till han och spelar as gryma spel som jag va extremt "duktig" på. Passar även på att fråga hans pappa om jag kan få apu hos honom på fredag och det gick ju bra. Så fredag blir en rolig dag nog, efter ett tag spelandes måste jag hem och nu är det tyvärr iskallt ute men överlevde första tisdagen på länge då jag inte har tränat något alls!

Hmm..
Jag är inte trött fast jag borde ha somnat för länge sen och jag vill inte sova tydligen. Wtf, skola imorgon eller senare idag och jag måste vakna kl07.00 hur kan jag inte sova nu! men tydligen så vill inte jag det.

Har iaf varit med sanna idag, drog ut och köpte godis, chips, läsk, pizza osv. jag var iaf hur duktig som helst för jag köpte bara en dricka! Kom hem, satt o snacka om allt möjligt sen så kollade vi "40 days and 40 nights" den var väl helt okey inget vidare att diskutera om. Iaf så bestämde vi oss för att dra ut efter filmen, och våra fötter ledde och självklart till
Georges, om det nånting man inte ska göra så är det att bara gå på måfå för då kommer man fan direkt till Gerorges. Så vi bestämde oss för att gå in och ta en fika, tog en kladdkaka och kände mig stolt för att jag tog vatten istället för kaffe. Satt där inne och snackade ett tag hur trevligt som helst, sen så kom Wigge och joina oss. Dock började klockan bli mycket och mamma vill att jag skulle komma hem och äta, så vi rör oss hem mot mig, jag går och käkar fast jag är
proppmätt så slängde i mig några riskorn typ och sen så går jag in i rummet och är social med resten. Vi snackar igen, har snackat hela dagen menmen, va trevligt iaf. Så är det dags för kväll, råkar tippa ut ett halft glas cola i sängen så kanske därför jag inte är sugen på att sova.

Just nu ligger sanna och sover gott på en madrass i mitt rum medans jag inte kan sova alls >__>
och jag ser verkligen inte fram emot morgonen för då ska man till skolan och där är det projektvecka vilket suger apballe! Seriöst det tråkigaste som finns, bara massa föreläsningar som tävlar om vem som kan vara sämst! Därimot vill jag att det ska bli helg för då ska man till Tove i Söderhamn och ha myspys :)

skriver ett kort inlägg om igår med strax :)


You are nothing more then an empty shell for me
The way you said everything would be fine
The way you said we are gonna be free
The way you said we'll make it through time

So I say goodbye and when the times come
You will burn with the pieces of my memory
until my mind is empty

All was a lie and it's too late too realise it now
Nothing but words against the floor
Even if get down on your knees and bow
All I will say is no and nothing more


Gaaaah >__<
jag väntar på att resten utav familjen ska vakna
och då får jag skriv ryck, jag är inte depp!
Faktiskt så är jag as glad för vädret är så jävla najs
idag, sol och blå himmel! Har suttit och inhalerat luft i mitt
rum dom senaste timmarna nu, ska snart gå och tvätta
kläder, yeay ..


Trötter nu då, så blir ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.
Idag va det skola som vanligt, första lektionen gjorde jag inget vettigt iaf eftersom jag redan är klar.
Ångrar att jag inte gjorde en svårare eller mer komplicerad hemsida för den jag har nu blev klar gjord på nolltid och har
hur simpel design som helst, men men jag hinner långt innan deadline iaf! Det som är bland det viktigaste i just detta ämne. Eftermiddagen var det medieproduktion, kollade en film vi redan sätt och gick igenom lite saker men fick sluta tidigare så plus på det! Efter skolan drog man hem och mötte kompisarna sen blev det ordlekar och filmkväll.
Riktigt najs var det! Blev inge valbo idag så tar det imorgon med mamma istället, i värsta fall blir det väl stan med mamma, men jag behöver verkligen ett par nya jeans så "vill man vara fin, får man lida pin"
Btw, jag blev inte antagen till stipendie programmet tyvärr.. men är inte så besviken trots allt, visste det ganska säkert
eftersom bara 2st i hela sverige blir antagna och jag har aldrig tur  men vem vet, nästa år kanske!
Nu ska jag sova strax, ska bara försöka ta mig till sängen, natti natti folk!

Usch! Jag har så ont i ryggen att jag vill bara gräva ner mig under täcket och sova en vecka så smärtan försvinner.
Gjorde illa mig under övernattnings lägret med små barnen , eller jag gjorde inte illa mig, dom gjorde illa mig!
Så för att inte skylla på nån speciell fick jag en grym stöt på svanskotan/bäckenbenet vilket gör så in i helvete ont, började till och med svära åt barnen för jag blev så sur och för att typ inte börja böla som ett barn.

