4-3-2-1! Vi är en ninjaklan!









Bästa Halloween - Bästa tjejerna.

 


Ha kau!(räkdumplings) En bra start på dagen är att alltid äta frukost.

Hade tråkigt vid 22.00 tiden så jag, mor och bror sätter oss i bilen. Kör till hemköp och handlar diverse ätbart! Sitter och tuggar på världens äckligaste blockchoklad just nu, bror var tvungen att köpa den för den var billig men den smakar rent ut sagt mjöl! Dock var det sån blockchoklad man ska baka med men är man snål som han så är man. Själv var man lite smart och valde en pistage/vanilj längd att frossa på, klart alla andra skulle smaka av mig och nu är den slut. 
 
Sitter och taggar på utgång imorgon med tjejerna i klassen, kommer bli hur kul som helst och här är det inga undantag alla ska vara utklädda och fulla till 100%! "Vi ska supa skallen av oss"


ASSÅ!! Livet blir bara äckligare och äckligare, nu ska hela mitt höstlov gå åt att övningsköra med mamma för det jävla bajsiga körkortet. Hur kul är det?! Man ska inte ha föräldrar som handledare säger jag bara, det är pest och pina! Kan ju säga hejdå till mitt höstlov som var tänkt att jag skulle åka till Västerås och Eskilstuna för att träffa folk, kan ju säga hejdå till frihet och fritid för nu jävlar är jag fucking instängd och hatar livet!

Okej, efter att ha läst igenom det så inser jag att jag är lite omogen. Men det är mitt fucking höstlov och mitt fucking körkort eller hur? Då kan jag väl för fan få bestämma själv, idag är ingen bra dag!




- Tyler

Livet är jobbigt, palla leva? Ska lägga mig och dö en stund innan jag blir tvungen att dra till skolan.


Yes yes, det finns ju positiva nyheter även på onsdagar tydligen. Jag lyckades tappa bort mammas visa kort när jag handla på Willys men någon snäll ängel ringde och kom hela vägen hem till oss för att ge tillbaka kortet.

Jag är grönmarkerad i alla mina kurser vilket känns fabulous, fantastic, terrific! Kan åka på höstlov med gott samvete och inte behöva ta ikapp något när jag är borta under APU:n heller!

Nu är det dags att krypa ner under täcket och vakna pigg imorgon, uppkörning som vankas..
Önska mig lycka till!!

 


Japp då var det sämsta dagen på veckan igen då! Det är nästan så jag börjar leta efter anledningar som skulle vara bidragande faktorer till mina förpestade onsdagar.

Kul att man fick reda på att alla ska formatera om sina datorer när man kom till skolan idag då, iofs så behövs det på min dator men jag glömde min hårddisk hemma och har inte hunnit göra någon backup. Bra att halva klassen snålar på Andens hårddisk.

För övrigt så vill jag upplysa om att vädret suger och att jag behöver all lycka i världen imorgon,
nu måste jag lyckas!



Yes yes, nu är biljetten till HK fixad! Hittade en för 7,3k så det blev ganska vänligt mot plånboken ändå. [x]

Multimedia B presentationen blev lyckad, vi fick ihop spelet till slut och lämnade in innan deadline! [x]

Min grafiska manual börjar också blir klar, suttit och småpetat säkert 500ggr men snart så. [/]

Har fixat alla obligatoriska inlämningar på Estetisk verksamhet så inga problem där. [x]

Japanskan är fixad och med lite tur får jag tenta av steg4 tom. [x]


Allting går fruktansvärt bra och jag har knappt nå skolarbete kvar vilket känns mäktigt bra nu sista veckan innan lovet, bara jag lyckas med uppkörningen så ska jag inte ens be om nå julklappar av tomten! Efter höslovet väntar 3 veckor APU på reklam byrån Precisallt media och sen går jag i skolan i 2 veckor till. Därefter bär det av till HK!



Älskar sammhällskunskap utan lärare. Behöver en ny banner nu bara!



 

Sämsta kamera kvalitén men jag är deras förebild och dom ska bli lika duktiga på att köra som jag är!

Det är lite kämpigt att kliva upp kl10.00 varje söndag men vad gör man inte för pengars skull liksom. Sitter och planerar vad jag ska köpa när lönen kommer och det jag kommit på hittils är väl endast kläder. Det är de enda jag behöver men ska endast köpa det jag verkligen behöver.

Dvs biljett till hong kong och ett frickin' buss kort! Jävla bajsväder att det är så kallt, ska till jobbet strax och ska fan ta på mig vinterjackan + täckbyxor och långkalsonger! Dock ligger jobbet 3min härifrån så jag kanske kan springa dit utan att frysa.

Usch, NU har jag snart hållt på och städat i 3h och damsugaren är fortfarande igång.. Ska strax ner i tvätten igen för att starta flera maskiner och sen ska jag nog ut med mor och övningsköra.

