Som alla har märkt är jag grym på att göra listor över saker jag vill ha, speciellt kläder och nu som lite omväxling har jag handlat för att beta av denna lista, som även har byggt på sig sen förra gången också

Svarta jeans 400kr [ ]
Cheap Monday 400kr [ ]
Bikini överdel 100kr [x]
T-shirts 100kr [ ]
Linnen i olika färger 200kr [x]
Hood Tröja 200kr [ ]
Tunika 100-130kr [ ]
Cardingan 100-200kr [ ]
Jeans 400kr [x]

Och ungefär detta gick min första lön på, men även på en livmodershalscancerspruta som kostar apa!! Jävla vactination kostar 1000kr för första sprutan och sen 200kr för läkaren ska fixa det, men sörjer lite inombords att jag inte kan förbruka mer av min lön. Nu ska jag kliva upp ur sängen och sola lite innan jobbet tror jag faktiskt, vädret har vaarit helt underbart denna helg och då blir man på bra humör iaf!




gammal bild men hon är ju glad! ;D enjoy


Käpprätt åt helvete!
så nu tänkte jag förklara min dag, min otroliga onödiga asjobbiga onsdag!
Vaknar kl 7 som vanligt, somnade sent och anledning kommer jag inte ihåg just nu men jag va bra trött på morgonen och var inte direkt pigg på att dra till skolan men var tvungen för radioprogrammet som hade deadline idag(igår om man kollar klockan nu) 23.59 skulle bli klar. Kommer till skolan och så sätter jag o mina gruppmedlemmar ner och ska klippa in ljud tror vi, men tydligen inte för intervjun var inte färdig klippt, så vi inser att vi ligger långt efter i schemat och får jobba arslet av oss under lektionen för att hinna, vilket vi gör knappt. Så vi satt 3h och klippte en intervju på 16min, sen så var det bara att klippa in övrigt ljud för att detta skulle bli klart och vi skulle kunna lämna in det, inge större tanke på det iaf.

Så bar det av till h-by, hade idrott på efter middagen och vi skulle orientera i skogen. Jag sprang omkring som "gud vete vad" med Anden iaf och letade kontroller, vi hittade dom 4 första snabbt faktiskt sen gick det åt helvete när vi letade eftet den 5 kontrollen. Väl när vi yrrat runt o letat i säkert 30min inser vi att vi har letat efter fel kontroll och vi ska inte ha denna som vi har letat efter, sugit värre går vi vidare och försöker hitta nästa, vi går vilse och börjar inse att springa omkring på måfå inte är kul längre, så efter 1h 40min springandes är vi tillbaka med 4(5)/7 vilket inte är så bra.. sen så var inte vädret det mysigaste, det regnade två gånger och vinden var inte vänlig. Iaf så måste vi göra ett skriftligt prov när vi är framme, och då som en skänk från ovan börjar det regna vilket resulterar med att jag kladdade ner svaren på pappret fort som fan och sen drog hem.

Hemma trött som fan, tunga ben drar jag mig ner till jobbet, skulle jobba 17-22 och såg inte fram emot det. Sliten, stressad och trött kommer jag hem och inser att vi har missat en sak i vårat radioprogram. Så vad har man för val? Jag meddelar dom andra, träffar Natta kl 22.30 ungefär och ska göra klart skitet som ska in kl 23.59. När vi väl sitter där så går det inte att spela upp intervjun. Detta innebär stora problem och vi är asstressade, hinner inte klippa in intervjun men vi försöker rätta till det så gott det går, när vi väl ändå håller på frågar jag;
- När går nästa buss?
- Ska kolla, du .. Det går inga fler bussar idag..
Så jag blev lite mer stressad för jag kunde inte ta mig hem.. Men eftersom jag är hemma nu så förklarar det att jag kom hem iaf, mamma min kom och hämtade mig och för första gången i mitt liv övningskörde jag ute i trafiken från bomhus hem till söder och under dessa omständigheter fattar jag inte hur jag klarade av det men inga motorstopp, inget fel alls! Felfri körning hela vägen hem!!

Nu är klockan 01.30 ..

Jag ska vara i skolan kl08.00 för vi måste göra IT-stöd åt våran presentation innan lektionen börjar vilket betyder lite sömn ännu en natt till och en ännu mer sliten Ida imorgon, som ett plus i kanten har jag även japanska presetation imorgon så med förvntansfulla förhoppningar om att jag inte ska braka ihop måste jag sova nu för att överleva imorgon.

så natti :)


Fett tråkigt i skolan, gör inget!
Idag morse så vaknade jag och ville verkligen INTE upp, vi hade programhantering på morgonen och då skulle vi göra tröj förslag till gefle if fotbol - gif. Inte kul det heller eftersom jag hatar fotboll mer eller mindre, inte hatar men det finns inget tråkigare än att kolla på fotboll ju och eftersom det blev fotbolls relaterar och min fantasi suger idag så blev det stört tråkigt!
hahah, så här ser mitt 10min kämpande i ps med tröjan.. kunde lika gärna vara gjord i ms paint för att den är så ful--


Nu sitter jag på lunchrast och ska ha engelska senare, undra vad vi får göra då.. sen så är det dags för att jobba på lilla, slutar kl21.00 ikväll, börjar bli lagomt utsliten just nu. Veckan framöver är inte heller något att se fram emot, på onsdag är det orientering i h-by och .. aa, jag + skog är ingen bra blandning helt enkelt, definitivt inte att springa i skogen!! Sen av nån dum anledning ska jag dit igen på frilufts dag på fredag, till h-by två gånger under en vecka är inte okej! funderar grymt  mycket på att strunta i det för sen så ska jag, sanna o några flera till fjärran och bada! Ge mig fredag!



ny dikt, enjoy


Gud vilken skön helg det har varit! Var ledig på torsdag(kristi himmelsfärdsdag) då jag fyllde år och firade med mkt skoj! vi grillade och spelade poker på kvällen, blev några promenader och sånt med. Väldigt fin kladdkaka gjord utav sanna måste jag påpeka! Tack för en underbar dag <3
Resten av bilderna kommer längst ner

Kladdkakan! <3

Miki kom även upp till gävle, så dom andra dagarna hon varit här har vi varit på stan och shoppat, verkligen shoppat! Otroligt hur mkt vi/hon har slösat och även om jag precis fyllde år finns det mkt jag måste köpa när jag får min lön. Sen så har vi haft våra traditionella nattpromenader, tror inte det finns nån som kommer hit o sover som jag inte är ute o går med, men helt ärligt. Det är ûber skönt att gå på natt promenader och så hur nyttigt som helst! Så vi har gått nattpromenader med simon varje kväll vilket också varit kul, gick till alderholmen en gång, shiet vad jag önskade att jag bodde där! det är sjukt fint, helt nybyggt område och en å som rinner mellan husen och båtar som ligger i ån. Går helt enkelt inte att beskriva hur fint det var i mina ögon. Sen så kom man hem till sitt eget rum som ser ut som ett bomb nedslag och somnade

Idag har vi varit nere på stan igen som vanligt, sen så var jag tvungen att jobba men det hindrade inte alex o miki från att gå promenad med simon iaf, så medans dom hade det skönt ute i solen slet jag inne på lilla och hade det tufft! Närå, jag hade det kul med


Lagomt sliten man såg ut


Sanna och Tove! Så snygga <3


Hahah, bara för att den är så fin! födelsedags barnet som var trött ;D



Trötta poker g33ks! tack för dagen <3 x')

p.s
tänkte jag skulle skriva allt jag fick i present med!


shorts
t-shirt
tunika
linne
chinos
klänning
skor
örhänge x 2
mobil smycke
plugg
present kort
skin jacka
tights
jeans

(och ändå behöver jag mer, insane ju! xD)


Nu är det så att söndagar har blivit som starten på min nya vecka, alltså jag tycker att söndagar är början på veckan för er som inte förstår. Eftersom jag måste slavarbeta hemma som en tok och sen gå iväg för att jobba så känns det lika slitsamt som en skoldag och därför har söndagar blivit början på en ny vecka för mig.
Självklart är det ingen skillnad idag heller, klart jag har städat som en tok på mitt rum som blir skitigt hur fort som helst, jag fattar inte, jag är aldrig på mitt rum förutom när jag sover i princip och ändå blir det skitigt.. Måste vara nå fel!

Känner att jag borde göra skoluppgifter och sånt just nu, men hinner inte eftersom jag måste springa till jobbet snart.
För övrigt så har jag varit duktig och cyklat/trampat på motionsapparaten vi har hemma i 30min! (stolt) Passa dig Tove, snart vinner jag detta, ska börja trampa på den dära varje dag!!
Har inte hunnit rita eller skrivit nå på sistonde men kanske blir en bild ikväll, får se hur mycket tid och ork jag har för jag har en idé om vad jag vill rita iaf.
Nu blire att byta om och gå till jobbet
#57



IDA!
 
