Kan inte tro det, fastän jag gick och la mig vid 21.00 igår och vaknade 07.30 när larmet ringde på mobilen så var jag sjukt trött! Kunde säkert ha sovit en 10h till innan jag känt mig utvilad, förstår inte hur jag lyckades komma försent till skolan dessutom och missa 2st bussar.

Nu ska jag försöka orka det sista utav skoluppgiterna: Japanskan, Mediekommunikationen - check! Religionen, Samhällskunskapen kvar.. bara ta tag i kragen och orka det sista?

Har haft en otroligt mysig helg i Stockholm och verkligen känt mig ledig. Köpte en tunika från gina och en tröja från solo, hade min överfulla garderob i bakhuvudet hela tiden och vågade inte köpa för mycket.

Först i fredags så kilade vi till våran morbror och åt sushi, gyoza och en massa gott. Senare på kvällen gick vi ut på nå disco i medis, musiken sög så vi drog hem ganska tidigt.


(Småbarnen innan maten kom)


(Min kusin tyckte min glasögonen var så stora och ville testa dom)


(Så klart skulle den andra kusinen också testa dom)


(Givetvis skulle Miki vara lika cool hon med)



(Mat Mat Mat..)




På lördagen skulle Karin ha dansuppvisning i kungsträdgården och utanför östasiatiska museét så jag och Miki var coola groupies som hängde backstage (tältet) och när showen började trängde vi oss framför alla människor för att titta.

Sprang runt på stan och shoppade en del innan vi skulle till middagen. Tjejgänget hade bokat bord på en koreansk BBQ restaurang(Nam Kang) i östermalm och det var verkligen värt det. Supergod mat och alla var riktigt nöjda och belåtna, med lagomt mycket matkoma så kilade vi vidare till en pub. Vilken pub stänger kl01.00 på en lördag i Stockholm!? Snacka om att förstöra för oss, i brist på ork för att stå i en enorma kö för att komma in på nästa ställe splittrades vi och åkte hem för att sova.

Söndagen (idag) ringde våran morbror Joakim och skulle så glatt bjuda oss på "jam cha" övernöjda traskade vi ut genom dörren vid 13.00, efter många omvägar och snesteg längs vägarna i gamla stan så hittade vi stället vi skulle äta på. Synd att klockan hann bli 14.30 innan maten kom på vårat bord och vi fick skynda oss lite för att hinna med tåget.

Trött efter en mysig helg ska jag nu gå och tvätta ansiktet, byta till sovkläder och sova tills imorgon.

(bilderna från resten av helgen kommer upp senare)

Yeah, gotta love this! Är ledig ifrån skolan imorgon så passa på att ta en långhelg i huvudstaden tillsamma med nära och kära, aka. Miki och Karin.

Nu ska jag duscha och tvätta bort all målarfärg, är inte lätt att måla utan att få färg på sig och ännu avårare är det när mamma jagar en med penseln. Hur som helst borde det gå bort annars får jag skölja kroppen med aceton eller något annat drastiskt.

Frågan är: vad ska jag packa med mig till Stockholm? Kan ju ljuga och säga att "efter att jag har rensat min garderob så tänkte jag inte köpa så mkt" men jag vet ju innerst inne att jag inte kommer kunna lägga band på mig själv. Så ska jag bara strunta i att packa så mycket så kan jag köpa mera grejer där?

Och än är den inte slut. Sitter och väntar på att japanskan ska börja och sedan måste jag hem och ta itu med min klädgarderob. OMG vad jag inte ser fram emot det, har så mycket kläder att jag snart inte kan stänga dörrarna och hälften ligger redan i soffan. Måste verkligen sortera ut det jag inte använder..



Update: Yeah.. Nu har jag sorterat mina kläder och jag kan ju säga att resultatet får mig att tappa hakan:

En låda på 30kg fylld med enbart hoods,
Ett bagage på 20kg fylld med kläder,
En tremans soffa fylld med kläder och
En garderob fylld med hängande kläder.

