Nu är den första skolveckan avklarad, dock var det bara 2 dagar men det räcker gott och väl för min del. Första dagen skulle vi göra nå presentation om varför APU är bra och idag fick vi redovisa det vi hade gjort. Tyckte lätt att min grupp gjorde bäst arbete ifrån sig.

Schemat är väl helt okey och inte så helvetiskt som de flesta påstår, jag tycker det är helt okey iallafall. Går hel dag alla dagar utom onsdagar då jag har ledigt förmiddagslektionen, dock kommer den ifyllas med extra matte B ibland eftersom matte B ligger bara på en termin och behöver mer tid än en lektion i veckan men desto bättre för mig, jag är sämst på matte och behöver så mycket extra hjälp jag kan få.

Nästa termins schema verkar helt o hållet underbart! Har inte sett nå så vackert schema nån gång, jag kommer läsa en lektion varje dag + 1h språk i gång i veckan. Lider verkligen inte kan jag ju säga, stortrivs och längtar efter termin 2.

Har dock inte hunnit träffa min nya japanska lärare än men är väldigt skeptiskt över detta, han är svensk, runt 50år och heter Bosse.. Klart jag inte ska vara allt för dömande men jag har lovat mig själv att om han inte vet vad han håller på med så slutar jag dom kurserna omedelbart för jag tänkter inte lära mig japanska från någon som knappt kan det själv, nejtack isf.



God in heaven above
could you stop the time so I can forever be in love


everything I need I have now
this is my one selfish request


stop the time when we're alone together
and let it be this way forever


(I brist på fantasi till rubrik får det bli dagens datum istället)

Har jobbat stenhårt söndag-tisdag på Lilla, har hunnit vara med en massa folk, har fikat på stan och har kollat klart mina serier så frågan är ju hur jag har haft så mycket tid att spendera? Joo, jag HAR offra min sömntid! Sovit runt 4h varje kväll och känner mig fortfarande inte utsliten än. Det lär väl bli skillnad nu när skolan börjar snart och jag måste jobba + skola + träningar. Än så länge är det ju bara jobb + träningar men skolan kommer bli najs! Så ingen panik

Imorgon ska vi tjejer i klassen ut och fika, en liten reunion innan skolstarten i övermorgon. Ser smått fram emot att få träffa alla klasskompisar trots att våran klass är käpprätt åt helvete men ingen skadda skedd än, På fredag bär det förmodligen av till K-holm igen, ska hämta farmor och passa på att busa lite med Miki. Kommer hem på lördag lagomt till crusingen och då blir det fest med massa människor, kommer nog bli skoj.



Jag är fjolligt kär i Kim, det är nästan patetiskt o.O men kan inte hjälpa det!


Har inte skrivit så mycket om vad jag har gjor t på dom senaste dagarna märkte jag, så tänkte att jag kunde göra det nu istället. Var med Sanna och Tove i onsdags, var hemma hos mig och latade ett tag med Sanna innan hon skulle iväg och jag drog ner och mötte Tove på stationen. Vi drog omkring på stan ett tag och möte upp Sanna igen sen så bestämde vi oss för att hyra film.

Dumt val att sätta den med beslut ångest till att välja film, jag stod där helt seriöst i 1h och gick igenom alla filmer dom har som är värda att se men inte då, klart jag inte kan bestämma mig fast jag kollat som en idiot så till slut går jag fram till nån random hylla och läste på baksida av "I taket lyser stjärnorna" Blev den vi hyrde, men ingen av oss hade legg så var bara att gå hem till mig och hämta leget sen tillbaka. Förutom det glömde jag min cykel  (mammas cykel) på vägen hem när vi skulle hämta leget och när vi hade hyrt filmen och skulle hem för sista gången så glömde jag cykeln igen så det var bara att vända. Känns som att jag börjar bli senil..

I torsdags var det min första judoträning, var faktiskt helt okey! Träffade många ansikten man inte gjort under sommaren och barnen har ju vuxit som ogräs wtf?! Vad får dom för mat? Hur kul är det om man har judoelever på 10år som är längre än mig? Då tänker någon säkert " det är inte svårt att vara längre än dig" men jag är åtminstonde 162cm och lång för att vara asiat men dom dära barnen är nog muterade!