Min inköpningslista är helt insane, jag har spenderat alldeles för mycker pengar på saker jag inte ens har skrivit upp på listan och det är illa, fast det är liksom saker jag kommit på att jag vill ha på listan men innan jag hann skriva upp dom så köpte jag det haha. Det som är i kryssat är saker jag fått i tidig födelsedags present eller köpt denna månaden bara.. snacka om att kunna slösa pengar.

Gråa chinos [X] 100kr
Töjjning 5mm [ ] 60kr
Svarta jeans [ ] 300-400kr
Cheap monday jeans [ ] 400kr
Hood tröja röd med dragkedja [ ] 200kr
Nagellack [X] 100kr
Bas linnen(svart/orange/gult/grått) [ ] 200kr
Fondation [X] 150kr
Solglasögon [X] 80kr
Shorts [X] 200kr (fick i present)
T-shirts [/] (fick i present men behöver fler)
Skor [X] 50kr (fick i present)
Skin jacka [X] 400kr (fick i present)
Tights svarta/gröna [X] 150kr (fick i present)
Örhängen [X] (fick i present)
Mobil smycken [X] (fick i present)

Väntar till slutet av månaden på min lön för att kunna köpa resten ^^


Följde med Tove och Jossan ner på stan idag, dom skulle pierca sig. Insane ffs, jag skulle inte våga


sen har jag legat i solen och försökt blivit brun men somnade i min säng ist. Nu ska man ner och tvätta kläder -.-

Idag är det måndag, bara så du vet om du har missat det!
Pappa ringde nyss och sa att han var på väg till Gävle, lite glad man blev då. Så efter jobbet idag ska jag umgås med pappa som jag inte har träffat sen i julas, kommer nog bli kulkul.

Helgen hos Tove var busrolig, och nu har jag en töjning i örat, den är än så länge bara 3mm, hade orange och gult hår med fast det va inte så snyggt, tur att det bara va spray hade det varit färg som inte gick bort hade jag gråtit.
Det blev grillning, kubb, dansmatta, kladdkakemuffins och nattpromenader på hög nivå.

Under fredagen var jag med Sanna och shoppade upp mina pengar, har nya solbrillor, shorts, fondation och massvis med naggellack kommer upp kort senare när jag har tid, nästa månad blir det kläder kläder kläder som ska köpas och om exakt 10 dagar fyller jag år!!! Kom ihåg det nu, om10 dagar förväntar jag mig presenter annars blir jag lite depp.

Jobbar som en galning just nu så hinner väldigt sällan att blogga och om jag inte jobbar så använder jag min lilla tid till att umgås med kompisar, just nu råkar det bara vara så att jag är klar med uppgiften i skolan och behöver fördriva tiden tills jag ska hem och jobba

Måndag:17-20
Tisdag:17-21
Onsdag17-22
Söndag:17-21
är mitt schema i Maj månad ska även jobba juni och juli

Blir mycket kläder av dom pengarna kan jag lova, men ska spara för jag och Sanna ska åka utomlands efter studenten så om ni har några bra utomlands tips säg till!

p.s. kort kommer upp senare när jag har laddat upp dom på datorn #57


Idag är det fredag, jag vaknade kl10.30 och jag behöver inte gå till skolan! Våran matte/japanska lärare är i växsjö på kurs så efter Nationella i engelska igår (som gick hyfsat) hade jag ingen japanska heller utan fick sluta efter provet, sen idag är det bara matte på schemat men utan någon lärare så fick vi ledigt istället, hur soft som helst!

Ska spendera denna helg med omsorg, ska ta det lugnt nu ett tag till framför datorn, sen ska jag tvätta kläder kl13 och vid 15 tiden drar jag och sanna ner på stan och shoppar! Har en grym lista av saker jag behöver men inte pengar till det riktigt än men sak samma, ska leta present till Tovelove som har fyllt 17 och ska ha grillfest hos henne imorgon!
Så lördagen lär bli massvis med skoj ute i söderhamn.

#57


Haft en awesome lång helg i k-holm!
Från torsdag till söndag var jag där och hade roligt, åt grillat varje dag och festade under valborg, spelade minigolf och kollade film + maaaassvis med stek i solen! varje måltid spenderades ute i solen


Ute i solen med miki


Grillade grönsaker


resultat från minigolfen!



Hahah jag håller på att ramla bakåt när miki knäpper kortet men det va en underbar helg <3




Enjoy :)

RSS 2.0