Namn: You're beautiful
Längd: 16ep
Språk: Koreanska
Värda skådespelare: Jang Geun Suk & Park Shin Hye
Raitings: 10/10!!

Tvillingar fast en är tjej och den andra är kille, tjejen lever i klostret och ska bli nunna. Killen är artist och ska precis gå med i en av koreas populäraste pojkband men så gör han en liten skönhetsoperation som går snett och nu måste tvillingsystern låtsas vara honom för att han inte ska mista sin chans. Sätt in en nunna som försöker dölja sin identitet tillsammans med 3 snygga populära killar i ett gemensamt hus och kaoset kommer att komma självmant.

Genderbender har nått sitt klimax, är helt kär i alla former av filmer när man byter kön och låtsas vara någon man egentligen inte är. Snygga skådespelare och otroligt gulliga scener, har hittat flera favoriter tack vare denna dramaserien.

Lite bilder jag tog idag från "internationella dansdagen" i Gävle.

Här riggar vi kameran och kollar livesändnnig ifrån torget

Folket nedanför som sitter och lapar sol

Livesändning ifrån Bollnäs visas på skärmen

Dansarnas "pepp-talk" innan showen börjar

Har sammanlagt denna vecka sovit kanske 16h max, är skittrött idag och känner mig inte ens levande. Fryser och svettas varje minut men snart är det helg och då ska jag sova, bara sova.

En sista ansträgning och sen ska jag ner på stan, det är "internationella dansdagen" och det kommer hända grejer nere på stan. Efter det ska jag hem direkt och sova mig frisk alternativt kolla drama tills jag blir frisk (LÄS: tills det tar slut)






Sitter och ritar lite med skolans ritbräda då min egna inte fungerar, lyssnar på bra musik och firar att jag är grön i alla ämnen + att jag inte har några rester alls. Det känns ju grymt för nu slipper man stressa så mycket och kan spendera lite mer tid på att rita och kolla lite lite drama.

Såg "Love and other drugs" med Miki i helgen och jag tror jag blev kär på nytt igen, Jake är oslagbar alltså. Jag och Miki kved igenom halva filmen för hans leende fick en att smälta. Förutom det invigde jag stranden för första gången förra helgen men ingen ville bada med mig så det blev inte ens ett dopp men snart så.. snart.

Köpte bara två plagg när jag var i Stockholm, förvånansvärt vad duktig jag var på att tygla mig och inte köpa onödiga saker. Blev lite stolt över mig själv när vi kom hem och såhär lite grann i efterhand ångrar jag mig att jag inte köpte flera grejer..
Förutom det fick jag i mig utomordentligt mycket med mat fast ovanligt lite godis för att vara mig, så köpte ett kilo godis när jag kom hem från Stockholm bara för att ta igen allt jag har missat under helgen.

Har bara haft en begränsad tillgång till datorn så därför jag inte bloggat något, insåg att APU + påsklov har varit underbart men nu är jag tillbaka i skolan efter 3 veckor och har en lång "to-do-list" att börja bocka av.

Projektarbete: Boken + slutrapport
Mediakommunikation: Claymation
Multimedia B: Slutprojektet
Japanska: Prov på kap 4-8
Samhällskunskap: ??
Religion: ??
Time to get serious.

Det fina vädret inspirerade mig till att plantera lite, tror ingen kommer lista ut vad det är för något jag har planterat.. we'll see

"Here comes the sun little darling"

Ligger på balkongen, njuter av årets längsta ledighet och lyssnar på bra musik. Ska anstränga mig snart och ta en promenad med mamma för att motionera av mig lite utav det godis jag har ätit så jag kan äta mer imorgon. Blir en sväng till Stockholm för en "liten" släktträff och sedan ska jag jobba på söndag.

Det mest aktuella är väl att vårrstäda i min garderob, slita ut alla kläder och sortera dom. Hade det varit en hög eller så är det ju inge problem men just nu är det liksom 3 garderober med kläder.. Det är inget man liksom ser fram emot att plöjsa igenom.