Igår tog jag det lugnt, satt och kollade HK-drama (burning flame|||) och en taiwanesisk drama (fated to love you) medans jag hjälpte till att tvätta kläder, va ut en sväng till judon för att få lite frisk luft med. Något riktigt jobbigt är att min batteriladdar glappar! Det är sjukt störande och jag måste byta den så snart skolan börjar. Det positiva är nog att min nya klädgarderob är sååååå snygg och mina kläder får precis plats i den, då menar jag dock bara vardagskläder. Sovkläder och underkläder + finkläder ligger fortfarande utspritt i huset men jag har åtminstonde koll på kläderna jag använder oftast!

Längtar tillbaka till gnosjö ffs <3


Nu när man har pluggat ett år på gymnasiet så tycker alla andra i ens omgivning att det är dags att tänka på nästa steg, alltså vad man ska göra efter gymnasiet. Jag har absolut ingen aning alls, inte en susning om vad jag vill göra men jag vill inte vara fast kvar i Gävle, Det är liksom det enda jag är riktigt säker på, att jag vill flytta härifrån, dock är min mor inte lika förtjust i den ideén. Hon tycker jag ska bo kvar hemma, men om det jag vill studera inte finns i gävle då? Har vi även pratat om, eller jag har försökt övertala henne att jag ska typ jobba ett år efter gymnasiet. Jobba, slappa vad som helst förutom att studera, börjar bli trött på pluggandet och det är ingen vits att fortsätta om jag är helt slut efter 3:an ju.

Hon tycker iaf inte att jag ska ta ett år ledigt, hon är rädd för att jag inte kommer att fortsätta plugga när jag väl börjat jobba. Men även om jag inte fortsätter att plugga efter att jag har börjat jobba är det ju mitt val, för vi pluggar väl för att få bättre jobb om jag har rätt? Så om jag redan har hittat jobbet jag vill ha, vad är då vitsen med att jag ska fortsätta studera? Ingen av  dessa frågor kan hon ge mig svar på, hon envisas bara med att antingen pluggar jag eller så bor jag hemma.

Om någon säger till dig att trappan som du måste gå uppför är gammal och håller på att gå sönder, vad gör du då? Sturntar du i att gå upp för trappan bara för att någon har sagt det? Det som måste göras måste göras oavsett vad, spelar det någon roll vad en annan säger då? Så jag menar vad man än väljer så har man valt iaf och om man väljer fel får man ta itu med det senare.

Det görs misstag och man borde inte vara rädd för att göra fel, för himmlen har inte ramlat ner än och det är bara att ställa sig upp och börja om igen om man gör fel. Som när man va liten och skulle lära sig gå, hur många gånger man än ramla så lärde man sig till slut att gå. Eller som när man lärde sig att cykla, hur många gånger du än ramla så fortsatt du tills du kunde. Jag tror att ju äldre man blir ju räddare blir man för att göra fel och man glömmer lätt att även om man gör fel så är det bara att ställa sig upp igen.



Måste till slut ladda upp en bild för jag inte har gjort det på länge, he's name is kim <3


Hemma i Gävle igen då, har jobbat sen jag kom hem och så kommer det fortsätta vara även när skolan börjar igen. Har även blivit frågad om jag vill jobba på frasses men jag funderar fortfarande för 2 jobb + skola + judo träningar är lite väl för mycket för mig med.

Igår var jag i valbo och storhandlade med mamma och Milla, det blev en ny säng så byebye 90 och hej 180. Fixade nya gardiner och äntligen en klädgarderob men jag kommer fan inte orka måla om mitt rum så jag får väl stå ut några år till. Köpte också en kofta och en långtröja, ofc är båda gråa. Det tog hårt på plånboken men är bra värt det för jag lär ju kunna använda allt när jag flyttar hemifrån.

Imorgon kommer Sanna tidigt hit och ska väcka mig och lite senare ska vi ut och möta tove på tågstation, får se vad vi hittar på för bus. Finns ändå inte så mycket att göra i Gävle, menar bio, bad och bowling är typ det enda och om man är en fattig människa som inte vill slösa pengar så blir det oftast budget snacks + film. Wtf kan man göra, ska nog försöka lura dom ut på lite basket, om jag själv ens orkar.

JÄVLA SJ FÖR ATT SÄLJA SÅ DYRA TÅGBILJETTER DÅ!!
BRUKAR ÅKA FÖR FUCKING 270KR BÅDE JAG OCH BROSAN, NU MÅSTE VI HOSTA FRAM 400KR OCH VI MÅSTE STANNA I STHLM 1H 30MIN FÖR ATT VÄNTA PÅ NÄSTA TÅG, OM DET ENS ÄR TÅG. DET KOMMER FÖRMODLIGEN BLI BUSS, HATAR SJ!! :@

Åkte till K-holm i torsdag och jag körde hela vägen från uppsala till K-holm! Awesomeness is me sen fick miki köra från K-holm till jönköping och därefter så körde mamma till gnosjö, hon gjorde den minsta insatsen pfft.. Har haft släktträff här i gnosjö och firade mormors födelsedag, hon fyllde 74år och lär bli äldre hehe. Vi var nästan hela släkten här, fattades bara 3 av alla kusinerna och vi är liksom 18st så vi var inte långt ifrån målet iaf. Har varit här i 5 dagar och ska åka vidare till K-holm igen innan jag o bror drar vidare till e-tuna.

Har haft det hur kul som helst badat flera gånger och doppade huvudet för första gången i år, vattnet var dock hur vidrigt som helst. Spelade vattenfall och 1-100, några nya ölspel jag har lärt mig, är asroliga! Nu spelar vi piano och försöker bygga upp våra kunskaper dock är Nancy ganska grymt överlägsen för hon har liksom spelat i 6-7år.

Väntar på att min moster ska komma hem så vi ska ha en sista gemensam måltid tillsammans innan vi åker, dock åkte nästan alla i söndags men så blir det när man jobbar. Jag var smart nog att ta ledigt så man slipper åka hem så tidigt, tycker synd om alla som måste jobba för jag har ledigt mwahahah! men klart jag måste njuta utav min ledighet och inte bara känna medlidande till andra. Längtar efter släktingarna i e-tuna just nu och hinner bara vara där i 3 dagar, ska hem på lördag för att jobba på söndag.

Skolan börjar snart med men ska nog börja spela lite basket innan dess, så om det är nån som vill spela basket sen när jag kommer hem, feel free to call!

Yeah, har fått en veckas ledighet nu! Ska åka iväg på fredag morgon, skulle egentligen ha åkt redan i onsdags men blev massvis med saker så kunde inte. Ska åka ner till Katrineholm först och sen bär det vidare till Gnosjö på fet släktträff!

Igår lunchade jag med Mamma och Lilly på nå mexicanskt ställe, det var iaf tacos buffe och en massa andra rätter men glasen man fick dricka i va ju sjuuuukt små. Eftersom det ingick dricka i lunchpriset förmodar jag att dom försöker snåla genom att ge dom minsta glasen man kan hitta, alltså dom var mindre än barn glasen på lilla! typ hälften av mc donalds minsta läsk, fyy! Gott var det inte heller, var inte bra på något sätt förutom att man blev mätt. Man har lite högre krav än att bli mätt om man är ute och äter, iaf jag. Jag tycker maten ska se bra ut och smaka bra inte att man bara lägger det i käften för att tugga och räkna timmarna till nästa måltid, då kan man lika gärna äta papper ju.

Sprang omkring på stan ett tag, gjorde ärenden kan man kalla det för. Gick omkring och pricka av listan utav saker-jag-ska-köpa-till-miki hahah, Katrineholm är sån fattig stad att dom inte ens har H&M eller gina! Fixade grejerna, mötte sanna som cyklade UT från mårtsbo för min skull. Gick till frasses och satt där i ungefär 2h, pratade med en som jobbar där. Blev bjuden på glass o pommes, känner sig bra tjock med!

Gick hem och lämnade grejerna sen tog vi cyklarna ut och mötte en massa andra folk. Vi satt 8 pers i kvarparken och med en gitarr så klart! Alla killar kunde sjunga vilket var lite kul faktiskt, blev marcus och gustav som spelade på gitarren eftersom dom faktiskt spelade/spelar i band så var dom grymmers. Wigge och emil satt o sjöng med ist och vi tjejer typ låg o njöt i solen, va dock inte mycket sol vid 21.00 tiden men jag var glad för myggen o insekterna och allt annat krypande skit stack därifrån då. Hade väldigt kul iaf så tack för det :)

När jag kom hem med sanna senare så slog vi på en filn, blev mulan för hon är sååå cool! Såg både mulan 1&2 men höll på att somna hela tiden. Nu ligger sanna och sover i mitt rum, ska vakna snart för att äta o göra oss i ordning. Ska till läkerol arena där det är sommar yra och kolla in läget. Imorgon bär det av och jag har inte packat än hehe ..

