Men nej, jag lever fortfarande! Internet är dött hemma och jag är för cool för att blogga i skolan dock så är det undantag idag. Håller på och flyttar, städar och skit. Är snart klar, ska förbi en sista sväng(hoppas) i gamla lgh sen så tänker jag ge fan på att städa mer!

Heldag i skolan, multimedia B och rörlig bild B. Är det värt att peta bort rörlig bild B för att få vara ledig på torsdagar?


Nu är det mycket minus i huvudet. Trött är jag ju definitivt efter att ha supat i tisdags och sen vaknat tidigt för att flytta på onsdagen hela dagen, lagomt bra så börjar skolan på torsdag(idag) men eftersom det är så många fel på den nya lägenheten var jag tvungen att vakna 07:00 för att öppna dörrar och berätta vad som va fel.

Idag trodde jag att man skulle få sluta tidigt men icke sa nicke, jag slutar 16:00 och då är det bara raka vägen hem för att flytta dom stora grejerna. Sängen, skrivbordet, soffan, matbordet, stora bokhyllor.. Great! Mitt huvud är så tugnt just nu att jag inte ens orkar hålla det uppe, ligger med huvudet på bordet och försöker se aktiv ut på en lektion där inget händer.. GREAT DAY!


Nu är det mycket minus i huvudet. Trött är jag ju definitivt efter att ha supat i tisdags och sen vaknat tidigt för att flytta på onsdagen hela dagen, lagomt bra så börjar skolan på torsdag(idag) men eftersom det är så många fel på den nya lägenheten var jag tvungen att vakna 07:00 för att öppna dörrar och berätta vad som va fel.

Idag trodde jag att man skulle få sluta tidigt men icke sa nicke, jag slutar 16:00 och då är det bara raka vägen hem för att flytta dom stora grejerna. Sängen, skrivbordet, soffan, matbordet, stora bokhyllor.. Great! Mitt huvud är så tugnt just nu att jag inte ens orkar hålla det uppe, ligger med huvudet på bordet och försöker se aktiv ut på en lektion där inget händer.. GREAT DAY!



- Tyler

Japp, nu är det inge mer sörbygatan 62. Inge mera fula tapeter som jag vill riva ner, inge mer jobbig toalett dörr som låter på kvällarna, inge mer dagisbarn som väcker en på morgonen. Har bott här i 10år och det är mycket jobb att flytta ut en lgh som har 10år på nacken..

Lika bra att sluta lata och börja jobba så man blir klar!


(Snart syns vi igen mina vänner)

Om jag någonsin klagar på att det är jobbigt på Lilla igen så hugg mig med en kniv, slå mig med något hårt i huvudet och fråga om jag kom ihåg sommaren 2010. Aldrig någonsin ska jag klaga(medvetet) om att det är jobbigt på Lilla för det är ingeting jämfört med vad jag har gjort denna sommar.

När ni alla andra(dom flesta) började skolan idag så var jag upptagen med att sova, riktigt länge eftersom jag börjar på torsdag. Mäktigt! Träffade Helsing idag efter jobbet, han sitter och taggar mig på att dra till Japan nästa år. Är med stor sannolikhet att jag gör det, frågan är bara när.

Men det kanske är dags att "varva ner" är ju en dag imorgon med. Ska till självaste Martinelle och kolla film innan jag drar ut på en tisdagsfylla med Anden. Känner att mitt hälsosamma liv bara flöder igenom mig.. eller inte!


(Gnosjö 2010)

Japp, klart jag ska jobba det första jag gör när jag kommer hem. Börjar imorgon på Lilla igen men det dröjer inte länge innan ledigheten knackar på dörren. Ska förmodligen iväg på släktträff den 24sep i lilla Katrineholm, Miki som inte har något liv har räknat ut att om alla kommer blir vi 45pers i en 4:a med två toaletter.

45PERS ?!?!? Hur fan får man plats? Hur ska porslinet räcka? Toalettpapper? Varmvatten?(dom bor i villa), Mat tre gånger om dagen till 45 pers är inte att leka med. Galet kommer det bli men det finns inget jag ser fram emot lika mycket som släktträffar, bara vara med mina närmaste och umgås.

