Längd: 16ep
Språk: Koreanska
Värda skådespelare: Kang ji hwan & Yoo eun hye
Raitings: 9/10

Eun Hye råkar sprida ett rykte om att hon är gift med en väldigt rik man och så snart nyhetsvärlden snappar upp detta börjar problemen komma. Han bestämmer sig för att stämma henne men på vägen dit så går all hat över till mer och mer kärlek. Till slut måste dom reda ut denna röra och alla lögner dom har berättat, kommer dom någonsin kunna vara tillsammans igen eller kommer Ji Hwan att välja sitt ex istället?

Koreanska serier är ju alltid dom bästa, går inte att argumentera emot det. Superbra skådespelare i denna draman, är absolut nöjd med att jag såg den, det enda som var lite jobbigt var att den va lite halvseg i börjar och slutet va inte sådär smörigt lyckigt som jag hade hoppats på.


Rickie vaknar på torsdagen och groggar med fanta

Sällskapar med Mickey Mouse

När han ätit klart tog vi en resa till pappa
Fick mina torsdags-pannkakor trots allt
Busar med Rickie utanför restaurangen




Sorry Jessica men måste bara övertyga alla andra om hur "smart" du är!

Nyvaken och glad! Kom hem igår kväll från släktträff i E-tuna som jag senare ska ladda upp lite bilder på, hade så otroligt roligt och känner mig helt återställd efter att ha fått umgås med alla gulliga kusiner jag har.

Nu är det dags att vakna och dra till jobbet sedan ska jag gruva lite på hur jag ska göra med mammas bil, råkade nämligen få en punktering på vägen hem från jobbet i onsdags då jag hade väldigt bråttom dessutom. Någon som har nå tips? Jag har bokat tid i verkstad men frågan är nu hur jag ska få dit bilen för jag är den sista på jorden ni vill se byta till ett reservdäck, den bilen skulle iaf inte jag sätta mig i!

Sitter på jobbet och läser lite om branding..

Eller åminstone morgon fram tills jag fått i mig några fler koppar kaffe. Igår slutade arbetspasset vid 23:45 istället för 00:00 vilket var väldiiiigt skönt! Jag blev ombedd att köra en av bilarna och slapp åka buss hela vägen hem från Forsmark. Slutade upp med att jag kom hem 00:30 och enligt schema var det ungefär då bussen skulle åka ifrån Forsmark. Skönt att ha körkort kan jag ju definitivt erkänna nu!

Idag ska jag vidare till pappa(Västerås) efter jobbet. Har några minuter att packa och sedan kila ner till tågstationen, åker till farmor(E-tuna) och firar midsommar i år vilket känns jättemysigt.

Lite bilder från förra året när jag va i E-tuna:

Ah Vo sitter oskyldigt och leker tills jag kommer
Melissa som försöker övertyga att hon inte är full..
Lilla Amy och Jag
Rickie och Farmor

Tja, jag är upptagen för tillfället och hinner inte blogga men var vänlig att titta förbi lite senare så ska jag skriva något så fort jag hinner.

Seriöst, undra om jag har tagit mig vatten över huvudet eller inte? Imorgon börjar jag jobba 08:00 och slutar 00:00 dock så ska jag jobba på två olika ställen så måste ta ledigt från ena jobbet för att hinna med det andra. Problemet är att jag redan lovat båda ställena och kan inte backa ur så jag får väl skylla mig själv.

Nu är det hög tid för att sova så jag åtminstone får i mig några timmars sömn och inte ser ut som en "skjuten häst med cancer och kollapsad lunga" räcker med att jag gått omkring en vecka och låtit som en.

Nu är det praktiskt taget bara hostan och snoret som är kvar, känns som om att det ekar i mina lungor för jag hostar så mycket. Det fina i det hela är väl att jag snart har magrutor som en bodybuilder, skönt att spendera den första veckan på jobbet som en sjukling.



Igår var det personal fest på teknikparken och jag kan ju lätt säga att vi var dom med snyggast outfiten!

Nää, usch! Ända sen vädret slog om och det började regna har jag varit konstant förskyld, jag som nästan aldrig blir sjuk (peppar peppar, ta i trä) upplever detta som det mest plågsamaste jag någonsin gått igenom.