Tur att jag får två garderober där borta säger jag bara, detta är helt hopplöst. Det enda jag har lyckas slänga är ett par för korta jeans och två par trasiga tights, resten är sådant som jag använder eller "planerar" på att använda.

Det otroliga jobbiga med detta är att jag fortfarande vaknar vissa morgonar och känner att jag inte har nå kläder att använda, dvs att jag tycker jag har för lite kläder. Mamma påstår att jag har beslut ångest för jag har för mycket kläder (Pfft! Som om det skulle vara orsaken).


Vaknade i tid idag som lite omväxling, gjorde mig i ordning och allt som vanligt. Kom på att jag skulle ta bussen till skolan och inte bilen så missade bussen precis när jag kom runt hörnet. Funny story.

Nu är det en låååångsam föreläsning på Multimedia B men med tankarna på eftermiddagen så hoppas jag att det går snabbt.



Update: Hann inte skriva klart inlägget ens och nu är eftermiddagen redan här. Dags att kila till Valbo med tjejerna då! Hey ho let's go!



Gud så jag har längtat efter min kudde, mitt täcke, min SÄNG! Hela dagen har varit som en hemsk sockerkicks-bergodalbana, gått omkring och nallat socker överallt på skolan och när jag kom hem orkade jag inte ens äta middag. Bara sätt sig vid datorn och göra klart grejerna, nu är jag äntligen klar och det är högtid att sova.

Sätt låten på repeat och sen är det bara att somna in.





Näe, nu räcker det med skräpmat. Börjat tappa suget på mat när jag jobbar på diverse restauranger, det blir för mycket av allting och tillslut är det bara tråkigt att äta det. Tur att vi har "personal mat" på Lilla så där kan man inte bli trött på maten för det är nästan aldrig samma mat som serveras om inte jag ber om det.

Normalt att tänka på mat 4 på morgonen? Inte i vanliga fall men om man nyss kommit hem från sitt nattskift tror jag att det är okej. Är inte ens i närheten utav trött så får väl sitta vaken tills solen kommer fram innan jag blir sugen på att sova.




Tyvärr är det inte mig rubriken indikerar på utan min mor, hon kan inte ens gå ut utan att komma hem med flera kassor. Hela veckan har hon varit ute och shoppat, inte hjälper det att jag blir shoppingsugen as well.

: 5 par skor, flertal tjocktröjor, tights, linnen och underkläder har mamma kommit hem med sammanlagt under denna vecka. Jag har bidragit lite jag med, köpte en blazer ifrån JC och ett linne men det är ju lååångt ifrån hennes alla mega inköp.




Efter att ha druckit en kopp nyponsoppa, en kopp kaffe och en stor chailatte så sitter jag fortfarande kvar och pluggar japanska, vi ska ha prov på 45 sidor imorgon och jag är ju så "förbered" så kommer inte alls sitta här hela kvällen, nejnej..

Ska koka lite pasta så jag får nå mat i mig ikväll med, mor min är och spelar mahjong och bror är på judon som vanligt. Konstigt nog mår jag inte så dåligt över att vara ensam, kan vara för jag är så fokuserad på provet så jag inte ens märker hur ensam jag är.


Hann ner på stan en sväng innan jag satte mig i pluggvärlden. Köpte denna tröja på MQ för 75kr!

Yeah, jag vet inte till vilket tillfälle men jag tycker att det alltid är bra att ha en önske-lista året runt. Större chans att få presenter oftare kanske? Eller att jag själv kommer ihåg vad det är för något jag behöver så jag spenderar pengarna på det vid nästa lön och inte lägger ut alla pengar på godis.



*Ritbräda - min gamla är dödad med aceton och fungerar inte så bra längre.
*Helkropsspegel - Ja vi ska ju flytta snart och jag har ingen spegel på mitt nya rum.
*Högtalare - Datahögtalarna räcker inte till i alla lägen.
*Kläder från YesStyle - Som om att en kvinna kan få för mycket kläder? Aldrig.
*En utlandsresa!