Har ett otroligt soft schema och börjar skolan på torsdag, ska satsa på det jävla körkortet nu när jag hinner plugga. Blir helt galen på alla i omgivningen som lyckas och så sitter jag här och har failat tre gånger liksom. Ibland är inte livet rättvist...


(Bilderna finns på FB, min hårddisk ligger nerpackad i någon flyttkartong och jag tänker inte leta rätt på den!)




- Tyler

Vivienne Westwood Armour ring

Någon som känner för att köpa den till mig? Ligger på £150-200, hoppas tomten vet hur snäll jag är!!



Namn: Calling big star/Calling for love
Längd: 14ep
Språk: Taiwanesiska
Värdaskådespelare: Mike He
Raitings: 7,5/10

Kommunikations problem får en helt annan innebörd i denna serie. Missförstånd efter missförstånd, lögn efter lögn. Hur man på ytan kan spela rik men egentligen är uberfattig. En tjej kommer helt ensam till shanghai från hongkong och letar efter hennes pappa som hon aldrig har träffat, hon får turen att skjutsa en pop-idol som egentligen är fattig som en lus. Han tappar bort hans lott som det var vinst på och så börjar jakten.

Helt okej som tidsfördrift men det är inte någon av Mike´s bättre serier, var inget unikt i serien så den saknade sitt eget lilla touche vilket var synd. Men dom hade en hel del gulliga scener som man satt och fnittrade till som en liten flicka.



Shit vilken rebell jag är, dricker mjölk tills jag spyr snart. Har inte druckit mjölk på hur länge som helst. Delvis för jag är laktosintollerant och det går ju inte få tag på såna grejer i London, inte direkt så jag går och köper mjölk när jag är där på semester. Sen så orkade jag inte när jag var hos pappa så det har inte blivit nå mjölk på 2 månader snart.

Älskar att jag får sova praktistk taget så myclet jag vill, bara det inte går överstyr och att jag inte vänder på dygnet. Morsan ser till att ringa nån gång efter 13 för att se till så jag vaknar, galet skönt är det!

Ska spendera varenda lediga minut framför datorn idag, min enda sanna man och kärlek <3



Har haft en otroligt mysig dag idag, verkligen en riktig sommardag med bra väder och bara mysiiiiigt. Vaknade så sent som jag bara kunde, måste ju utnyttja det medans jag kan. Tog och gjorde mig iordning riktigt långsamt, skulle träffa Natta vid 15.30 och dra ner till kvarnparken för att huffpuffa.

En chailatte, en chocklad doppad munk och ett samtal till Martinelle sen var vi på väg. Satt tills solen inte ville hålla oss varma längre så vi bestämde att vi skulle ha film-maraton. Natta banga, och halvvägs hem kommer jag på att jag inte har någon hemmanyckel. Så jag och Martinelle får svänga förbi den nya lägenheten och hämta nyckeln men så lätt kommer man inte undan, vi var tvugna att tapetsera hallgarderoben och det såg riktigt hemskt ut hahah.

Såg Babylon A.D med Vin Diesel och halvvägs igenom däckade Martinelle, stackars pojk blev väckt och får gå hem till Andersberg. Inte mitt problem för nu ska jag sova och drömma sött, laddar upp allt från London-resan senare hinner inte just nu. Är upptagen med att packa och sånt för vi flyttar nästa vecka och allting i lgh blir mindre utom mitt rum, bara för mitt rum just nu är så litet redan så jag kan inte få ett mindre.

Tack för hatten Martinelle =)


- Tyler

ÄNTLIGEN HEMMA!! Varit borta i säkert 2 månader snart, ska packa upp och duscha sen ska jag älska med min säng. Uppdaterar om London imorgon! :D



Rihanna - Te amo

Lite musik för att väcka upp mig på morgonen, valde att somna vid 5 igår och tydligen tyckte mannen som klipper gräsmattor att jag sovit tillräckligt vid 11. Det värsta är att jag inte kan somna om, tydligen har Rickie väldigt roligt åt det med. Han är helt upptagen med att prata med diverse saker i sin omgivning, lampan och tv:n är två helt klart favoriter. Man kan inte klandra en 3månaders baby I guess..