Bara stå ut denna vecka och sen är det lov. Ska till Västerås mån-ons och till Eskilstuna på tors-lör sen blir det raka vägen hem på lördagkväll så man hinner till jobbet dagen efter.

Kanske inte kommer hinna åka till släktingar nu i jul så passar på att åka lite nu under höstlovet, ska kanske iväg till HK i tre veckor istället. Fast just nu ska jag koncentrera mig på körkortet! Dags att övningsköra med mor och repetera lite nu.




Namn: Playful kiss
Längd: 16ep
Språk: Koreanska
Värda skådespelare: Kim hyun joong!
Raitings: 8/10

Handlar om en otroligt osmart och naiv tjej som är kär i samma kille i 4år, hennes hus kollpasar i en jordbävning och dom ska flytta till hennes pappas kompis. Nu råkar det vara så att sonen till hennes pappas kompis är hennes 4åriga kärlek som hon precis lovat sig själv att glömma.

Klassikern! Har sett denna serie som anime, på taiwanesiska och nu koreanska. Skönt att dom inte gjorde den helt efter animen faktiskt, det fanns en hel del saker som skiljde sig men man såg vart dom hämtade idéerna ifrån. Varför jag kollar igenom en serie för tredje gången bara på ett annat språk med andra skådespelare men samma story? Lätt, det är ju min allra första Kim Hyun Joong som har huvudrollen!






- Tyler

Har väntat länge på en bra dag nu, tydligen så tyckte den att det var bra att komma idag och jag kan minst sagt säga att det var lägligt! Fixade teorin till körkortet ÄNTLIGEN! Ska boka biljetter till Hong kong så drar jag iväg på jullovet under 3 veckor och skippar all äcklig kyla som Sverige har att erbjuda.

Var på judon och fick väldigt braiga nyheter när med, dom vill starta ett projekt där vi har kontakt med andra länder och åker emellan länderna för att träna. Så då ville dom ha mig som huvudansvarig eftersom det är ett "ungdomsprojekt" Dvs att jag får följa med på en massa grattis resor utan att betala en enda krona!!

För övrigt så skulle jag övningsköra med mamma idag eftr judon, vi skulle träffas kl20.00 och när klockan blir 20.30 så börjar man ju fundera vart hon är. Ringde till henne och fick till svar ; Jag sover! Jahapp.. blev inge övningskörning för min del men jag hade kul på sidan istället.

En tejprulle senare..




Önska mig lycka till då! ;D


Livet är jobbigt vissa dagar men alltid jobbigt på onsdagar. Älskade att min dag började med snö.. Hur kul är det att kliva ur lägenheten och upptäcka att det snöar? I OKTOBER?! På med vinterjackan och gå raka vägen till bussen, vaknade 1h extra tidigt för att jag skulle gå till skolan men total vägrade när jag fick syn på vädret.

Kul att man har japanska när alla drar hem, aja ska väl sitta här och försöka ordbajsa ihop två loggböcker tills japanskan börjar.




- Tyler


(Bakgrunder till mitt och Toves spel vi gör i multimedia B som projekt)

Gått omkring och haft stressigaste veckan i mitt liv och sedan kom jag på att hela jävla fucking månaden kommer vara stressig. Kom nyligen hem från jobbet och är för lat för att dra mig till duschen för tillfället.

Gjorde prov i "ideologi, politik och demokrati" idag, satt kvar längst av alla och ändå satsar jag på ett G vetefan vad alla andra satsade på men jag känner att jag ganska säkert klarar G iaf.

Har en massa grejer att göra denna månaden men stressar upp mig bra mycket för jag vet att körkortet börjar närma sig med, är väl bara att ta en dag i taget. Det enda bra är att jag har fått ett till jobberbjudande som låter givande men mer om det inom snar framtid. Nu måste jag duscha och försöka somna så jag orkar imorgon, har en deadline i multimedia B som börjar närma sig.

Vaknade på helt fel sida idag, feber och en massa stress så ska man jobba 10h. Nu ska jag ögonaböjj fixa en kopp nyponsoppa och plugga inför provet imorgon, inte för att nämna att teorin börjar närma sig med stormsteg..

Gårdagen var katastrofal, förstår inte hur det är tänkt att man ska hinna med så mycket på ett dygn för jag hann inte. Cykeln är långt ifrån lagad och jag har skjutit på det hela veckan så tror det är dags att lägga ner den i källaren och köpa ett nytt busskort snart.

Usch, jag kommer inte hinna kolla drama ikväll heller =(

Jag utamanar dig som vågar ;) www.freetetris.org



Igår så satte jag i mig två rullar utav sushi, ffs över 20 bitar lätt.. idag mår jag braaaa!