Aja , trodde det skulle gå över men sen när jag tränade i måndags på Åkes pass sa ryggen nej, jag låg och skakade av hur ont det gjorde i ryggen och kunde verkligen inte fortsätta, så med skam i kroppen klev jag av Åkes pass, alla nu som vet vem Åke är skrattar förmodligen ihjäl sig för Åkes tränings pass är så lamt att om man svettas är det unikt. Iaf så var jag tvungen att kliva av mattan och ta det lugnt för på tisdag morgon skulle jag ha gympa i 2h, och det stod judo på schemat.. ha ha ha. Jag ångrar verkligen att jag inte satt på sidan eller något för smärtan jag fick efter passet gav mig huvudvärk och jag ville bara gå under. Kunde inte sitta ordentligt ens för det gjorde så ont och ryggen bara knackade när jag rörde mig men det man inte dör utav härdas man.

Så för att inte må totalt kasst ställde jag upp på barnträningen men gjorde inte mycket, var ju helt förstörd i kroppen och pallade inte, men man blir ju alltid pigg utav att träna småbarn. Dom är trevliga och spontana och roliga och fick mig att glömma bort smärtan vid vissa tillfällen så tack till mina små elever <3

Just nu har jag legat en halvtimme med vetekudde på ryggen och bara försökt koppla av, hoppas det gör mindre ont imorgon bara. Nu ska jag strax lägga mig så god natt gott folk och dröm sött :)

Sitter hemma just nu, hade ingen lärare på eftermiddags lektionen utan fick några frågor vi ska svara på och lämna in innan kl16.00 så jag beslöt mig för att dra hem istället. Det som är synd är ju att detta faktiskt är stentråkigt och jag måste få det gjort men riktigt så fungerar jag inte, bara för att det är stentråkigt och jag måste få det gjort så går det inte bättre för mig utan ännu segare.. (illa)

Iaf så är jag tokivrig på att få veta om jag blev antagen eller inte till det hära stipendie programmet i sommar, får veta svaret på fredag .. Känns som om att jag inte kommer bli antagen för jag skrev ett kasst brev och bara för att det kostade mig 100kr att skicka skitet så vill "dom" (vilka nu dom är) att det ska svida mer i mig och därför är jag inte lycklig lottad, dock är det bara 2st i hela sverige som får åka så hur stor är min chans egentligen? Väldigt minimal känns den nu, men jag vill så gärna åka! =/

Har slängt i mig en energi dricka nu och massvis med godis så hoppas på en sockerkick som hjälper mig att orka vidare med frågorna, dock om min teori om energidricka stämmer på mig så kommer jag snart ligga i sängen och sova fram tills träningen ikväll vilket inte alls är bra! späääningen är olidlig, stentagga nu ffs!!

Usch! Stentrött, nu har jag sovit från 14.00 tror jag fram tills nu och nu är klockan 19.22.

Liten preview på gårdagen då:
Först vakna, kolla klockan och bara rusade upp. Jag kom sent till skolan, fast vi hade programhantering så det var ju ganska lugnt eftersom det är grupparbete och vi hade delat upp uppgifterna i min grupp. Men som sagt jag orkade verkligen inget alls, satt bara där och gäspa i timmar. Synd nog kunde jag ju inte göra det hela lektionen för deadline för programhanterings projektet skulle ju in innan 23.59 igår. Jag fick iaf inte allting gjort på lektionen och beslöt mig att göra det senare under dagen istället.

Nästa lektion var Medieproduktion (Yes!) tänkte man för LG:s lektioner är alltid soft så då kan man ta det lugnt. Uppgiften var att vi i basgruppen skulle debattera mot varandra men om vad? självklart, fildelning!
så vi delade in oss i två grupper och började hitta argument, detta letande efter argument skulle ta 2h med en frivillig 30min rast, det tog min grupp 10min att hitta alla våra argument och den restrerande tiden blev väldigt lång och seg för mig, var som om att sekunderna rann som sirap eller nå. Jag gjorde allt möjligt förutom att göra klart uppgiften för programhanteringen som jag helt hade glömt vid det här laget, så tiden tickar , jag pratar i telefon, spela spel, kollar film och äntligen ska vi samlas för att debattera. Vi var alltså sammanlagt 8 grupper, 4 st emot och 4st för. Ställningen blev 4-0 till emot gruppen och ändå fildelar alla i klassen, mystiskt men kul va det iaf, btw så vann min grupp med ;)

Efter detta va den långa, sega, trötta skoldagen slut och jag skulle få åka hem, jag kan ju säga att jag inte såg fram emot det heller. Judon skulle ha övernattningsläger och det betyder 40 skrikande småbarn med mycket mycket mycket energi vilket jag hade inget utav. Konstigt nog blev jag faktiskt gladare och piggare, kan iofs ha varit att jag fick lite luft i mig och inte satt i ett klassrum med 22st datorer.

Vi hade två träningspass för barnen och allting gick bra men dom fick ju inte slut på energi dom dära, träningen började kl18.00 och kvälls fika vid 21.30 efter kvällfikat blev barnen pigga igen tydligen och började springa runt, fast än dom skulle lägga sig 00.00 så bad åtminstonde hälften om att få vara uppe ett litet tag till ?! Jag kan verkligen inte förstå dom, jag va hur trött som helst  och kunde inte ens hålla ögonen öppna och dom sprang omkring i flera timmar och lekte, mysko.. tänk om jag hade den energin! hemskt avundsjuk man kan bli på saker ibland. 

Somna iaf och sov som en stock från 01.00-06.00, vid 06 tiden började barnen vakna och jag förstår dom fortfarande inte ! hur kan dom klara sig med så lite sömn?! Jag väcktes utav att jag fick en boll i huvudet och folk som tog kort på mig när jag sov så jag fick fullt med blixtar i ögonen, inte ett mysigt sätt att vakna på kan jag ju lova! Helt död var jag när jag vaknade, om jag möjligtvis kunde va tröttare än igår så va det idag, och jag hade 2 träningspass med småbarnen att se fram emot.. eller inte. Så frukost, sen va det bara att ösa i mig socker, läsk, godis, druvsocker och energidricka så klart! Dumt nog upptäckte jag att min kropp inte blir pigg på sånt utan tvärtom, jag blir tröttare och tröttare, kan knappt stå rakt ännu mindre gå, varje steg jag tar börjar jag kallsvettas och misstänker att jag börjar bli sjuk snart.

Menmen jag överlevde och barnen med, äntligen hemma vid 13.00 tiden (tror jag) så duscha sen slår jag på en film och somnar. Nu har jag fått sovit 5h lite mer och är lite piggare faktiskt, hoppas man kan somna ikväll bara x')

Jag hann skicka iväg mitt brev till japanska ambassaden idag, eller rättare sagt postgubben hann skicka iväg det åt mig, men eftersom jag va tvungen att göra det till ett expressbrev kostade det mig 95kr! Kan ni förstå?! Bara för att skicka ett brev med 5st a4 kostade det 95kr. Om jag inte blir antagen till programmet kommer jag stengråta, får besked den 13 mars, om 10 dagar alltså, så nu är det bara att korsa fingrarna och hoppas!  
Tack ännu en gång Johan ! ;D

P.S tävlingen i eskilstuna är tydligen utesluten, styrelsen vill inte lägga ut pengar vilket suger för vi va 13 pers som ville tävla! menmen, får njuta utav övernattningslägret  från fredag till lördag med 50 andra småbarn som skriker och har sig xD

Sitter i skolan och ska snart ha muntlig redovisning i mediekunskap vi ska prata om morderna medier, oj så roligt.. eller inte.As segt, håller på att somna och funderar ut hur jag ska posta iväg mitt brev, det ska vara framme i sthlm imorgon så får väl be postgubben(Johan) hämta mitt brev. Jag har ansökt om korttidsprogram i Japan , vara där i 5 veckor under sommarlovet. Först en veckas intensiv kurs, sen tre veckor hos en japansk familj och gå i skolan sen sista veckan
är det sightseen och shopping! Jag hoppas verkligen jag blir antagen för jag vill vill vill åka!

Eskilstuna cupen nu på lördag, bör man tävla?
jag ska vara ledare på ett judo läger från fredag - lördag , kmr ju vara  jättetrött på lördagen isf,
men är ganska sugen på att tävla och tydligen är det en liten tävling, sen eftersom den är i eskilstuna kommer det vara personer jag aldrig har mött förr, så det är väl en fördel. Har iju nte så mycket att förlora men vet inte om jag vågar.
Skulle vara väldigt kul och vinna ;)

RSS 2.0