Namn: Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta
Längd: 10ep
Språk: Japanska
Värda skådespelare: Miura Hiruma
Raitings: 7.5/10

Mellanmjölks film, helt klart sevärd men ingeting jag direkt taggar på att se en gång till. Lärare vaknar upp med en främmande kvinna i hans säng trots att han är förlovad, kommer till skolan och får reda på att kvinnan i sängen är hans nya elev.

Hittils är det ju faktiskt roligt, sen så blir det bara segt resten av filmen. Var ändå tvungen att se hela för att verkligen verkligen bekräfta att den inte skulle sluta så som jag ville, ovanligt. Det är sällan jag kollar japanska dramor, föredrar andra före dem men sen är är deras skådespeleri och själva storyn inte lika rolig heller.




Vart jag än letar så hittar jag inte orken, trött som få och svårt att koncentrera mig är bara förnamnet. Det är på tok för mycket på gång och jag har aldrig längtat så förfärligt mycket efter att få sommar, nu gäller det att hålla ut sista biten bara. Bita ihop - fixa högskoleansökan, fixa alla slutprojekt i kurserna, göra bra ifrån mig på PAM och bara hålla ut.

Men det är betydligt lättare sagt än gjort, vem fastnar inte på FB fem minuter efter man bestämt sig för att vara seriös? Borde stänga av internet helt och försöka jobba utan det så inget distraherar mig, nackdelen är väl att jag klickar upp tetris på datorn.

Nää, nu ska jag försöka fixa klart något iaf.. Blir stressad av att tiden bara går för varje dag och jag närmar mig deadline mer och mer..


Så idag på PAM konstaterade vi ganska tydligt att jag har ett world-class-worse georgrafi/lokal sinne, det var ju inget nytt för mig eftersom jag vet att jag verkligen har ett dåligt minne och glömmer saker titt som tätt. Dock så hade dom andra väldigt roligt åt mig för jag placerade kontinenter lite där jag vill och byte plats på diverse saker.

Värst av allt var att jag hela dagen trott att det varit tisdag och varit jättepepp på att träna judo, packade ihop sakerna lite tidigare för att hinna. När jag väl kommer hem och är på väg ut så säger jag:
- Jag drar till judon nu!
- Varför då? Det är ju måndag idag får jag till svar
poletten ramlade er och helt plötsligt hade jag en extra dag på denna vecka.


Söndag betyder att jag ska dra på mig mina svarta jeans och en svart skjorta, kila ner på stan och jobba 10h på Lilla. Tyvärr så har alla fått lön precis innan helgen så dom flesta har väl råd att äta om inte annat kommer folk och "bakiskäkar".

Det ser väldigt litet ut på bilden men det är upp till 75 platser där inne och även en bar så det blir en hel del att göra när man bara är två som jobbar.

Mamma kom in prick 12:00 och sa att jag inte får sova en minut längre, jag som är van vid att hon väcker mig 10:00 på helgerna var ganska nöjd med dom två extra timmar sömn jag fått.

Ska iväg och tvätta bilen idag och sen ska jag in en sväng på kontoret och fixa lite grejer, resten av dagen ska jag plugga livet ur mig då jag har en hel del prov att göra kommande vecka.


Eenie Meenie på högsta volym och nu börjar en bra dag!

Startar dagen med en kopp kaffe, slarvade med frukosten så tog en skorpa till det as well. Finns inget mysigare än att komma in på kontoret, sätta sig med en macka, en kopp kaffe och sedan börja dagen.

Har påbörjat med ett lite projekt, satt med på ett möte om Church Streets hemsida idag och sen efter lunch har jag varit ute på fotouppdrag. Kom tillbaka till PAM, hann vara med på eftermiddags fikat innan vi drog iväg ner på stan igen.

Vi förbereder inför Earth Hour då vi ska släcka skärmen kl:20.30 och ha en nedräkning, "Ni släcker väl?" Det kommer tydligen hända något nere på stan så om ni inte har något att göra är det ju bara att gå ner på stan på lördagen och vara allmänt miljövänliga.


"Earth hour - Vi släcker för en ljusare framtid"






Seriöst, nu är det säkert inte lika många människor som stöter på detta problem lika ofta som jag men när man kollar drama då total suger det att varje avsnitt slutar i en cliffhanger och man måste vänta en vecka innan man får se nästa avsnitt. Jag kan inte sova om nätterna för att jag sitter och funderar så mycket, det börjar bli plågsamt att vara beroende.

Förutom det så ska skrev jag nästan klart samhällskunskaps uppgiften om samhällsekonomi nyss, fortsätter med resten imorgon. Måste bland annat plugga religion och sedan har jag en hel lista med "things-to-do" som jag ska ta itu med senare.


Godnatt mina fellow geeks n freaks!



Här är dom fyra snyggatse klänningarna jag har hittat än så länge, fick hem klänning #1 i brevlådan idag men den var alldeles för stor. Ska man försöka krympa den eller ska man lämna tillbaka den? Finns ingen annan storlek utav den klänningen heller, jag har världens panik över detta med studenten.

Någon som har nå bra tips på sidor med mycket studentklänningar? Jag har varit inne på en hel del utan att lyckas hitta nå.

www.asos.com
www.bubbleroom.se
www.nelly.se
www.fashinclub.se
www.fashionbox.se
www.yesstyle.com




Drömde att det skulle bli sommar - jag skulle bli brunare, klippa håret och njuta av värmen men inte då. Det går aldrig så som jag vill istället föll det världens tyngsta snöfall hela dagen, fick skotta av bilen på väg hem från jobbet för att inte nämna trafik kaoset det medförde sig. Tror jag bara var någon enstaka cm ifrån att köra in i bilen framför, dumjäveln hade kört mot rött så han hade fått skylla sig själv men ändå.

Nu är jag duktigt trött och ska lägga mig, spännande dag imorgon as well.


(beställde hem denna klänning igår, hoppas den sitter bra)

Sitter och njuter utav dom sista timmarna på jobbet nu innan helgen slår in, har ett fullspäckat schema och en massa skoj planerat. Ikväll blir det utgång med tjejerna, imorgon blir det 30års fest och på söndag ska jag jobba 10h. Tacka gud på måndag om jag orkar vakna ens.

Ska snart packa ihop och dra mig hemåt, har en lång inköpslista inför helgen där det står: Sprit, sprit och sprit.

Ring för 189:- från "ByCelina"

Halsband för 169:- från "ByCelina"

Blir att inhandla dessa till nästa månad, denna månaden ser budgeten lite knaper ut. Både jag och brorsan har "råkat" surfat för 500:- var denna månad. Så om mamma inte har halshuggit mig så köper jag nog dessa nästa månad.


Trött och seg as ever, börjar tycka om onsdagar snart eller inte.. Den enda dagen då jag lider för jag är i skolan heeela dagen, fick tom smärtor i ryggen för jag har suttit still hela dagen och är inte alls van vid det.

Idag är även mammas födelsedag så "Grattis mamma!" det enda jag fick höra var att jag borde gå ner i vikt och så gav hon mig den största tårtbiten.. Det började bra märker jag, nej men nu har jag och Natta blivit lite mer seriösa. Vi ska rapportera till varandra varje dag vad vi har ätit så vi får lite mer skuldkänslor och inte vågar äta lika mycket. Problemet är ju att vi inte skäms för varandra utan kan säga med lättja " Jag har klämt i mig 3 chipspåsar idag och ville ha mer efter det "

Vi får se vad detta leder, ska börja med att ersätta all vätske intag till vatten.

Att komma hem en söndag efter att ha jobbat 10h så önskar jag såklart att få somna med lite drama på datorn och när jag har 4 olika dramor jag följer så har inte en enda släppt ny episode än. Är lagomt ledsen kan jag ju säga och får väl leta reda på någon annan drama att titta på. Eller inte.. att följa 5 olika dramor är ju overkill även för mig.

Får nöja mig med att bara somna till bra musik ikväll istället
Love buffé opening - Gullig idé med ballongerna




Måste säga att detta gjorde min dag!

Min torsdagar är inte längre vad dom än gång ha varit. Förr gick jag 3h i skolan och sedan kunde jag sitta och kolla drama resten utav dagen, nu för tiden.. Nu vaknar jag 07:00 för att åka till PAM, 13:00 ska jag vara i skolan på samhällskunskap och sedan efter skolan är det bara att ta bilden till Läkerol Arena där jag ska vara 16:30.

Idag hade vi extra otur eftersom det stod 2-2 Brynäs - Färjestad och det blev en förlängning, tror jag aldrig har hatat hockey så mycket i hela mitt liv som då. Slutade upp med att vi fick jobba längre än tänkt och jag checkade inte ut förräns vid 23:00.

Nu är det hög tid för att knäppa på lite drama och somna in.



Skulle ge guld för att få sova i en sån!


Sämsta dagen i veckan for sure. Inte nog med att det är min längsta dag under veckan utan jag är "billös" hela dagen! Så bara av att gå till skolan(20min) så är jag sliten för resten utav dagen, man är inte lika ung och kry som man en gång i tiden va.

Nu har jag en massa "läxor" att göra och lämna in, hatar onsdagar för det betyder att jag är upptagen och stressad resten utav veckan. Ska återvända till lite vettigare saker och hoppas att jag kommer i säng innan midnatt så jag slipper lida alltför mycket utav sömnbrist imorgon.


Spenderar så klart hela dagen med min Partner-in-crime Aunt Jones




Vad ska jag säga, har man en bra trainee plats så har man. Idag fick jag två semlor och en chokladgräddtårta, behöver ingen middag ikväll..

Men det lilla kan man väl inte kalla för en Fetis-dag? Nope, min kära mor har nämligen varit och köpt semlor hon också så till kvällsnacks blir det semla också! Det kommer rinna grädde ur öronen på mig snart, tre semlor är lite för mycket även för mig faktiskt.

Kändes som sovmorgon när jag började skola imorse, är van vid att vakna runt 05:00 och sedan vid 07:00 eftersom jag varit hos pappa förra veckan och blivit väckt av Rickie tidigt på morgonen. Dagen började iaf med Religion och sedan var jag på PAM, måste börja få in lite rutiner i dagarna. Satt kvar till 18.30 innan jag insåg att jag har fastnat och att det va lika bra och kila hemåt, det och att magen började kurra lite smått.

Rickie 10 månader - Min plutt-lillebror.



Halvdöd skulle jag väl kunna klassa mig som iaf, har haft fullt upp hela veckan.
Måndag - Västerås
Tisdag - Eskilstuna
Onsdag - Västerås
Torsdag - Kvicksund + Eskilstuna
Fredag - Eskilstuna + hemfärd
Åkt omkring som en idiot hela veckan och på något mirakulöst sätt har jag överlevt. Trots detta följde jag med tjejerna ut i fredags efter att jag kommit hem från denna upptagna vecka. Förfest hos Nadja som bor alldeles för långt ifrån busshållplatsen och utgång på Slick, lär ju lägga till att Olle var dygnvrak innan vi ens kom ut!
Summeringen av denna vecka är att jag har dragit på mig magsjuka och ligger hemma som ett stycke dött kött..

RSS 2.0