Idag är det otroligt mycket som ska göras, sällan man är hemma och en hel lördag men så fort man är det tar mor min tillfället i akt. Dagens upptagna schema:

*Ner på stan och köpa arbetskläder
*Till Hemtex och köpta gardiner
*Till Ica Maxi och storhandla
*Till Krysset och hämta mammas arbetskläder
*Fixa punkan på cyklen
*Tvätta kläder

*Plugga

Sitter och funderar på när jag ska slänga in mina måltider under denna dag med, tur att mamma förstår att man ska äta frukost innan man beger sig ut på äventyr. Själv så trodde jag att jag skulle få sitta och kolla drama hela dagen men där blåste det rosa molnet förbi mig rakt in i djävulens gap.






En ledig dag med mycket tankar kring huvudet, nu måste jag ta mig i kragen och plugga den sista timmen. Snart kommer bror Alex hem och ska kolla film med mig, ska kötta en massa marshmallows!



Plan B - She said


Fint! Solen lyser på bra, jag är ledig och har vaknat upp i god tid. Hoppas man får mycket gjort idag, ska plugga sönder mig idag är det tänkt. Först ska jag på möte vid högskolan och senare kommer Natta förbi här så ska vi se till att gnugga våra energiknölar.

En hel ny dag med nya hopp, kan ju inte neka att jag är sjukt sugen på att lägga mig i sängen igen och sova fram till 14. Tur att man har en gnutta självdisciplin!

Inget är bra med onsdagar, repeterar inget!



Bruno mars - Talking to the moon



(Vart en chailatte efter skolan med Anden och Emil idag)


Körde ju hem ifrån Katrineholm för ett tag sen och tyckte att det var konstigt att mamma skällde på mig hela tiden, alltså mer än normalt då. Gnällde om att jag inte kollade av vägen ordentligt och att jag måste planera, jag tyckte det va konstigt för jag planerade så fort jag hann se allting ju men tydligen så var inte hon nöjd och med superslutledningsförmågan kom jag på att min syn var en aning värre än hennes, alltså hon kunde se betydligt mycket mer och bättre än mig.

Var och kollade upp hos optikern för jag kan ju inte köra omkring när jag inte ser ordentligt och mycket riktig så hade jag fått sämre syn. Från -2.5 till -3.0 vilket är ganska mycket på ett år bara, frågade optikern hur stor skillnad det var på -0.5 och han sa att det är mellan 40-50% sämre som man såg jämfört med innan.







Skönt, lite mindre grejer att oroa sig över! Nu har man kirrat Apu-plats på en reklambyrå för tre veckor(45-47) framöver. Det blev inte kilometer reklambyrå som förra apu:n var på utan denna gång ska jag besöka precisallt media. Ser sjukt mycket fram emot det, det är ju detta jag vill fortsätta med i framtiden.

Att redan i skolan få komma ut på flera olika arbetställen inom denna bransch är verkligen att få in foten, kommer bli suveränt! Nu ska jag återvända till lektion och prata om politik, ideologier  och demokrati. Vissa dagar är bättre än andra man utan dom dåliga vet man inte vilka dom bra är.



Fyfan, detta giller vi! Vaknade upp och är stel som en åsna, helst seriöst mina ben orkar inte röra på sig. Kul att man bara jobbar 10h idag då, ännu en trevlig dag på ingång och den välkommnar vi med öppna armar.
JAG VILL SOVA! >__<

Ställde klockan på 11.00 imorse men är man duktig och vaknar 10.30 så är det väl lika bra att kliva upp, varför vakna så tidigt på en lördag kanske man kan undra? Jo en viss Emil skulle bjuda på fika eftersom han fyllde 19 i fredags (grattis Emil), jag var inte den enda utsatta människan. Ringde gladeligen Tobbe och väckte honom för att han skulle sällskapa mig nere på stan och leta present till Emil.

Fått i mig fika som säkert skulle räcka till en afrikanskby i en vecka men lika glad för det är jag, att jag är laktosintollerant är jag inte lika glad för dock men mår inge dåligt än. Det kommer säkert ikväll när jag ska sova (PEPPAR PEPPAR)

Nu nöter jag en ny drama, dvs att jag är tillbaka på att nöta 3 olika drama samtidigt. Tur att dom är på olika språk så jag kan skilja dom lite iaf, blir att nana tidigt ikväll eftersom man ska jobba heldag imorgon.. ouff

 





Illa, alla vet ju sorgligt nog vilken tetrisnörd jag är men just idag tar jag nog priset. Har spelat så mkt att min handled och mina fingrar värker ffs! Btw, om någon skulle hitta såna hära iskuber. Snälla köp dom!