Tråkigt att jag inte har nå nya bilder att ladda upp, tror det kommer bli en katastrofal bildbomb när jag kommer hem dock. Palla inte den hära grejen med att mobilblogga och jag kommer inte ha med mig dator heller så detta är mycket möjligt mitt sista inlägg innan tisdag 17aug. (Ska ladda upp en sista haiku med)

Japp, packar med ett mycket stort leende. Fast finns inte mycket att packa, ska ju shoppa en hel del. Blir en tom väska dit och en otroligt full väska på vägen hem. I morgon kommer Tove och då ska vi handla nödutrustning inför veckan, växla pengar och såna grejer man borde göra innan man åker iväg.

Jobbade sista dagen idag och är otroligt nöjd! Har fått en massa nya grymma vänner och haft en superkul månad i Västerås. Nu gäller det bara att njuta av sista veckan innan skolan börjar igen, börjar med att dygna framför en hårddisk med film!

HAHAHA bara för eran skull Hedvig och Natalie



Vad gör man på en ledig dag under sommarlovet? Jo man tar med lillebror ut i solen och njuter av det fina vädret!


Namn: Love match/Love marriage
Längd: 16ep
Språk: Koreanska
Värdaskådespelare: KIM JI HOON
Raitings 9,5/10


Otroligt rolig och kreativ storyline i denna drama, blev kär i första ögonkastet. Kim Ji Hoon spelar en skilssmässoadvokat som tänker lämna korea för hans ex-fru är på väg dit. Då han råkar stöta på "couple manager" som spelas av Kim Min He. Dom bråkar en massa och båda får nya jobb, problemet är att deras kontor är bredvid varandra.

När dom väl blir kära i varandra så vill hennes föräldrar skilja sig och utan att veta vem hennes pojkvän är ber dom Kim att hjälpa dom. Allting blir total katastrof eftersom Kim inte vet att det är hennes föräldrar heller.


- Tyler


Sjukt skönt, fick skjuts hem idag efter att ha jobbat 10h. Äntligen är jag ledig imorgon, ska förbereda lite packning och tvätta kläder så slipper man stressa på måndag. Är otroligt att jag fortfarande lever, ska aldrig klaga om jobbet på lilla igen. Det är ju inte ens en fjärdedel så stressigt som där jag jobbar nu, men klart. Innan visste jag ju inte.

Nu är det drama hela kvällen och sen dö lyckligt i soffan, borde hämta något att tugga på med. Vi märker vad jag hittar, ska ju vara nyttig så kanske en grönsak!




- Boey


(Lunchen idag på jobbet, försöker bli nyttig. Igen..)

Wiho, hade superskoj i Gbg. Vände på dygnet skapligt bra och hann träffa fler kusiner än jag räknat med. Har ätit riktigt mycket med skräpmat, druckit läsk och sovit dåligt. Tror ni jag mådde lite dåligt på jobbet idag? Bara av att gå från köket till kassan så blev jag kallsvettig och helt yr, härligt att jobba 10h när man är zombie.

Ska jobba denna veckan ut och till helgen ska vi förbereda mat inför ett bröllop, kommer alltså blir hard work work. Men sen är det London, kommer tjata otroligt mycket om det här på bloggen så stå ut.

Nu är det dags att dejta kudden men känns inte som om jag kommer få sova på ett tag, min kära far har parkerat sig framför tv:n vilket är 1m ifrån min sovplats. Mycket riktigt, jag sover i vardagsrummet under min vistelse i Västerås men ska väl inte klagga. Tak över huvudet och något tort att sova på är huvudsaken!



Skojar inte! Kommer somna ståendes snart..
Två spännande dagar i Gbg och nu är jag hemma i Västerås igen, spenderade 300kr sammanlagt och allting var på liseberg eller mat. Min bror tokshoppa, men jag ska ju göra det i London så då gäller det nästa vecka istället. Nu ska jag bara byta om och lägga mig, skriver mer en annan dag. Ska trots allt jobba imorgon igen..

Mh, känner mig lika glad som rubriken lyder. Nästan en hel jävla kväll utan sömn, värker i alla delar på min kropp och är förmodligen förskyld just nu med. Härligt att jag ska iväg och jobba idag, aja sista dagen på veckan. Det kan väl inte komma så många?

Nu måste jag lämna datorn och gör mig i ordning, bajsväder med..

RSS 2.0