Ögonen är röda och svullna, halsen känns som sandpapper och det rinner vatten ur näsan på mig. Helt seriöst hur gör man för att bli frisk ifrån detta? Jag brukar oftast lösa det med sömn men just nu verkar inte ens det hjälpa mig. Att sitta och beklaga mig på bloggen är nog inte heller en lösning men fyfan vad jobbigt det är att vara förskyld och inte riktigt ha feber heller. Man är någonstans mitt emellan allt och lider istället..


.
.
Så börjar jag på PAM på riktigt imorgon! Känns überbra att inte behöva gå till arbetsförmedlingen och trängas på måndag men frågan är, vad är viktiga saker att tänka på när man blir anställd då? Det enda man får höra dom sista veckorna i skolan är att man ska direkt till arbetsförmedlingen men dom som redan har jobb då, vad ska dom göra?

Tydligen hade skolans SYV noll koll så jag vände mig till diverse människor som redan jobbar och mina kära trogna vän Mr.Google! Där mina vänner hittar ni svaren på alla era frågor och om ni inte hittar dom så är det för att ni letar fel, allt finns på google och finns det inte på google så finns det inte alls.


Tack till alla mina kollegor, ni är guld <3


Kön på Söderhielmska tog evigheter och maten var inte heller något att hurra för, tur att man var där med trevligt sällskap som fick allting att bli mycket bättre. Hur kasst ett ställe än är tror jag på att sällskapet kan göra situationen bättre definitivt!

Vi tröttnade ganska snabbt och splittrades ett tag innan vi skulle träffas på interpool, jag la mig och halvsov i Amandas soffa och kan ju säga att jag inte alls var pepp på interpool när vi väl skulle gå. Efter 45 min kändes allting ovärt och jag fick skjuts hem, gick raka vägen till sängen och sedan stöp jag.


Dags för lite vattenkrig idag!

Ska träffa släktingarna imorgon kanske dags att plugga på sin kinesiska..

Hur firar Ida sin första lediga dag på årets längsta ledighet? Jo jag tog en lunch (kl14:30) med Malin nere på stan, kikade på lite kläder och annat intressant som jag ska lägga på önskelistan. Huvudmålet var brännbolls outfit inför tuneringen på måndag, ironiskt nog ska vi vara utklädda till TMNT i skolan och på jobbets brännbolls tunering ska vi ha gröna kläder.

Köpte ett par shorts som jag ska använda på tuneringen och ha nytta i framtiden utav också, kändes meningslöst att köpa ett par shorts som jag bara ska använda en gång. Hur som helst däckade jag i soffan mellan 17 - 22 vilket var vääääldigt dumt, nu ska jag försöka bli trött och vända rätt på dygnet då vi åker till K-holm imorgon när vi vaknat.
VILA 299:-
Kändes som om att årets nya färg är grön!

Nu är det en dag ifrån ledigheter och sedan studenten. Sitter på kontoret nu och ska sedan på möte, sen är det japanska avslutning och till sist ska jag på ett möte 18:00 - 20:00 efter det är det "Fullt ös - medvetslös"

Ikväll är det utgång och imorgon är det en lång bilfärd ner mot K-holm, kommer tillbaka lagomt till studen veckan då det är supa supa supa varje dag. Jag och Tove gjorde en liten snabb uträkning på hur mycket sprit man kan dricka innan man fyller sitt kaloribehov för dagen.

Ett glas rödvin (12%): 108 kcal

Ett glas vitt vin (10%): 107 kcal

En stor stark: 188 kcal

En burk folköl (33 cl): 125 kcal

En flaska cider (33 cl): (4,5%) 215 kcal

6 cl whiskey: 120 kcal

6 cl söt likör (24%): 239 kcal

6 cl brännvin: 120 kcal

6 cl Gin (40%): 120 kcal

6 cl Konjak (40%): 121 kcal

Ett glas drickfärdig hallonsaft: 76 kcal

(listan tagen av aftonbladet)


Så efter 10 st cider (2150kcal) är det väl inte lämpligt att trycka i sig något mer, men glöm inte mina vänner. Ju starkare spriten är desto mindre kalorier så shota enbart hembränt och vodka om ni vill hålla er i form under studenten!

Vad är absolut viktigast när man möter ett slag? Att även om man faller så reser man sig upp igen. Det kanske tar längre tid än vad du tror men så länge du försöker kommer du komma upp på benen igen och slå tillbaka.

Gäller att ta nya tag och inte deppa för länge, hur det än ser ut så blir det inte bättre utav att jag deppar.

Ensam är stark!

RSS 2.0