Jasså? Varför vaknar man så tidigt då? För att man är en riktig duktig människa som försöker få saker gjort istället för att sova bort halva dagen. Btw, laddar upp lite bilder som har tog under WEC 03:


Vår otroligt nyttiga hälsokost


Här är all ondska till varför jag knappt fick nå sömn! "Jag snarkar inte"


Kamera kvalité <3, Puss på min ToveLove

Klaga kan man göra, eller så kan man ta itu med skiten! Nu ska jag börja beta av denna äckligt långa lista av hemarbeten och dylik. Hoppade över judon idag för att göra ett tappert försök i att förminska denna hög, har hunnit med att:

Övningsköra
Handla mat
Presentation av en konstnär
Rita till projektet i multimedia B
Gjort två teori prov

I ungefär fyra timmar har jag koncentrerat mig och ansträngt mig, nu belönas jag med en halv liter nyponsoppa och ett drama avsnitt. Sedan ska jag fortsätta med japanska läxan och göra något estetiskt.. Tur att man börjar skolan 13.00 imorgon och att natten ännu är ung.

Nej, det blir inget! Alltså nej. Onsdagar får mitt hjärta att gå sönder och jag orkar inte ens anstränga mig för att klä på mig dessa dagar. Blir det bättre av att vädret suger idag med? Nej trodde väl inte det.

Ursäkta att dessa klagoinlägg kommer varje onsdag men då vet ni iaf vilken dag det är när ni läser, det är Idas absolut sämsta dag i veckan. Ska lägga till att jag är fast med Natta hela dagen och det kan vara en anledning det med, skoja bara!

Nu ska jag försöka genomlida resten av dagen och jag tror det komemr gå bra, bra som i att jag kommer överleva..


Är det någon mer än jag som brukar missa viktiga dagar? I veckan slog det mig och Natta att fotbolls vm var i Arfika och att tydligen Spanien hade vunnit, det var väl inte så konstigt eftersom ingen av oss är ett dugg fotbolls intresserade och zappar kanal direkt när det handlar om fotboll.

Men man börjar ju undra hur seg man kan bli eftersom jag varken får tidningen hem eller läser på internet, på sin höjd så läser jag tv-tablån där dom visar nyheter när mamma sitter och bestämmer. Dock så är problemet löst nu mina vänner, ändra startsidan till Aftonbladet eller liknande och håll dig uppdaterad jämt!


(Kim hyun joong från SS501, livet blev lite mer värt att leva.)

Ovanligt? Jag har inte kollat klart en enda drama sen sommarlovet och det är ypperligt ovanligt. Nu råkar det vara så tråkigt att dom släpper en eller två avsnitt i veckan och hur mycket jag än önskar att jag kunde spola fram tiden så fungerar det inte riktigt på det viset.

Varför jag inte kollar andra drama som är klara och helt utsläppta? För jag har typ sätt alla som kommit ut dom 10 senaste åren som är värda att se på taiwanesiska och koreanska, dvs att jag får leta alldeles för länge för att mitt tålamod ska räcka. Funderar på att kanske börja kolla en massa anime igen för det börjar bli ganska dött på dramafronten men jag kan ju slösa min tid på bättre sätt än att glo en massa.

Kollar Zhong wu yan på taiwanesiska och Playful kiss på koreanska i dagsläget, ingen superhit någon av dom men det går att fördriva tiden med och det är snygga killar som har huvudrollen. Lätt värt!

Whooop Whooop! Hur vet man när man har sovit tillräckligt? Kanske när man vaknar 1min innan väckarklockan ska ringa, hur som haver så är jag vaken och det är ett nytt trevligt dygn, en ny vecka och en ny måndag att ta sig igenom. Har mycket på min todo-list idag:

Optikern och boka tid
Utvecklingssamtal 11.45
Kolla drama 12.00-13.00
Skola 13.00-16.00
Jobba 17.00-21.00
Plugga teori + drama till jag slocknar.


Innan allt detta så ska jag äta på något, har en "kall cola" som väntar på att få skölja ner mat i min strupe.

Har varit på WEC 03 denna helg, eller jag spenderade några timmar av lördagen där. Var väl tänkt att jag skulle vara där fredag - söndag som vanligt folk men utan biljett kom man ju inte direkt in.. Dessutom kom jag på att "Aha! På söndagar jobbar jag 10h, attans"

Kul var det iaf, övernattade i judo dojon med Emil, Alex, Jimmy och Daniel. Kul var det men det blev inte mycket till sömn, att lägga sig och sova bredvid 4 killar som snarkar är inte det ultimata när man är trött. Tränade en del eftersom vi var i dojon men det blev mest en massa latjande.

För övrigt så har jag blivit tvungen att visa leg när jag åker buss, två gånger på en vecka! Jag vet inte om jag ska börja ta det som en komplimang att jag ser mer mogen ut eller om jag borde känna mig gammal..Hur som helst så är väl asiater i överlag svåra att bestäma ålder på.

RSS 2.0