Yes, efter mycket om och men så körde jag på en stilren bloggdesign denna gång igen. Ville ha världens sötaste bakgrund men kändes som om att det var lite för oseriöst.
Förutom det så har jag tillbringat min kväll framför HIMYM med bror som var så snäll och bjöd på snacks, i övrigt så blir jag "gone with the wind" denna helg. Ska iväg till Stockholm en sväng på mysig släktträff och en massa, massa repeterar MASSA sushi!

Ni vet att man säger "när det händer något dåligt händer det något bra" annars så uppfann jag det ungefär för 5sek sedan. Hur som helst så finns det positiva saker med min glömska, jag har t.ex. lyckas tappa bort min mobil 3 ggr denna vecka och det har blivit en sport att hitta den nu för tiden.

Förutom en massa mobil-letande så var jag på judon igår där det va så tappert med folk, (kom en unge..) Hur som helst så var det ju bra för mig eftersom jag själv fick en massa träning (blåmärken och träningsverk), efter träningen gick jag iväg med mor på en 1h promenad för att hämta min mobil och nu har jag motionerat tillräckligt för denna månad.

Inte allt för sällan så brukar jag strunta i att det är lov och satsa helhjärtat på jobb istället. Verkar som om att det blir så detta lov också dock så jobbar man tydligen inte på röda dagar på PAM, det var ju lite oroväckande ifrån min sida men ganska nöjd över det också.

Något annat att se fram emot lite längre fram är "Internationella DansDagen" som kommer hållas nere på stortorget den 29/4 kl15.00 Kommer vara uppträdande i olika form och jag ska agera som DJ/konficier dock är det verkligen inte bestämt än.

Nu: middag på 7:e våningen ute på balkongen i solskenet!

..


Lördag gott folk, riktigt bra dag med andra ord. Vaknade tidigt imorse för att hinna tvätta kläder, ska kila ner på stan för jag har lite ärenden att uträtta och sedan ikväll är det - Fullt ös, medvetslös!

Däremot tror jag det är fel på min termometer, den visar +20c i skuggan. Det hade inte suttit fel för jag var ner på stan förra veckan och hittade den bästa sommarklänningen hittils.
MQ 499:-  blir att inhandla den snart..



Har en bekännelse att göra, vet att det är lite oväntat och så men jag är total kär i snabba snygga bilar och speciellt på film med snygga skådespelare. Bara Vin Diesels röst får mig att rysa och förbereda mig för något riktigt bra, ser fram emot premiären av "Fast Five".

mina två bröder på rastplats i Jkpg

Blev påkörd av en dam häromdagen, fast hon satt på en cykel.. Nu har jag ett blåmärke på armen och satans vad ont det gör. Utöver det har jag en räkning på 1000kr för min glasögon-undersökning + glas, man kanske borde bli optiker och hala studenter på pengar?
Förutom det så är mitt rum rena katastrofen och jag kan bara sova på halva sängen för den är full med grejer, tur att man har en kingsize. Nu ska jag göra något så husfru aktigt som att diska för att sedan sitta i lugn och ro framför datorn resten av kvällen.



Mitt mellan namn?
Jag har inget haha!
Min ålder?6895 dagar gammal så klart
Min favorit läsk?Kolsyrat
Min favorit färg?Rött!
Mitt favorit djur? - Utsmetade grävlingar på E4:an <3
Min ögonfärg?Klarblåa
Min hårfärg? Brandoranget
Min favorit mat?Haha, allt som magen kan bryta ner!
Mitt födelsedatum?1992-05-21
Mina intressen? - Meningsfulla listor som denna




Gammal bild med min wacom bamboo, en Intuos 4 är på ingång

Visste att denna vecka skulle vara snuskigt mycket med grejer att göra men nu är det snart midnatt och jag siktar på att få i mig middag innan midnatt, ser ut som om att jag har oddsen på min sida.

