Skolan är okej

Sitter på lektion och gör en massa research om Aspis liv, kortfattat så är det ett försäkrningsbolag som har förskingrat pengar genom att sätta in det på ett konto i Schweiz och sedan så har någon "luring" förfalskat Jan Pajus namnteckning och överfört alla pengar till ett annat konto som ingen kommer åt. Om jag har förtstått det rätt dvs.

Ikväll blir det lite träning och sen ska jag dö framför datorn resten av natten, är så grymt trött och denna vecka har varit plågsamt jobbig. Första veckan av denna termin avklarad och jag längtar redan till lov! Är inte lätt för mig att vända rätt på dygnet, är fortfarane van vid att ha massvis med tid på kvällen till att kolla drama eller bara inte behöva sova på bestämd tid. Tycker inte om att jag grejer som jag är tvungen till har jag märkt, varken läsa eller sova eller äta för den delen med. Bara jobbigt om det är något man måste.

Har för övrigt börjat kolla på en drama som heter "Love contract", tänkte att om jag skrev upp alla drama jag kollar på bloggen så har jag åtmistonde lite koll, problemet är att jag inte bara inte har någon koll på mina drama utan jag har ännu värre koll på vad för anime jag har sett. Nu måste jag plugga lite till innan vi slutar

p.s skrev detta inlägg endast för att visa min nya snygga "namnteckning" den är grym!


Postat av: Natta Jones - Mindfuck!

Du kan göra så att det ligger automaiskt på varje inlägg! Kopierade ifrån min kodmall så du ser hur man gör :) (Denna kod, med din bild-länk istället såklart, skall in i alla fyra sidorna inne i kodmalls-redigeraren)



<div class="entrymeta"><img src="http://nattajones.blogg.se/images/2010/natthetwat_69346084.jpg"><BR>



Vet att du kan webbdesign men det är såklart bara IMG taggen och BR taggen som skall med, entrymeta är för att visa vilken DIV allt ska in i. (Utan BR hamnar signaturen framför datum/tid)



Kram :D

2010-01-17 | 02:55:54
URL: http://nattajones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: