Var på thaifest igår med Olle, tänkte berätta mer om det när jag får bilderna av Olle ist. Nu ska jag pyssla lite med "skarpt projekt" fixar hemsida åt Lilla Saigon (där jag jobbar) men börjar snart bli dags för att dra till jobbet. Ska jobba 9h idag, är inte direkt sugen kan jag ju säga. Trött som sten och lat som .. som mig.

Är lite glad för igår när jag kom hem berättade mamma att min chef har givit mig en skrivare! Den skriver bara svart/vitt men den är nästan helt ny och superbra, fatta att jag fick den gratis med! Tror hon kommer ösa mig med gåvor hädan efter. Jag jobbar fan extra som en gnu, jobbar övertid och hjälper henne med all grafisk layout för Lilla Saigon ju.

För övrigt så är det snart jullov!! Kommer ha en jävla massa i skolan nu dom sista veckorna, så ligger och pluggar varje kväll + morgon.

KAT-metoden, kontration avspänning töj 30-60sek !!!


Vakna pigg? Aldrig, Idag kom jag försent till skolan. Hade matte första lektionen och förstod noll av vad dom hade gått igenom, det blir så. Om man missar endast en lektion i våran matte B kurs så hamnar man sjukt efter eftersom vi har 3h pass så bara man missar en genomgång är det ju nästan kört om man inte tar ikapp den.

Förutom det så suger det för jag har sån jävla ****-verk! Önskar det fanns botemedel mot det. Eller att killar led av det, då skulle jag ha haft lite skadeglädje at least. Förstår inte varför det ska vara så nödvändigt att ha ont, varför man har det förstår jag väl. Men det är ju något sjukt onödigt att man ska ha så ont att man inte kan röra sig på 1 vecka ungefär.

Något lite mindre kul är att idag när jag och mor var iväg till ÖB så hittade vi saffran för 20kr, alltså 1g för 40kr!! Jag hade kunnat sparat in 20kr om jag visste det iförrgår så därför delar jag med mig så ni slipper gråta ögonen ur er för det är så dyrt. Förstå att saffran kostar 40 000kr / kg på ÖB.. Vill inte ens räkna ut kilo priset på willys, det borde vara äckligt mkt mera. Så det kommer med mycket hög trolighet bli en omgång till av lussekatter!

Nu ska jag göra mig i ordning och springa till jobbet så jag inte kommer försent, chefen bad mig jobba extra idag för det är en bokning på 20pers + alla dom vanliga. Kommer få jobba arlset av mig ikväll.

                       
Toves skithög som rann över  Dom som är riktiga skithögar är mina, tove har bara diarrehögar



MästerbagarN

Nu baker jag och Tove lussekatter!
Vid 20.30 fick vi en sjuksmart idé; vi bakar lussekatter! Så vi gick iväg till willys för att köpa ingredienser, SAFFRAN ÄR SVINDYRT!! För ynka 0,5g kostar det 30kr! Det blir ju otroligt smaklöst om man inte har minst 2 paket så köpte saffran 1g för 60kr.

Dom lovade mellan 30-35 bullar.. vi fick fram 22st och dom smakade knappt saffran men jävligt goda blev dom iaf! och jävligt kul var det, bilder kommer upp senare. Ska sova nu och vakna pigg inför skolan imorgon.

Min mindre roliga men ändå otroligt komiska dag började med att jag sprang ut till bussen imorse, tyvärr så verkar jag inte hinna med den. Men den så otroligt snälla busschaffören väntade på mig(lycklig) fortsätte min spännande dag mot skolan för ännu en rolig måndag. Hade engelska och fick göra samma uppgifter som förra lektionen, medans dom andra hade genomgång av texten.. jag fick 3h att arbeta med texten och dom andra har ungefär 12h på lektions tid att arbeta med den + att läraren gick igenom den och översatta den praktiskt taget på svenska åt dom.

Ska inte klaga för jag hade det slappt under den lektionen och uppgifterna jag gjorde behövs inte lämnas in. Nästa lektion var Projekt och Företagande, finns det något ämne jag hyser en sådant förakt mot som detta kan jag lova att jag hoppar av kursen. Jag var tvungen att gå på obligatorisk matte B under lektionerna och dom andra hade genomgång utav vad som kommer på provet. Dock säger läraren att det är okej att jag går iväg på andra lektioner men han tänker inte på att jag missar en jävla massa och absolut inte kommer få en chans till högre betyg. Kul där, så jag bestämde mig för att hämnas lite halvt. Kände mig otroligt hämndlysten av någon anledning.. Iaf så började jag prata och skrika över hela klassrummet med alla, ropade på läraren och bad honom definera varannan fråga och mer eller mindre bete mig efterblivet.

Om någon av hans kära kollegor läser detta hoppas jag dom kan hälsa honom att planera bättre i fortsättningen!!!


Sitter och tröstäter på mina små bakverk jag fick av chefen igår, något som piggar upp en iaf!


Idag har jag varit och kollat på lite alla möjliga julklappar, när man har stor släkt är det viktigt att vara ut i tid! Har antligen städat mitt rum riktigt fint så är väldigt stolt över mig själv. Märkte att min mor har ett skruvat komplex för rosa rosor, mina tapeter som hon valde när jag var 7år är vita med rosa rosor och jag har gnällt över dom hur länge som helt. Klarar knappt av att kolla på mina väggar och nu när jag kollar på min säng så är det rosa rosor på sänglakanen med!! Det är nästan exakt samma mönster som på väggarna så det ser ut som väggarna har laggt sig över min säng. Får väl acceptera det eftersom jag inte betalar men så alla vet hädan efter tycker jag inte om rosa rosor!

Efter att ha klagat för mamma lite mer om hennes "ros komplex" lagade jag mat, eftersom bror min inte är hemma tänkte jag vara en duktig flicka och laga mat till mamma, dock hade vi noll ingredienser hemma så fick bli lite av varje grej i maträtten.


Wokade äggnudlar med grönsaker och sidfläsk + chilisås! Gott!!

Riktigt klantig känner jag mig nu, skulle blåsa ut ett stearin ljus. Ni vet ett tjockt sådant ljus som kan stå och brinna i år. Iaf så misslyckades jag förstå gången jag blåste och då tar man ju i nästa gång man blåser men tydligen räckte inte det. Så tredje gången när jag ska blåsa så är ansiktet 1cm ifrån och jag andas in så mkt luft som möjligt, det bara skvätter stearin överallt!! Fick i hela ansiktet, över hela bordet och på spegeln. Snacka om jobbigt läge, tur att stearinet inte va brännande vaarmt, fan o gå omkring med bränfläckar över hela ansiktet, nejtack!

Nog om det, idag var jag riktigt stolt över min skolinsats! (NOT) Första lektionen var vi klar med filmen som sagt men hade inte mycket mer att göra, kände inte att jag hade ork heller. Andra lektioner skulle vi göra någonform av skyltar, kommer inte ihåg vad det hette men man skulle kunna se vad man menade bara man kolla på skylten här är mina otroligt ambisösa skyltar:

                              

Sitter i skolan nu och har tråååååkigt!! Gör ingeting för våran grupp är så grym att vi redan är klar med våran film. Vi skulle göra en egen version av bockarna bruse och detta var det bästa vi kom på. Tänk nu att det är den första filmen vi har gjort så klaga inte över kvalitén, jag som har filmat. ;D



De tre handikappade systrarna och den elaka vaktmästaren by tomtenproduction

Tjatja bloggen! OMG du ska bara veta vad jag har gjort, vetu vetu! Alltså gud så hemskt, igår på kväll blev mamma jättehungrig och det var jättesent så när klockan var två på kvällen åkte vi till max och köpte hemburgare hihi ^^

Näe, det där va inte riktigt min stil kände jag.. Tänkte försöka skriva ett helt blogginlägg sådär men klarar inte av det. Har inte bloggat på ett tag som vanligt men är så damn upptagen med skolskit och jobbet, har tom tagit ledigt för jag har så mycket skolarbete så applåder till mig för den. Har aldrig tagit ledigt när chefen bett mig jobba men jag känner att jag verkligen borde prioritera skolan före mina shoppingberonde behov.

Trots att jag har köpt allt mellan himmel och jord och man faktiskt kan tro att jag snart har allt så har jag lyckas göra en riktigt fin önskelista i år


Börjar bli riktigt kär i rött men blått går faktiskt lika bra om någon tänkte köpa till mig, mammas kille ska till kina imorgon så skickade med honom denna önskelista. Hoppas han kommer hem med något till mig, fast vad som är riktigt fail är att han kommer till sverige den 23december på kvällen och jag åker till e-tuna den 23 december på morgonen. Skulle kunna vänta på honom men palla åka tåg under julafton till e-tuna, snacka om pissdyra tågpriser med.

Nu ska jag glo lite film och äta en långsam frukost börjar inte förrens 12.45 idag vilket jag är jävligt glad över. Måste hinna göra lite mer skolarbete innan jag drar till skolan med.



Så härlig låt <3


Håller på att plugga arslet av mig idag, har gjort ett fint schema över vad jag har för skolsysslor fram till jul. Observera att jag bara skrivit upp läxor än så länge och förmodligen, eller ytterst troligt kommer det bli mycket mycket mera!

Träningsprogrammet
v47
v48
v49

Måndag - Matte läxa 12,13,16,17 v47
Måndag - Engelska "theme future" v47
Onsdag - Läsa klart novellerna i svenska v47
Onsdag - Japanska v47

Onsdag - Japanska v48
Onsdag - filmkväll på JB 18.00 v48 (tror jag)
Fredag - Idrotts uppgift rörlighet v48

Måndag - projekt och företagande prov v49
Onsdag - sandviken på mediakommunikation 3/12 v49
Onsdag - japanska v49
Fredag - matte läxa v 49
Fredag - matte prov v49

Torsdag - nationella matte v50

Klagar som fan till allihoppa hela tiden men sanningen är ju den att det verkligen är hur mycket som helst!!


Lagade mat med morsans kille häromdagen, tur att han är kock och inte jag ^^



Mapo tofu á la our style ;D

Så jävla gott med mat, synd bara att jag tänker på mat istället för att plugga. ILLA


Yeah, detta är mitt 150:de inlägg! Bara därför tänkte jag berätta en hemlighet.. woooh..  Nu ska ni alla få veta hemligheten om varför jag skapade min blogg, det var faktiskt pga en viss person.

Min otroligt eländiga bror jag bråkar med dag ut och dag in, jag blev så förbannad på honom en dag så jag tänkte att jag skulle skriva ner alla gånger han bråkar med mig för han säger jämt: Ah, när sa jag det? eller ; Ah, när gjorde jag det? Så om jag hade skrivit ner alla gånger vi bråkat hade jag kunnat använt det mot honom vid senare tillfällen. Dock när man börjar återfå sitt förnuft så förstår man att det är en sjukt barnslig grej och vi hade bara bråkat mer troligtvis så därför fick det bli en blogg om "mig och allt angående mig"

Klart jag blir förbannad av fler grejer än bara min bror, men det är ju lika viktigt att skriva ner saker man blir glad av för det är väl onödigt att bara komma ihåg det man blev olycklig av? Därav min text jag har vid namnet "moments pass away memories last forever" Även om jag inte kommer glömma mina minnen helt kommer dom flesta flagna bort med åren så om jag skriver ner dom har jag något att blicka tillbaka till.

Vad jag inte har tänkt på som slog mig härom dagen är att vem som helst kan läsa min blogg, absolut vem som helst och vissa saker är inte menade att andra ska läsa anser jag, det sista jag skulle vilja är väl att min mamma läste min blogg dagligen men jag känner inte behov av att lösenordskydda min blogg. Fast när min lärare läste upp delar av min blogg för mig och berättade om halva mitt liv av det jag skrev i bloggen så började det bli riktigt läskigt. Han kan mycket väl läsa detta inlägg med men han vet väl om att jag tycker att det är creapy med lärare som läser elevers bloggar. Men jag tänker inte sluta bara för det dock funderar jag på att byta bloggnamn och bli lite mer anonym men vi får väl se.

Ska träna mina små buselever idag, var ett tag sen sist men nu jävlar ;D


I fredagskväll vid 19.30 ringde min fina mobil *ring ring* och personen på andra sidan säger : Ska du med till e-tuna? Vi åker om 1h! Jag kastar mig över min väska och slängde ner allt nödvändigt och onödigt, duschar och gör mig klar så fort jag bara orkar.

Kommer fram kl00.00 och mår as illa, huvudverk som en jude men det stoppar inte mig! Är hemma hos pappa ett tag och pratar, fick nyheten att jag ska bli storasyster again, yeah! Jag hinner nästan bli 18 och får ett litet syskon men det ska bli kul så är pepp på att få träffa mitt syskon i april någon gång.

Efter den goda nyheten drar jag över till Kim, har inte garvat så mycket på aslänge och mådde asbra! Kim som inte druckit på några år drog i sig nästan en hel vinare och blev stupfull, slutade med att vi käkade chips från golvet och spillde ut dricka i hela huset. Somnade gott den kvällen och blev väckt av mina små söta kusiner på morgonen, även om man somnar vid 3 och blir väckt vid 8 så tar man inte illa upp om det är små söta kusiner som mina.

Dagen efter skulle jag egentligen följa med bror till hans tävling men orkade inte riktigt det så drog ner på stan med Kim istället. Letade efter en vinterjacka men hittar inget, varken i e-tuna eller i gävle. Helt dött överallt ju..

Söndags jobbade jag hela dagen *wiho1* trött som fan men who cares? Glodde film till 2 innan jag somna och vaknade vid 7.30 för det är ju måndag när man vaknar och på måndagar är det skola! Gjorde inget alls under lektionen och tror min lärare blev grymt besviken men fick inte in det som stod och pallade verkligen inte engelska på måndag morgon.

Som en trevlig fortsättning på dagen så fick jag reda på att min ordnarie lektion byts ut till matte B *wiho2* satt 3h och förstod nada! Har försökt göra hemuppgifterna med men kom inte direkt så långt .. Nu ska jag dö i min säng och bli pepp inför imorgon, som jag inte har någon som helst aning om vad som kommer hända förutom att jag ska jobba *wiho3*

ILLA!
Hela min familj har försvunnit!! Jag är ensam och mår seriöst inte bra, eller dom har inte riktigt försvunnit. Bror är på träning och mor är ute någonstans men poängen är att dom har lämnat mig ensam hemma och jag fungerar inte bra ensam. Jag hatar att vara ensam, det måste nog vara det värsta jag vet om jag ska vara helt ärligt. Jag är en människa som behöver ständig övervakning, nejdå men jag vill alltid veta att det finns någon vid mig.

Hatar känslan av att vara ensam hemma i huset och det finns ingen i närheten, visst i ungefär 5 min är det skönt men efter det så pallar jag inte mer. Även om jag har musik, tv:n, datorn, mobilen och allt annat tekniskt men kan tänka sig så ersätter det inte en männsklig människas närvo.

tänk om man hade imagine friends förstå vad mycket lättare det skulle vara då, att aldrig vara ensam förutom när man själv bestämmer sig för det. Inget jag skulle tacka nej till om inte folk ansåg att man va psykist störd fast om jag bara ber min "vänner" att komma fram när jag är ensam så är det ingen annan som får veta.. hmm hmm..

Nej jag har inga låtsas vänner. Får se till att någon av mina riktiga kommer hit eller så ringer jag mamsen och ber henne komma hem, jag har massvis med läxor och sånt jag måste göra och borde koncentrera mig på det istället för hur ensam jag är.

Fyfan!! Jag har beräknade timmar att läsa ut svenska boken. Tänker inte sitta hemma hela lördagen för att läsa den jävla boken och om jag väljer att läsa den idag så missar jag träningen istället.. Hugget som stucket ffs.

Det är iofs bara 200ssidor kvar men det är typ 8punkt i skrift och hur ointressant som helst. Av något skäl tycker jag att alla obligatoriska böcker är så extremt dåliga, kanske av det enkla skälet att jag inte själv fick välja eller kanske för att den verkligen är dålig? Hur som helst så suger obligatoriska läsböcker och jag behöver läsa ut den innan veckan tar slut.

Någon som kan trycka in informationen och faktan av det som händer i boken i mitt huvud så jag slipper läsa den? Näe tänkte väl det..

Näe nu får det vara nog! På riktigt, jag blir ju helt jävla mållös! Kan inte bara stå och gapa och inte göra något åt det längre, jag måste bli NYTTIG!!

Har bara ätit skit i 3 veckor och går upp och ner i vikt som en jävla jojo vilket inte är bra, inte nog med det trycker jag i mig en massa sötsaker som kommer förstöra mig snart. Eftersom min kära far har diabetes ligger jag i grym riskzon känns det som.

Var ute på stan med Olle idag, klart vi fikade med. Bra start på min nyttighet där.. Dock tog jag bara en dricka och inte nå kaka/paj, så det är väl en början på en start. Man kan ju inte sluta tvärt utan man måste ju trampa ner på det sakta men säkert, känns som om att jag pratar om nån teori "hur man ska sluta röka" eller nå men det är ju fan samma skit. Ett jävla beroende!

Nu till något lite roligare att berätta om! Dom håller på att bygga en bar på lilla(där jag jobbar) just nu för vi har fått alkoholstillstånd, jag kommer bli bartender/servitris på heltid snart. Hoppas jag får behålla min dricks själv annars börjar jag gråta ffs, bara jag som jobbar på kväll så jag ska nog kräva att jag ska ha den. Chefen lovade att han skulle lära mig blanda drinkar och det är något att se framemot, längtar tills man är över 18 och har lite mer tillgång till saker och ting. Jag är under 18 och får inte ta betalt för alkohol men jag får blanda, jag får servera och jag får ta emot dricks.

det ser ju gott ut at least x')


En taggad Ida + en taggad Tove + en massa snabbnudlar som blev ännu mera senare


papa x'D (intern-skämt)   +  "Gänget" hahah sjukt roliga människor <3 + mumsig frukost,middag, lunch!
Hahah, maten bestod av kakor, juice, nachos, salsa, fiskbullar, prinsesstårta, soppa och nudlar ofc!

Förstå vad min mage mådde dåligt utav denna helg, gått ner i vikt som fan så får vara lite glad över det iaf. Det var en sjukt härlig helg och taggar på nästa konvent, har redan köpt biljetter till uppcon!!


Ingen aning om vilken dag som är halloween, men när den väl är eller om den redan varit så önskar jag alla en happy halloween!! Jag ska snart iväg med tove och spöka i skolan men nu håller jag på och packar. Kläder, hårspray, filt och mat! Det räcker bra för en dag det, tandborsten är overrated men jag tar med den iaf.

Har handlat snabbnudlar så ska leva på det dagarna framöver, kommer bli en ovarieradkost som fan men skitsamma för det är gott!

Hann inte publicera det första inlägget innan jag drog så jag skriver detta som en followup. Konventet var helt okey! Träffade många nya människor och hade roligt, synd att det ska kosta pengar bara. Är en fattig student och pengar är inte bara till för att slösas *host*.

Nu ska jag sova för att jobba ännu mera imorgon, men bilder och sånt från konventet kommer upp senare i veckan, god natt och sov gott folk :D

RSS 2.0