Annonsen som ska sändas på annonsskärmen är klar och ska bara godkännas av kunden, mitt arbetsprov och personliga presentation är inlämnade. Imorgon är det japanska efter jobbet och på torsdag ska jag börja med en hemsida till glasakuten, jag har absolut inte mycket att göra och mamma envisar med att jag ska städa rummet, tvätta kläder och sådant trivialt.

Kan inte säga annat än att jag längtar till helgen och ser fram emot helgen efter det då det är ett litet halvplanerat släkt-träff i huvudstaden.

Har varit i Borås och Göteborg över helgen för att titta på bror som graderade till svart, hjälpte till att mosa ut lite djur längs motorvägen också. Det var inte lika kul..

Förutom det så har jag en hel fullproppad vecka att se fram emot

Måndag - PAM kl.08:00-17:00 - konsthuset med Angelica
Tisdag - PAM kl.08:00-17:00 och verkligen göra klart arbetsprovet.
Onsdag - PAM kl.08:00-16:00 och japanska 16:00-17:00
Torsdag - PAM kl.08:00-17:00 och vara med Tove
Fredag - PAM kl.08:00-17:00
Lördag - Supa skallen av mig
Söndag - Lilla kl.11:00-21:00


Så himla fin är den, ska nog inskaffa mig en sån när min deklaration har kommit. Satt och ritade igår och insåg hur klappkass jag är på traditionell ritning när jag inte rört en penna på 2år snart. Förutom en ritbräda, en macbook pro 15" och en systemkamera så är ju livet nästan fullständigt.


Sitter på PAM just nu och grämer mig om förlusten vid pannkaks tävlingen idag, det var jag vs Niklas. Killen proppade i sig 18st och jag låg på 8st ungefär, sen vid 16st gav jag upp och han kom till hela 21st pannkakor. Killen är bottenlös for sure.

Mamma och hennes vänninor hade middag igår och med mitt flyt så hann jag äta en hel del gott jag också, till sist så kom efterrätten såklart. Dom hade köpte en liten låda med chokladpraliner för över 300kr, tro mig det är vansinigt att lägga 20-30kr på en bit men så länge jag inte behövde betala och bara äta så var jag ju nöjd.

Gott var det, kanske inte värt 20-30kr/bit men iaf 10kr för att man ska tjäna något på att faktiskt sälja dom. Helst avnjutas med en kopp kaffe, jag som hade druckit 5 koppar på jobbet avstod från kaffet när jag väl kom hem.


Kollade på film med lillen igår, han fick bestämma så det blev Megamind. Den var verkligen bra jämfört med många andra tecknade filmer jag sätt på sistone, kom och tänka på när jag va i Västerås hos pappa och kollade på disneychannel på morgonen. Det var ju bara dålig och tråkig tecknade barnprogram, "annorlunda var det på min tid".

Nu ska jag slipa lite på min ansökan och sedan lägga mig tidigt ikväll, ska upp tidigt imorgon och jobba hela dagen. Tror jag inte ens skulle få tillräckligt med sömn om jag så blev Tönrosa..

Har precis bockat av hela min "to do list" det enda jag har kvar är min högskole ansökan och det börjar bli brådis. Ska göra en del nu i helgen och sen satsar jag på att bli klar innan nästa helg, hur som haver så är det APU igen från och med nästa vecka och vart ska jag vara om inte på PAM.

Just nu håller jag på med en hemsida som sjösattes idag "www.screensolutions.se" som är PAMs dotterbolag och har även ett kontor i Stockholm som jag ska till på tisdag. Annars så ska jag göra en annons som ska sändas på våran skärm nere på stan och den beräknas börja sända 15 april så håll utkik.

Ska påbörja screenssolutions nyhetsbrev design senare nästa vecka också, förutom det så blev jag klar med "Materialspecifikations broschyren" idag och efter mycket krig så är den äntligen klar.

"Preview"

RSS 2.0