Det sistnämnda kommer nog ta längst tid innan jag får men om man nu skulle lyckas bocka av hela min lista skulle jag nästan känna mig som en fulländad människa eller åtminstone jävligt nöjd. Så även om det suger att all min fritid går åt att jobba och jag klagar som fan hela dagarna så får jag ut något av det till slut.



Eviga måndagen.. Har 3h religion på förmiddagen och det är inte direkt "tumbs up", trött som fan och kan inte koncentrera mig. Idag är det bara skola och plugga dagen lång, har 45 sidor japanska jag måste plugga på inför provet på onsdag och är inte direkt pepp på det.


(Alex kastar Daniel på en seoi nage och ja, han landar på Daniels ansikte)

Yes, Gävle judo club fyllde 50år idag. Varit där och firat med en massa människor hela dagen, allt ifrån 5-kamp till godisregn och en massa tårta så klart. Har spenderat andra halvan av dagen framför blender.. Börjar tro att man kan scrolla på FB för att zooma bilderna och om jag håller ner alt+shift kan jag flytta hela sidan, tyvärr så blir jag riktigt besviken när jag inser att det inte fungerar.

Nu är det hög tid för att sova, ska jobba 10h på Lilla imorgon och jag börjar kl11 as usual.


Lovade mig själv att ta det lite lugnare med alkoholen nu när jag kommit hem ifrån Hong Kong, det gick ju bra med det löftet. Var redan ut andra dagen efter att jag kom hem och ska ut idag igen, fast dricker inte alls mycket. Vill inte vara 25 och ha en sönder-supad lever.

Imorgon är jag ledig ifrån skolan och det känns awesome att resten av denna termin är jag ledig på fredagar! Jag har liksom en extra dag i min helg, blir nog ändring på det snart ändå.

Kanske dags att kliva upp ur sängen nu och göra sig i ordning? Städa lite på rummet skulle behövas men kan ju inte påstå att jag direkt vill kliva upp ur min säng, det jobbigaste på morgonen är väl att kliva upp ur sängen?



Trött som sten, har stenar känslor? Nej, dvs att jag är så trött att jag inte ens känner något. Varför så trött? Drog tummen ut ur arslet igår och tog på mig judodräkten för första gången på detta år, idag är jag mörbultad som en överkörd kamel..

Nu har skolan börjat igen och man börjar få rutin på vardagen men jag kan inte påstå att jag tycker om det, tycker det är betydligt mycket skönare när man kan vakna upp mellan 13-17 på dagarna och gå och lägga sig 06 på morgonen. Nu är det slutklagat iaf, mediaproduktion står på schemat och våran claymation ska börja filmas!

Nu vet jag att när jag har sovit denna kväll, njutit av dagen och det sista av nattlivet så är det dags att bege sig mot flygplatsen. Vi åker till flygplatsen runt 06.00 på morgonen så kanske struntar i att sova och festar hela kvällen ut, vi är ju ändå van att komma hem vid den tiden så det gör nog inget.

Imorgon ska vi faktiskt ta det lite lugnt och bara njuta, alla souvenier är köpta och väskan är nästan packad. Vi ska lunch med Alice och Elise första, köpa lite kläder kanske. På kvällen ska vi en sväng till The peak för det är så fint där och sen blir det LKF för resten av slanten!


Kanske Häagen Daaz fondue för det har vi tjatat om dom senaste dagarna.




Människorna fyllde alla gator och polisen stod överallt, aldrig sett så mycket människor eller poliser för den delen. Vi blev tvugna att ta en massa omvägar pga avspärringen men vi smet igenom ett hotell och ut på andra sidan, vakten stod och bråkade med en full människa och 30-tals människor om inte mer hann smita igenom.


(Eric, Sebastien och Karin)


Vi stod bland en massa människor med sämsta utsikten men inte klagade vi för det! Tomhänta utan något att skåla med drog vi till en random bar för att vänta på att människorna skulle skingra sig. Vi bestämde oss för att senare dra till Volar, vi kom dit 01.48 och fram till 02.00 var det gratis drinkar. Beställde den ena shoten efter den andra och sen var det bara "party n party n party"

RSS 2.0