Usch, jag tycker inte om att övningsköra. Förstår inte vad alla finner så roligt i det, man sitter i en bil och får ont i benen av att kopla o gasa o bromsa och visst det är helt okey att köra men det är aptråkigt att övningsköra i 1h varje dag. Missta mig inte nu och tro liksom att jag är helt kass på att köra och därför jag inte tycker om det, snarare tvärtom. Jag kan köra och jag kör bra men jag tycker ändå inte om det, det är segt och min handledare(mamma) är sjuuukt jobbig. Skulle precis ut och köra nu innan jobbet så bara för att dra ut på tiden går jag in på toan och gör allt möjligt, sätter i linserna, borstar håret, filar naglarna, noppar ögonbrynen allt möjligt för att dra ut tiden så jag slipper övningsköra så länge sen när jag kommer ut o kollar på soffan så ligger mamma och sover! Haha hon har somnat medans hon väntat på mig och nu är klockan 16.30 så vi hinner inte övningsköra, snacka om lycklig jag känner mig. Klart jag inte kan väcka min mamma som sover..

Ska jobba några dagar till nu sen på torsdag åker jag till släktingarna i Sthlm! Efter det åker vi och dom från Sthlm till Katrineholm och möter ännu flera släktingar för att sedan åka till gnosjö och träffa ännu yttliggare flera släktingar. Vi kommer ha en stor släktträff på mammas sida av släkten och fira mormors födelsedag i Gnosjö. Det kommer bli bra kul och jag kommer äntligen få njuta lite av sommarlovet! Sen ska jag förbi Eskilstuna på vägen hem och hälsa på pappas sida av släkten för att sedan komma hem till Gävle och leka med alla kompisar jag inte hunnit med!


Ska under denna tid innan skolan börjar (27 augusti) hinna med att ta bort alla tapeter i mitt rum, måla om och köpa en garderob i mitt lilla rum. Alla som vill hjälpa och dra bort tapeter + måla om mitt rum, säg till så ska det nog gå att fixa, kan behöva extra hjälpande händer ^^




Could you hold me?
hold me for a while
 

till my eyes are dry
and I cannot cry


in your embrace
I feel safe



Finns en otroligt rolig människa som jag inte vet namnet på men han kallas för laxhuvud nu för tiden och han kom förbi lilla igår när jag jobbade, stackars kille! Jag och hans tjej stod och gjorde narr av honom och dissade honom fast jag inte ens känner honom. Ett misstag räcker och men får lida bra länge, han kom till lilla för någon månad sedan och sa "jag har laxhuvuden till lilly" jag bad honom gå in till chefen och prata med honom eftersom lilly inte va där, så gick han fram till chefen med laxhuvudena, gav påsen till honom och sa " det är laxhuvud till lilly" min chef frågade "vad heter du" killen svarar "laxhuvud!". Han hörde fel, han trodde chefen sa vad är det? och bara därför kallas han för laxhuvud utav alla på lilla.

Idag jobbade jag 11h, snacka om trött man kände sig sen när man kom hem. Hände en hel del roligt på jobbet men jag har glömt bort allt nästan, kom ihåg att vi hade ett par kvällgäster som var otroligt trevliga, runt 30års åldern och lyssnade på aqua! Höll på att garva ihjäl mig när jag stod o tjuvlyssna lite halvt. Så kom dom på mig när jag stod och skratta åt dom och bad mig sätta mig hos dom och hjälpa dom att dissa denna stackars kille som älskade aqua.

Kul med människor som fyller livet med skratt lite här o var, tror inte alla uppskattar det tillräckligt men det är ju dom små sakerna som gör störst skillnad sägs det, till en viss del tror jag på det. Menar, dagen blir helt enkelt mycket bättre om man skrattar lite då och då och inte lika jobbig att ta sig igenom det är väl dom små sakerna som gör skillnad vardagligen, sen om man vinner 1miljon på lotto så är det självklart att det inte var någon småsak som förgyllde din dag.

Strax så ska jag sova för att sedan vakna och övningsköra med mor och sen gå ner på stan och förbruka lite av min lön. LOL på att jag har shopping förbud, min mor verkar ha glömt det ganska stenhårt. Hon undrar varför jag inte har köpt något på sistonde osv. måste ständigt påminna henne om vad jag har köpt och när, tror hon börjar bli lite senil (no offense) men hon närmar sig 40 snart ju. Det är en fördel för mig iaf! Jag kan shoppa hur mycket som helst, fast klart jag har mina egna gränser. Har inte jobbat hela sommaren för att bränna det på kläder, ska spara en hel del med.

(har inte hunnit ladda upp nå nya bilder än, orkar inte .__. )


RSS 2.0